Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul esik hogy a...

Nagyon rosszul esik hogy a saját férjem, a gyerekem apja le dagatozott?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sovány az tény, 155 cm és 63 kg!

De szerintem sovány sem nagyon rosszul esik! 1 éve szültem-

2013. nov. 18. 20:56
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
28%
vicces ahogy a ducijucik lepontoznak mindenkit, aki szerint a kérdező igenis kövérke. Pedig tényleg az. A gyerek mögé bújni meg szánalom.
2013. nov. 19. 09:27
 32/53 anonim ***** válasza:
86%

30 as vagyok.Nem ólombetétes,nyilván,vicces vagy....

Nehogy már azon vitatkozzunk,kinek mi a dagadt...

Ha sok a 63,meg dagadt,a tényleg dagadt 80-100 kg -osokra milyen jelzőt használnátok?

Ezt csak azok mondják, akikbe be van táplálva, hogy csak 30-45 kg ig nő a nő....és a többi mind selejt... szánalom....

Amúgy meg nehogy már attól válljon függővé,hogy kit szeretnek, hogy hány kilós...

A férfiaknál miért nem baj,ha elhíznak???Meg kell nézni,hány túlsúlyos pasi szaladgál,azt vajon miért nem buzdítjátok fogyásra???

2013. nov. 19. 09:36
 33/53 anonim ***** válasza:
69%

Még annyit, ha betegség,haláleset,szakítás,stb egyéb okok miatt ledob az ember pár hét alatt egy 10 est(mert ilyen is van,tapasztaltam),mi marad a 40 kilós nőkből,csontváz???

Akkor meg az lenne a baj,hogy túl sovány,nincs rajta mit fogni...

2013. nov. 19. 09:41
 34/53 anonim ***** válasza:
27%

30 as vagyok.Nem ólombetétes,nyilván,vicces vagy....

Nehogy már azon vitatkozzunk,kinek mi a dagadt...

Ha sok a 63,meg dagadt,a tényleg dagadt 80-100 kg -osokra milyen jelzőt használnátok?

Ezt csak azok mondják, akikbe be van táplálva, hogy csak 30-45 kg ig nő a nő....és a többi mind selejt... szánalom....

Amúgy meg nehogy már attól válljon függővé,hogy kit szeretnek, hogy hány kilós...

A férfiaknál miért nem baj,ha elhíznak???Meg kell nézni,hány túlsúlyos pasi szaladgál,azt vajon miért nem buzdítjátok fogyásra???

Mert a túlsúlyos pasik nem jönnek ide panaszkodni, hogy valaki a tényt, hogy kövérek, közölte velük.

Egyébként erősen csúsztatsz, a 30 (??? az már nem is él) -45 kg a ló másik oldala.

DE!! 155 cm-nél bizony 1-2 kg plusz-minusz is NAGYON látványos. Ekkora vagyok, pontosan tudom, hogy mennyire könnyen észrevehető akár 1 kg súlyváltozás is.

A 63 kg valóban kövér.

A 100 kg extrém elhízott, hogy kérdésedre válaszoljak. A kövér szó nem csak a 100 kg felettieknek van fenntartva, magasságtól függően 60-70 kg-os ember is lehet az, ha olyan alacsony, mint a kérdező.

2013. nov. 19. 10:13
 35/53 anonim ***** válasza:
40%

"Még annyit, ha betegség,haláleset,szakítás,stb egyéb okok miatt ledob az ember pár hét alatt egy 10 est(mert ilyen is van,tapasztaltam),mi marad a 40 kilós nőkből,csontváz??? "

