Találtam a barátom pénztárcájában egy cetlit, amite női nevek voltak,mellettük telefonszám.Az egyik mellé oda van írva hogy NAGY CICI Újpest(ahol a barátom dolgozik és 10-18óra.Ezek a számok nincsenek a telefonjában, csak a nagy cici-s.Ő azt mondta, csak egy haverjának kell nőt szerezni(na ez a fiú szerintem jól néz ki és nem hiszem, hogy segítségre szorulna a csajozásban).A cetli még mindig nála van, szóval elég gyanús az ügy.Ráadásul kamuzott abban, hogy menniy pénzt vett fel,mert ő kevesebbet mondott, ráadásul egyből el is költötte és nem tudni, hogy mire,mert azt mondja "nem tudom mire ment el a pénz"
Otthon minden ok, szóval nem tudom mi van, ő azt állítja nem csal meg és nem is akar, velem akar lenni és reméli hogy együtt is maradunk.Féltékeny vagyok,mert zavar ez a nő ügy és az, hogy kamuzik.
Hát gondolom, hogy nem volna annyira "paraszt" hogy nálatok lakik és megcsalna.Szerintem elmenne ejsze..de enm tudom, mert te érzed.Lehet h te is túl sokat érdeklődsz és egy idú után neki is lehet idegesitő, h miért kontrollálod.
2009. nov. 18. 09:47
22/28 A kérdező kommentje:
Biztos sok neki, de ilyen vagyok,ami engem is idegesít.
2009. nov. 18. 10:02
23/28 anonim válasza:
Hát igen, nem jó ha állandóan beszámoltatod, az nagyon unalmas tud lenni. Viszont nem értem miért kell azon kiakadni, hogy megkérdezed mire költötte azt a nagyobb összeget. Még akkor is ha az ő pénze és nincs közöd hozzá, miért nem lehet megkérdezni. Ez elég fura.
A másik meg, hogy Nagy Cici és más nők fel voltak írva egy cetlire a pénztárcájában, ez szerintem elég egyértelmű. Szerintem 99 % hogy magának kellett az a cetli. Figyelj, kényelmesen elvan nálatok, haza ugye kényelmetlen lenne költözni, és lehet hogy még nem nézett körbe, hogy melyik haverhoz költözhetne.
A szemedbe sose fogja bevallani, hogy mással kavar. Sajnos valószínű, hogy ez a pasi ilyen. Én azt hiszem megszabadulnék tőle.
2009. nov. 18. 10:08
24/28 A kérdező kommentje:
De otthon tök kedves és mindig elmondja, hogy szeret.Persze lehet most ezen a statisztikán rontottam.Nem tudom össze vagyok zavarodva.Sose értettem mi kell a pasiknak és hogy mit-miért csinálnak.Sokan kihasználtak,de utólag amikor belegondolotam,nem voltak olyan tökéletesek.Ő elvenne majd feleségül és gyereket is akarna,persze nem most. Persze az idő elteltével vannak dolgok amik megváltoztak,de vannak amik megmaradtak.Nem tudom mi legyen.Néha teher az ha szerelmes az ember,mert ha kiderülne, hogy nincs igazam és mégis elkergetem, akkor aztán tényleg boldogtalan lennék.
2009. nov. 18. 10:13
25/28 anonim válasza:
Add neki elő, hogy beszéltél valakivel aki látta azzal a nővel..vagy h te konkrétan beszéltél vagyis felhivtad azt a nőt és midnnet tudsz..és lássuk erre mit fog válaszolni. igy aztán ejsze csak megtudhatod már végre h mi a téma
2009. nov. 18. 10:55
26/28 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy felhívm azt a csajt,de mit is mondhatnék neki, lehet ha nem csal meg csak régóta ismeri(ami persze szerintem kizárt), akkor én leszek a hibás, hogy nyomozok utána, ha kiderül.Ha meg csak egy fizetős helyen ismerte meg, akkor meg lehet, hogy be se mutatkozott.Ha csak kitalálom, akkor egyből rájön, hogy kamu,mert nincsenek konkrétumaim a nőről, hogy hogyan néz ki stb.Így meg megint én leszek a fanatikusan féltékeny és megint én leszek a hibás.Szóval nem tudom lebuktatni.Max ha felfogadok valakit,de lehet viszaütne a dolog és akkor én buknék le hogy nyomozok.Ennyire messzire nem akarok menni.
2009. nov. 18. 10:58
27/28 anonim válasza:
Valószínűleg jól jön,hogy van kinél laknia, a kapcsolat viszont nem elég jó neki. Szerintem van okod aggódni, túl korán költöztetek össze, lehet, azt látta benne,hogy végre elmegy otthonról,de a közös élethez több alap kellett volna..
2009. nov. 18. 11:35
28/28 anonim válasza:
Állj a sarkadra és kérdezd meg hogy mit csinált azzal a pénzzel ha pedig nem akarja megmondani akkor ügyesen mutasd meg azt az ajtót!! Úgy érzem mintha félnél tőle vagy nem is tudom! Minden kapcsolat a bizalmon alapszik ami nincs meg a ti kapcsolatotokba, hogyha ilyen kicsi dolgot nem akar bevallani..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!