Gyakoriak az olyan pasik, akik nem kellenek senkinek?
Merthogy én is ilyen vagyok.
5 év alatt nem találtam meg mi a hiba. (vagyis de, megtaláltam, csak azt mindig tagadják a nők, akikkel beszéltem eddig a témáról)
Más: Pár év múlva 30 leszek, és nagyon sajnálom, hogy a legszebb éveim csak így elmennek mellettem. Arra gondoltam, hogy ha már lelkileg nem jut nekem abból az érzésből: milyen elfogadva lenni, legalább testileg ne kelljen cölibátusban élnem, azaz a fizetős lehetőséggel élnék. Sajnos nem vagyok az a k*rvázós típus, de ha nem teszek semmit, akkor csak úgy elrobog mellettem az élet, hogy dolgoztam, sportoltam, és havonta párszor a haverokkal lógtam.
Mit gondoltok erről? Reálisan látom vajon a dolgokat?
(azért nem a szerelem, szexbe írtam, mert felnőttek és nem tinik véleményére lennék kíváncsi)
Kérdező, alapban nem, lévén női többség van, ránk, férfiakra nézve "keresleti piac"...
Annak, ha valaki nem talál párt, többnyire nem az az oka, hogy ő kűlsőleg vagy anyagilag milyen, hanem sokkal inkább az, hogy vagy irreálisak az igényei, vagy önmagához képest nagyon rossz közegben keres, vagy teljesen hibás a hozzáállása dologhoz... szóval a fejben, a lélekben lakozik a probléma, nem a kockahasban vagy a teli zsebben...
(mit tudom én, bizonyos típusú toxikus anyucik jellemző utóhatása, hogy a fiuk képtelen a normális párkapcsolatra)
hát igen, ha magas, az valóban kellemetlen, mert kevesebb pasi közül válogathat...
csak azért kérdeztem, mert rengeteg "átlagos" lányt ismerek, akik jóképű, jótestű pasikra várnak. és az átlaggal nem érik be.
Kérdező, nekem már a második mondatnál vesztettél az ázsiódból. "csak azt mindig tagadják a nők, akikkel beszéltem eddig a témáról) "
Ez a felelősség áttolása a másik féllel. Magadba nézz inkább, és magadat fejleszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!