Azért nem ez a mindennapos, hogy az ember csak úgy dobálgatja le a 10 kg-t magáról. Visszaszedni sokkal könnyebb, mint leadni. Ne ezt vegyük már alapvetőnek, hogy azért vagyok kövér, mert ha egyszer véletlen beteg leszek, vagy meghal valakim, legyen miből fogyni... Tényleg beteges, hogy milyen magyarázatokat találnak ki önmaguk megnyugtatására a kövér emberek. Inkább vagyok vékony és izmos, fitt, mint legyek 63-150-x kiló, akitől még a saját férje is megundorodik. Ha hirtelen ledobok 10 kilót, akkor nagyjából olyan hirtelen vissza is szedem majd, ebben biztos vagyok, hisz ha valaki betegség, sokk miatt fogy, az nem egy életre szóló állapot. Én írtam az előző oldalon is, gondoltam, hogy baromira le lesz pontozva, ettől függetlenül tartom a véleményem. A kövérség igénytelenség, akár férfi, akár nő hagyja el magát. Ezt is lepontozhatjátok, nem a % javítás céljából vagyok ezen az oldalon.

2013. nov. 19. 14:56
 36/53 anonim ***** válasza:
61%

Én nem vitatkozom itt feleslegesen senkivel,mindenki legyen annyi,hogy jól érezze magát a bőrébe....

Örülj neki,kedves utolsó,hogy nem kerültél olyan helyzetbe,hogy ledobj magadról 10 kg.-t.

Ne higyjétek, hogy én kövér vagyok, azért írom ezeket,és az se,hogy olyan könnyű felszedni a kilókat.A családomban is van,és ismerőseim körében is van olyan,aki szívesen hízna,de nem megy neki.

Még annyi, hogy csak a nők hülyesége,ez a "legyek inkább sovány",a pasik jobban szeretik a telt hölgyeket, nyilván nem az"extrémen elhízottakat",bár erre is van példa...

Én itt befejeztem, annál is inkább,mert úgy tűnik a kérdező eltűnt,mi meg itt egymásnak esünk...:)

2013. nov. 19. 15:28
 37/53 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon sok mondani valóm (lenne) csak kevés az időm!

Hol is kezdjem például ott hogy nem vagyok vékony, de nem is gurolok!

Van rajtam mit fogni, és minden hol arányos vagyok!

Azt vettem észre aki írt nekem ide hogy ő hány centi és hány kg, az nem írta oda a gyermeke életkorát, magyarán az is előfordulhat hogy aki kiírta az egy diák vagy rosszabb esetben dolgozó nő, akinek sem kutyája sem macskája nincs.

Na mindegy, viszont akinek még is van gyereke, az örüljön neki hogy neki volt ideje sportolni + örvendezzék a genetikának, mert azért az sem utolsó szempont.

Sajnos nekem meghalni nincs időm!

Van egy 27 éves gyermekem és egy egy éves körülbelül hisz a párom annyit segít itthon mint a gyermekem...na köszönöm szépen.

Szóval én legyek itthon szakács, legyek itthon takarítónő, mosónő, édesanya, feleség.

Pluszban még gyújtsak be, hozzak be magamnak fát ha nem akarok megfagyni, néha legyek szíves kihamuzni, mert az sem viszi ki saját magát, főzzek,takarítsak, ettesem a gyereket, fürdessem a gyereket és foglalkozni sem ártana.

Na meg mivel én sem vagyok robot, talán nekem is kell néha aludnom, jobb esetben 4-5 órát tudok is folyamatosan aludni.

Van hogy jártányi erőm nincs, nekem sem anyósom, sem édesanyám, de még a férjem sem segít egy hajszálnyit sem, de ezért is kussoljak, majd mondják itt egyesek, hisz én mentem feleségül, és szültem gyereket és azt se anyósomnak sem anyámnak mit is várjak hogy be segítsenek.

Az étkezésemre, nem szoktam ZABÁLNI tudomásom szerint az a lovaknak a szokása, de még azt sem illetjük ilyen szóval.Szóval enni sem eszek sokat. sőt reggelizni aligha szoktam, max 2 szer eszek egy nap.

Ha van időm igen még ebédelek is ha nincs akkor csak vacsora, és örüljek hogy van még tejem.

Gyümölcsöket eszek, és karalábét, remélem ez nem hizlal annyira, mert a végén tényleg bálna leszek mint aminek itt mondanak egyesek.

Én nem vitatkozok, hasonló édesanyákkal szerettem volna ezt megvitatni, vagy ha nem velük akkor normális emberekkel.

