Anyukád bombanő? Apukád kigyúrt menő csávó? :D
Anyukám viszonylag fiatal és elég fiatalosan is öltözködik,szóval többször nézik a nővéremnek mint az anyámnak:D de engem nem zavar amúgy is inkább olyan a viszonyunk..hátrányát még nem éreztem..:D
14/L
Anyukám 48 éves, kinézetre kb. 30-35, legalább is az ismerőseim szerint :) Azt nagyon nehezen hiszik el, hogy már nagymama :D
Szerintem abban semmi kivetnivaló nincs, hogy egy nő 50 körül is ad magára, csinos, szépen öltözködik, nem öregesen. Én eddig csupa jót hallottam, hogy milyen szép, milyen csinos az anyukám. Igaz, nem is úgy öltözik, mint egy 20 éves, nem ribancos, stb., hanem egyszerűen csinos és igényes. Én nagyon remélem, hogy ennyi idősen én is így fogok kinézni :)
Hát apukám nem éppen kigyúrt menőcsávó, van némi pocakja, de ő is az a típus, aki fiatalabbnak néz ki. Ő 53 éves, de kb. 40-nek szokták tippelni, többek közt azért, mert a mai napig alig van ősz hajszála, munkájából adódóan eléggé elegánsan kell öltöznie, a viselkedése sem öreges, sőt, egy nagyon lendületes, határozott ember.
Anyum elég fiatalos. Sőt, még fiatalosabb szeritnem mint én :D többször bulizik, olyan rucikat hord hogy na.. szóval jó csaj :D (ált iskolában 7.ben egyik fiú osztálytársam meg is jegyezte milyen "jó csaj" anyum :D)
nemigen van hátrányom belőle, max annyi hogy mivel ő ilyen, ezért engem sokszor leszid társaságkerülő életmódom miatt :)
Én fogom elvinni a prímet.Anyu 16 évesen szült, most lesz 34, apu meg 37.Sehol nem hiszik el, hogy a szüleim, de mi már csak nevetünk rajta.A barátnőm együtt jár anyuval szoliba, kondizni, úszni, apu meg tisztára olyan, mintha a bátyám lenne.Tök jó így, mindenkinek ilyet kívánok.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!