Mikortól "várható" el az összeköltözés a párunktól?
Próbálom röviden felvázolni, az idősebb korosztály véleménye is érdekel.
26-27 évesek vagyunk, 1 év, 8 hónapja tart a kapcsolat. Ő családdal él, én családtól külön, lakótárssal (nem a saját lakásom. Ok: lakóhelytől távol találtam munkát. Találkozások: napi szinten, egymásnál is alszunk, de nem élünk együtt. Mindketten dolgozunk pár éve.
Probléma számomra: 1. én szeretnék más városba menni munkát keresni, mert itt korlátozottak a lehetőségeim, és a jelenlegi munkámat már nem csinálom szívesen. Jó eséllyel találnék érdekesebb munkakört is, de ehhez mobilisnak kell lennem. Ő nem szeretne ebből a városból eljönni, mert úgy van vele, otthon lakva több pénze marad meg (de: ő sem szereti a mostani munkáját, és nem is fizetik meg igazán.)
2. Én szeretnék összeköltözni, egyrészt hogy kiderüljön, a mindennapokban is jó csapat vagyunk-e. Mert ha nem működne együtt lakva, akkor derüljön ki mielőbb, ugyanis engem most ő köt ide, pedig máshol sokkal szívesebben dolgoznék. + Az is zavar, hogy nálam a lakótársamat kerülgetjük folyton, náluk az ő családját, és alig tudunk tényleg kettesben lenni.
De ő nem vágyik igazán összeköltözésre, neki jó otthon (úgy tényleg jóval több marad a keresetéből.) Maximum kénszerből menne bele, hogy ne veszítsen el.
Jóra vezet-e, így összebútoroni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!