Ebből mire következtettek?
Találtam a barátom pénztárcájában egy cetlit, amite női nevek voltak,mellettük telefonszám.Az egyik mellé oda van írva hogy NAGY CICI Újpest(ahol a barátom dolgozik és 10-18óra.Ezek a számok nincsenek a telefonjában, csak a nagy cici-s.Ő azt mondta, csak egy haverjának kell nőt szerezni(na ez a fiú szerintem jól néz ki és nem hiszem, hogy segítségre szorulna a csajozásban).A cetli még mindig nála van, szóval elég gyanús az ügy.Ráadásul kamuzott abban, hogy menniy pénzt vett fel,mert ő kevesebbet mondott, ráadásul egyből el is költötte és nem tudni, hogy mire,mert azt mondja "nem tudom mire ment el a pénz"
Otthon minden ok, szóval nem tudom mi van, ő azt állítja nem csal meg és nem is akar, velem akar lenni és reméli hogy együtt is maradunk.Féltékeny vagyok,mert zavar ez a nő ügy és az, hogy kamuzik.
Hát kapásból arra gondolnék, hogy prostinál volt, és odavan a nagy cicikért. De nem mindig az az igazság, ami kézenfekvő.
Lehet, hogy tényleg a barátról van szó. Attól, hogy valaki jóképű, nem biztos hogy magabiztos is. A pénzből meg lehet, hogy éppen neked vesz valamit...
Úgyhogy légy óvatos, figyelj, és várj. Az idő mindent megold.
Gratulálok! Jó úton haladsz, hogy szakíts a barátoddal! Nem sok minden van, amit nem viselünk el, mint az, ha számon kérnek és nem hisznek nekünk! Most tényleg neki kell bizonyítani az ártatlanságát?
Gondold végig, ha tényleg megcsalna és olyan hülye lenne, hogy a csaj száma így van benne a mobiljában és a tárcájában meg a papír, akkor szerinted a "lebukás" után nem tüntette volna el?
Szerintem nem csalt meg és lehet valami közelgő közös ünnepre, akár karácsonyra vett neked valamit! Ha nem adott okot a féltékenykedésre, akkor fejezd be, mert hamarosan a szinglik táborát erősíted!
Coyote 25F
Már ne is haragudj, de ez a kezdet: "Találtam a barátom pénztárcájában egy cetlit," arra utal, hogy igenis bizalmatlan (meg még neveletlen is) vagy - mit keresel a barátod pénztárcájában!?!?!
Ha a párom - bármiért is - a pénztárcámat megnézné, az ok lenne arra, hogy befejezzük a kapcsolatunkat (már majd 25 éve élünk együtt, de a másik privát dolgait nem ellenörizzük). Ez azonban NEM AZT jelenti, hogy megcsaljuk a másikat, hanem azt hogy 100%-os a bizalom.
Elszámoltatni meg végképp nem jogos, MINDENKINEK joga van privátszférára (NEM MEGCSALÁS!). HA engem valaki elkezdene lesekedni utánnam (akár tenylegesen, akár képletesen, AZ OK lenne arrra, hogy ne legyek öszinte többé.
Az öszinteséget viszont nagyon sokan félreértik, az nem egynelö a lelki sztirptizzel, nem köteles SENKI SEM MINDEN gondolatát a másiknak elmondani, ez az a fok, ahol a legtöbb normális ember úgy érzi hogy totális kontroll alatt van - és megpróbál elmenekülni.
Sajnálom, hogy csak akkor tudok bízni valakiben, ha 100%-an meggyőződtem abban, hogy nem hazudik nekem, és ez itt nem így van, sokszor kamuzik(persze nem feltétlenül egetrengető dolgokban).
Sokan megcsaltak és a szemembe hazudtak és megelégeltem, hogy bárkivel kedves vagyok és megbízok valakiben, azok csak kihasználják ezt.
Tdja jól, hogy fontos nekem az őszinteség,de nem segít abban, hogy ha bizonytalan vagyok akkor megnyugtasson, hanem inkább rátesz még egy lapáttal.
" Sajnálom, hogy csak akkor tudok bízni valakiben, ha 100%-an meggyőződtem abban, hogy nem hazudik nekem, és ez itt nem így van, sokszor kamuzik" - EZ NEM BIZALOM, EZ KONTROLL!!!!!!!
Ezt nem fogja töled senki eltürni, ha nem változtatsz magadon, akkor jobb, ha felkészülsz arra, hogy nem lesz tartós kapcsolatod!!!!
Én nem akarok ilyen lenni és utálom, hogy így érzek,de az érzéseimet nem tudom irányítani. Tudom, milyen rossz az ha valaki féltékeny a másikra,és magamat is utálom emiatt, hogy ilyen vagyok.Még ha úgy is teszek,mintha nem lennék féltékeny, az érzés még bennem lesz.
Persze ha tud valaki valamilyen jó módszert, hogyan tudjam legyőzni ezt az érzést akkor az jó lenne.
Akkor gyanúsítsd meg, mondd ezt a szemébe, és ha szakít veled(én azt tenném), akkor viseld.
Te már eldöntötted, hogy nem hiszel a párodnak, ergo a kapcsolat értelmét veszítette, hiszen nincs bizalom.
Esetleg nem te vagy ugyanaz, aki itt féltékenykedett, mert a pasiját bejelölte wiwen egy ismeretlen nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!