Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Irigykedek rá, mert neki már...

Irigykedek rá, mert neki már családja van én meg sehol nem tartok. Nagyon gonosz dolog ez?

Figyelt kérdés

Első nap az orviban összebarátkoztam egy lánnyal, azóta is legjobb barátnőm. Osztálytársam volt a gimiben és az általánosban is, sőt még egy szakra mentünk továbbtanulni is. 1 hónap eltéréssel kérték meg a kezünket a párjaink, mindig mindent egyszerre csináltunk. Aztán nekik becsúszott egy baba és júliusban kisfia született. Félbehagyta a sulit, én egyedül ülök az előadásokon, pedig az utolsó félévünk lett volna együtt. Hiányzik a barátnőm, bár sokat találkozok vele, neki már vannak fontosabb dolgai is, mint velem törődni. Ráadásul nem csak ő hiányzik, hanem egy gyerek is az életemből. Én is szeretnék egy kisbabát. Úgy érzem enélkül nem teljes az életem. Irigy vagyok, hogy míg én tanulok meg házit írok, ő már boldog feleség, aki otthon van egész nap a kicsivel. Mire én ezt elérem, az még minimum 3-4 év, mert minket nem tudnak támogatni a szüleim (és ha tudnának, se szeretnénk mi) úgy, mint a barátnőméket, nekünk saját forrásból kell majd gyereket nevelni.

22/L

2013. nov. 15. 16:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
22 éves vagy. Diplomád lesz mindjárt, megkérték a kezed. Ha ez neked a sehol sem tartás, akkor sajnálom a fiatalokat, hogy ilyen negatívan látják a világot. Én is 22 vagyok és még el sem kezdtem az egyetemet, mégsem érzem azt, hogy "sehol sem tartok".
2013. nov. 15. 18:13
 12/12 anonim ***** válasza:

szerinted az miért olyan nagy boldogság hogy ilyen fiatalon a nyakába veszi ezt a hatalmas felelősséget?

szerintem 22 évesen még nem muszáj szülni, ő sem tervezetten tette.

az irigykedés helyett inkább a tanulásra és a karrieredre koncentrálj. szerintem sokkal nagyobb boldogság és siker elégedetten hátradőlni és úgy körbenézni az otthonodban, h mindent te magad teremtettél elő, és nem a szülőket pumpoltad. na meg nem hagytad abba amiatt a sulit mert nem ismered a fogamzásgátlási módszereket.

2013. nov. 17. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!