Nagyon rosszul esik hogy a saját férjem, a gyerekem apja le dagatozott?
Nem vagyok sovány az tény, 155 cm és 63 kg!
De szerintem sovány sem nagyon rosszul esik! 1 éve szültem-
21.48-as!
Én a 13-as választ írtam, véleményem szerint nem voltam sértő, mégsem kaptam olyan hű de nagy értékelést. Ez van. :D
Szerintem bunkesz volt a férjed. Így nem beszélünk nővel, főleg olyannal, akit szeretünk. És férfivel sem, főleg, ha szeretjük.
De, én 63 kiló vagyok a 174 centimhez és én sem vagyok nádszál. Szóval, ideje egy kicsit odafigyelni arra, mit eszel, mert igazából minden ezen múlik. Nem kell drasztikus változás, csak mindig egy kevés. Olvadni fognak rólad a kilók. Persze a férjed taplósága ettől nem gyúgyul meg.:)
"A fèrjedre meg bízd rá a gyereket esténként és menj a konditerembe. Diéta + heti 3x sulyzós edzés + heti 2x Aerob."
19-es, te láttál már közelről 1 éves gyereket? Egyrészt elképzelhető, hogy szopik, tehát diéta kizárva. Heti öt edzés esténként, remek. Szerintem apa semmi másra nem vágyik, minthogy este hazaessen a munkából fáradtan, és anyuci lepasszolja a gyereket, hogy elmehessen kondizni.
Egyébként is, anyukának ennyi idős gyerek mellett szerinted még van energiája heti ötször kondizni járni?
Az én gyerekem sajnos rossz alvó volt, már reggel fáradtan keltem az állandó éjszakai ébredések miatt, este pedig beestem az ágyba. (fogfájás..egyebek miatt)
A másik, hogy nem mindenki "barbi" alkat, de attól még lehet csinos. Én 158 cm vagyok, egyszer én is voltam 63 kg, látszott, hogy kicsit teltebb az alakom, de nem voltam duci. Aki azt írta,hogy 155 cm-es és most 53 kg is sok neki, az szintén nem egy egészséges gondolkodásra vall.
Harmadrészt a 63 kg többféleképpen is összejöhet, lehet, hogy a kérdező eleve izmosabb alkat, csak egy kis plusz ment fel rá, de lehet hogy sok a zsír, és azért 63 kg. Nem tudjuk. És amíg nem tudjuk, addig szerintem ne dagizzuk le.
"Aki azt írta,hogy 155 cm-es és most 53 kg is sok neki, az szintén nem egy egészséges gondolkodásra vall."
167 centivel vagyok 53 kg, és így azt mondom, hogy jó az alakom, mert több izom van rajtam, mint zsír. Ha 12 centivel alacsonyabb lennék ugyanekkora súllyal, tunyán, izmok nélkül, akkor valószínűleg gurulnék. És ha még ezen felül 10 kiló lenne rajtam, akkor inkább bele se gondolok, hogy néznék ki. 155 cm-hez rengeteg ez a súly. Van egy barátnőm, ő is elég pici, 160 cm, és 47 kiló. Úgy, hogy elég nagy melle van, van feneke is. Baromi csinos, rajta tényleg nincs felesleg, de nem is gebe, mert figyel arra, hogy eleget egyen, ugyanis ő sokkal inkább hajlamos fogyni, mint hízni. Szóval velem ne próbáljátok elhitetni, hogy a kérdező súlya rendben van, mert nagyon nincs. A szülés nem magyarázat semmire. Terhesség alatt se kell zabálni, és a gyerek súlyán kívül az anya se fog hízni. Nem kell kettő helyett enni. 1-2 szelet natúr csirke rizzsel vagy salátával terhesen is pont olyan kielégítő ebéd, mint nem terhesen. Nem kell minden nap pacal nokedlivel, 5 szelet kenyérrel. Ettől függetlenül a férje még egy bunkó paraszt a kérdezőnek, de ő választotta és ő szült neki, így járt. Szerintem senki nem lesz hiphop