Volt már olyan hogy anyukád akivel nem nagyon vagy jóban elvitt valamit szó nélkül a szobádból?
Annyira ideges lettem ettől,jó nem nagy dolog tünt el(párom milkája amit mamámtól kapott,mogyi,sütik,és az én milkám amit mamától kaptam)az egyiket tesóm ette meg a többit meg láttam anyuék szobájában.Jó nem nagy dolog,de ő soha nem venne nekem/és páromnak egy 39ft-os csokit sem.Soha,névnapomra azt sem mondja hogy bukk vagy bakk.Vannak eldugott pénzeim és félek hogy abból is fog eltünni pár ezer ft.(amúgy piszkál hogy spórolós vagyok)és hogy sajnálok magamtól/magunktól egy két dolgot,de én nem költöm hülyeségre pl.piára meg cigire.Ha nem venne annyi piát,lenne elég pénze.
Már bögtem ettől az egésztől,ő még egy pohár üdítőt is sajnál,odaadtam volna nekik(tesómnak,és anyám(ék)nak)ha szólnak,egyfolytában kutatgat nálam ha nem vagyok itthon. Azt pedig nagyon utálom,és még ő mondja hogy mindent sajnálok tőlük,pedig nem így van.Egyik sem venne nekün egy olcsó csoki sem.Pedig már van 25ft-os is.Annyit is sajnál.Mi meg mindig veszünk nekik valamit.Mondjuk semminek sem örülnek,és nem is köszönik meg.Még anyámék a drága dologoknak sem örülnek,főleg anyám.Utálom ha szó nélkül vesznek el valamit!Ha a helyemben lennétek mit szólnátok hozzá??Amúgy anyám engem nagyon gyűlöl,szerintem azt se bánná ha feldobnám a bakkancsot!Pedig mindenben segítek nekik.
22/L
Köszönöm hogy elolvastátok!
Vagy csak én túlzom el??
Most már elérted azt a kort, hogy elköltözz albérletbe.
Nem túlzod el, ez tényleg nagyon alja viselkedés egy anyától. De ne feledd, amíg az ő házában laksz, addig ott neked nem lesz szavad. Azt hiszem ideje felhasználni azt a spórolt pénzt...
Hát elég "necces" amiről írsz. Ha a helyedben lennék, megpróbálnám hogy a saját erőmből (erőnkből, mert ugye a párodról is említést teszel), hogy tudnék megállni a lábamon.
Szépen békében elköltöznék otthonról, már amennyiben jelen esetben otthonról beszélhetünk.
Egy felnőtt pár nem lakhat egyik szülőnél sem, mert az nem természetes. Egy igazi férfi a saját lábára áll, és nem az anyukájánál lakik, aki mos meg főz rá.
Egyébként nem kötelező összeköltözni a pároddal, menj egyedül albérletbe, ha ő nem akar veled tartani. Ha majd készen áll rá, és elszakad az anyjától, akkor együtt béreltek, vagy vesztek házat.
Miért nem zárod a szobaajtódat? Megoldaná a dolgot.
Legalább is én így szoktam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!