Nagyon rosszul esik hogy a saját férjem, a gyerekem apja le dagatozott?
Nem vagyok sovány az tény, 155 cm és 63 kg!
De szerintem sovány sem nagyon rosszul esik! 1 éve szültem-
#46 - a hangsúly nem a holokauszt szociális és politikai vetületén volt, az egyértelműen embertelen. A szakmádtól kérlek próbálj elvonatkoztatni, nem történelmi szempontból hoztam fel példának. Magam is zsidó vagyok, ott elvesztett nagyszülőkkel, úgyhogy ne tereljük ebbe az irányba a témát, mert nem ezen volt most a hangsúly. Mondhattam volna a gulágokat, vagy bármilyen "intézményt", ahol fizikailag dolgoztatták az embereket, emellett erősen csökkentett kalóriamennyiséghez jutottak. Gondolom felnőttként egyetértünk abban, hogy nem ez az egészséges módszer, és ezért nem fog senki belekötni abba, hogy szó szerinti tanácsként értelmezze. Ugye jól gondolom?
Vonatkoztassunk el egy pillanatra a történelmi háttértől és maradjuk a biológiainál:
A tényen, hogy megfelelő kalóriadeficittel és mozgással bárki le tud fogyni, nehéz fogást találni. Ha megfelelő mennyiségű (nem túl sok és nem túl kevés) és minőségű
* és minőségű táplálékot visz be valaki, az fogyni fog.
A testvérem személyi edző, naponta szembesül azzal, hogy a genetikára fogva súlyt tartanak vagy felszednek emberek - miközben az étkezésük alapos átnézésével kiderül, hogy nem genetika, hanem vagy túlzottan anyagcserelassító éhezés vagy egyszerűen túlzabálás miatt híznak.
# 51/52
Így még szomorúbb a helyzet. Ha a családod bármely tagja áldozatául esett a nácik rémtetteinek, akkor pontosan tudnod kéne, hogy mennyire nonszensz dolog felhozni a holokausztot egy ilyen témánál. Továbbá azt sem gondolom, hogy a nácik annyira odafigyelte volna arra, hogy kellő mennyiségű és minőségű ételeket adjanak az embereknek. És azt is kétlem, hogy egy 1 éves kisbaba anyjának lenne ideje, ill. energiája arra, hogy számolgassa a minőségileg jól összeállított étrendjének a kalóriatartalmát.
Látszik, hogy nincs gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!