Elengedjem a 10 hónapos lányom a mamájával a strandra?
elözö hétvégén anyóssal összekaptam pénteken és vasárnap menni akart strandra,de én nem mentem van egy 10 hónapos kislányom és nem engedtem vele,nélkülem és a párommal ezért nagyon összevesztünk és megvert.
anyóstól zokogva kértem segitséget skypon de azt éreztette velem hogy megérdemeltem és megfenyegetett,hogy kér láthatásit az unokájára.
na most hozzáteszem hogy előtte szó szerint mindennap átmentem hozzá a kicsivel. ez a vita mára már elcsendesedett,de tegnap a párom azt mondta hogy megint menni akarnak a strandra.
én továbbra sem akarok vele menni mert undorító egy nő.
de nem tudom mit tegyek a lányom anyatejes még és nagyon össze vagyunk nőve. ha most megyek velük akkor nekem úgy jönne ki,hogy nekik van igazuk(megadtam magam)
de ha azt mondom ,hogy nem akkor félek hogy megint balhé lesz.
mit csináljak? tudom hogy faramuci a helyzet :(
Normális ember 10 hónapos gyerekkel nem jár strandra!!!
Nem sorolom, hogy miért...
Én már értem, páromat. Néha ha a híradóban családverős sztori van, mindig felháborodok. Ő csak annyit szokott mondani: hidd el vannak nők, akik könyörögnek érte, hogy minél többször megverjék őket.
Nem hittem el. De ez most elgondolkodtat...
Van esélyed, hogy új életet kezdj a férjed nélkül? Vannak szüleid, lenne hová menned?
Az, hogy megvert a férjed, szörnyű! Ne engedd! Hagyd ott. Remélem, tudtok hová menni.
Kedves hozzászólok..
Áruljátok már el nekem: Tényleg léteznek ilyen buta nők?? Mert én nagyon nehezen tudom elhinni, de ezt olvasva....
Mondjátok hogy ritka az ilyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!