Nyugodtan jöhetnek a kritikák, én nem bánom, nem veszem fel, a férjem mondata NEM ÉRDEKEL,akkor idegenekké pláne nem!

Máskülönben, én sem így indultam szóval aki még nem szült az várja csak ki a sorát, és majd szerintem akkor szólaljon meg.

Kérdeztétek hogy miért mondhatott ilyet BIZTOS KIÉRDEMELTEM.

Hát nyilván nem érdemeltem ki, mert én a gyermeke anyja, a felesége a házastársa vagyok, és ha még igaz akkor sem mondunk ilyet. Éppen pudingot főztem, és akkor mondta hogy mind tányérral az ővé lesz, mert én dagadt vagyok!

Igen ilyen gyerekes, mert azt hiszem ha diétás kaját főzők akkor vagy magának kell készíteni az ételt, vagy eszi azt, és velem együtt fog fogyni.

Jaj nem is értem miért magyarázkodom, köteles sem vagyok vele, csak itt mindenki rám tmadt mintha legalább 90 kg lennék, pedig akkor sem érdemelnék bántást, de itt az emberek rossz indulatúak.

Végül is engem nem érdekel itt senki véleménye ismétlem. Hisz eleget súlyzózok nap mint nap egy 10kg os babával.Majd ha valaki itt jön nekem bébiszitterkedni akkor elmegyek futni, higgyétek el nekem is jól esne néha lerakni azt a gyereket, és csak MAGAMMAL FOGLALKOZNI, és nem annyiból állna a foglalkozás hogy fürdés fogmosás fésülködés, és jó esetben még kényelmesen wcére is eltudok menni.

2013. nov. 19. 17:23
 38/53 anonim ***** válasza:
46%

"a férjem mondata NEM ÉRDEKEL,akkor idegenekké pláne nem" - ez egy kicsit ellentétben áll azzal, hogy: "Nagyon rosszul esik hogy a saját férjem, a gyerekem apja le dagatozott".

"de még a férjem sem segít egy hajszálnyit sem" - erre továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a te bajod. Ez nem egy házasságkötés és gyerekszülés kombó után kéne, hogy kiderüljön, hogy egy semmirekellő a férjed. Gondolom előtte sem ő vezette a háztartást. Az én férjem bármiben segít, kérés nélkül is. Gyerek mellett se szakadtam meg, és igen, volt kinek lepasszolni a gyereket, azért van az apja, hogy az anya is elintézhesse a saját dolgait. Nekem mindig volt időm magamra, hisz nem magamnak szültem, hanem kettőnknek, és nem egyedül neveltem a gyerekemet, hanem ketten neveltük a gyerekünket. Szóval rosszul jártál, ez tény, de ne neked álljon feljebb, mert nagyon jól tudtad, hogy mit vállalsz. Ha meg nem, akkor valószínűleg 1 hónap után házasodtál fellángolásból, vagy a becsúszott gyerek miatt, az pedig szintén a te hibád, aminek most iszod szépen a levét.

2013. nov. 19. 17:47
 39/53 A kérdező kommentje:
Csak annyit hogy gratulálok, nem mindenki lehet olyan szerencsés mint te! Puszi!
2013. nov. 19. 17:49
 40/53 anonim ***** válasza:
96%

OFF:

Már írtam két kommentet itt, szép lepontozásokat kaptam.

ON:

Egyetértek a 17.47-es válaszolóval és még pár dolgot említenék:

- Te tulajdonképpen nem kérdést tettél fel, csupán leírtad a bánatodat és vigasztalást vártál. Éppen ezért ne csodálkozz, ha nem kaptál elég normális választ a nem létező kérdésedre.

- Azt írod, hogy nem érdekel az itt felszólalók véleménye ill. a férjed sértését sem veszed magadra... Ha ez igaz, akkor miért bántott meg a dagadtozás és miért fordultál hozzánk?

- Zárásként pedig: én nem említettem, hogy kövér lennél, egyetlen kommentemben sem.

2013. nov. 19. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!