tuskó. Valami előzménye biztos volt már ennek, hogy a férj pedzegette, hogy nem bánná, ha csinosodna az asszony. Ő meg helyette csak terebélyesedik, nyilván nem kívánja jobban a férj napról napra. Elhiszem, hogy a kérdező jól érzi magát így, de gondolom nem egészséges étkezés és rendszeres testmozgás mellett tartja ezt a "versenysúlyt". Sose értettem a kövér embereket. Az lehet, hogy nekik tetszik a tükörképük, de az egészség senkinek nem fontos? Aztán ha jön a cukorbetegség, a koleszterin gondok, az érelmeszesedés, a nehéz légzés, akkor persze már egyből nem érzik jól magukat... Mindegy, mindenki előtt ott a lehetőség. Egészséges életmódhoz, étkezéshez, sportoláshoz nem kell egy forint se. Sőt, a zabálás több pénzt visz el. És azon is el lehet gondolkodni, hogy milyen példát mutatok a gyereknek. "Ó nézd, lassan anyáddal labdázhatsz, akkora, de milyen vidám tőle! Vegyél róla példát!" Nem véletlenül van ennyi kövér, lusta gyerek, ha a szüleiktől is azt látja, hogy kövérek, zabálnak és ülnek a TV előtt, meg veszekszenek egymással, hogy melyikük a kövérebb és a bunkóbb. Szerintem még most vegyetek egy 180°-os fordulatot kérdező. Te az életmódoddal, a férjed pedig a hozzáállásával kapcsolatban.
Hú, de le fognak pontozni, utolsó!:)
Bár magyarázatot találni mindig sokkal könnyebb.
Én is kíváncsi lennék azért,hogy ez hogyan hangzott el...
Annak meg,aki szerint nem lehet egy éves gyerek szoptatása mellett edzeni és diétázni,azt üzenném,hogy HAHAHAHA:D
A gyerekem 8hónapos korától jártam futni,miután este elaludt(ingyen van,bocs 15.000ezer ft beruházás,1 cipő és egy sportmelltartó),és kondizni(ehhez mondjuk kellett a férjem,akinek nem derogált heti 3szor egy órát a lányával lenni)
Diéta alatt nem a "fogyj 10kilót egy hét alatt" típusúak léteznek csak,hanem lehet ésszel is..Pl. CH bevitel csökkentése..és lássatok csodát,a gyerek 1 éves korára 77 kilóról 64 lettemí(4 hónap alatt),úgy,h szoptattam mellette több,mint két éves koráig....Mindez kb. akarat kérdése..
Szóval ha nekem a 170cm-hez ideális a 62 kiló...Neked 155-höz nem annyira..
Ettől még érezheted jól magad a bőrödben meg minden,csak ne álltasd magad azzal,h nincs rajtad felesleg,gyerekkel takarózni meg szerintem gáz,számomra pont ő adta a motivációt,hogy ne egy tunya,leharcolt anyát lásson,hanem egy olyat,akinek fontos a sport és az egészség...A gyerek előtt 10 métert nem futottam,és gyűlöltem a mozgás kb. minden formáját,most alig várom,hogy megszülessen a második gyerekünk és utána újra mehessek futni tavasztól..
Még ha alacsony is vagy,a 63 kg nem súly,messze van a dagadtságtól!
Mindenkinek más a csontozata,testfelépítése...
Elhiszem,hogy rosszul esik,elég tapló a férjed.
Ha le is fogysz,ne miatta tedd,hanem csak magadért!Mert ő akkor majd más hibát keres magának....Ha szeretne,nem tudna ilyennel se megbántani.
Tudják a ffiak jól, hogy a nőknek a súlyuk ugyanolyan kényes pont,mint nekik az intim méretük...
"Még ha alacsony is vagy,a 63 kg nem súly,messze van a dagadtságtól!
Mindenkinek más a csontozata,testfelépítése..."
Hja, van, akinek ólombetétes a csontja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!