Találtam a barátom pénztárcájában egy cetlit, amite női nevek voltak,mellettük telefonszám.Az egyik mellé oda van írva hogy NAGY CICI Újpest(ahol a barátom dolgozik és 10-18óra.Ezek a számok nincsenek a telefonjában, csak a nagy cici-s.Ő azt mondta, csak egy haverjának kell nőt szerezni(na ez a fiú szerintem jól néz ki és nem hiszem, hogy segítségre szorulna a csajozásban).A cetli még mindig nála van, szóval elég gyanús az ügy.Ráadásul kamuzott abban, hogy menniy pénzt vett fel,mert ő kevesebbet mondott, ráadásul egyből el is költötte és nem tudni, hogy mire,mert azt mondja "nem tudom mire ment el a pénz"
Otthon minden ok, szóval nem tudom mi van, ő azt állítja nem csal meg és nem is akar, velem akar lenni és reméli hogy együtt is maradunk.Féltékeny vagyok,mert zavar ez a nő ügy és az, hogy kamuzik.
Valszeg az lesz,mert már nem bírom, hogy tönkreteszem az életemet, a saját érzéseim miatt.Irigylem azokat, akikről leperegnek a dolgok és nem törődnek semmivel.Sőt ha szeretnek valakit akkor is tudnak szakítani, ha érzik, hogy van valami probléma, ami zavarja és gátolja a boldogságban.
2009. nov. 18. 08:32
12/28 anonim válasza:
Szerintem pedig az, hogy belenéztél a barátod tárcájába, nem egetrengető bűn. Az én barátomról hasonló szitu kapcsán derült ki, hogy megcsal. Igaz, a barátom mondta, hogy próbáljak belépni a jelszavával a MSN-re, mert nem tud, nekem sikerült, láttam, időközben neki is sikerült. Egy csajjal irogatott éppen (webkamera, mikrofon nem volt bekapcsolva) és a kommunikációjukból kiderült, hogy mi is a helyzet kettőjükkel. Ha akkor - igaz, a barátom kérésére - mégse lépek be a jelszavával próbaként, akkor tuti, ma sem tudom meg, hogy becsap engem. Miért élnék egy olyannal, aki megcsal???
2009. nov. 18. 08:55
13/28 anonim válasza:
Na persze pszichológus!!!Te úristen! Azért mert bele nézett a pasija pénztárcájába???!!!Na ez igen...és azok a dumák....
Mind1 hagyjuk, szerintem kérdezzél rá , mond el h téged zavar és hogy nem tudod h tényleg igazat mond-e és rájössz hogy hazudik-e vagy sem, ha pedig nem jössz rá akkor előbb utóbb kiderül. És ha minden ok otthon és nem viselkedik másképp akkor szerintem nincs okod rá, hogy féltékenykedj
2009. nov. 18. 09:24
14/28 A kérdező kommentje:
Már elmondtam neki, hogy zavar és hogy ő nem segít,de akkor meg azt mondja, hogy már nagyon zavarja, hogy mindig be kell számolnia és hogy nem bízok benne, ha elfelejt valamit.De a pénzt nem mondta el, hogy mire költöte,mert nem akar beszámolni mindenről.Ilyenkor én vagyok a hibás.Mért baj ha megkérdezem mennyi pénzt vett ki?És miért én vagyok a hibás, ha aztán kiderül, hogy hazudott és emiatt nem hiszek neki.
2009. nov. 18. 09:29
15/28 anonim válasza:
Aham, hát nem tudom de akkor valamiben sántikál, ha konkrétan rá is kérdeztél és egyszerűen nem akarja elmondani akkor..lehet h valami olyasmiről van szó amit nem szeretné ha tudnál
2009. nov. 18. 09:33
16/28 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt?
2009. nov. 18. 09:34
17/28 A kérdező kommentje:
Elöszőr mondott valami,de amikor konkrétumot kérdeztem akkor lerázott, hogy nem tudja,nem emlékszik(pedig csak 1napja történ, ha csak a pénzre gondolok),de most már nem is akrja megmondani,mert miért érdekel az engem és, hogy nem akar mindenről beszámolni.Persze szeretnék én is visszavágni, hogy ne én legyek mindig a hibás, hogy ő is elgondolkodjon, hogy vegye észre hogy elveszíthet.Csak sajna tudja, hogy nem fogok vele emiatt szakítani, max ha kiderülne ha megcsalna.
2009. nov. 18. 09:36
18/28 A kérdező kommentje:
10 hónapja és kb 8-9 hónapja együtt élünk(igaz szülökkel)
2009. nov. 18. 09:37
19/28 anonim válasza:
És kinek a szüleinél? szerintem ha megcsalna akkor megmondnaá, hogy vagy költözz el vagy elköltözne ő. Nem? Nem hiszem h akkor is lakna veled és +szülőkkel
2009. nov. 18. 09:39
20/28 A kérdező kommentje:
fél évig náluk,azóta nálunk lakunk,mert összeveszett az anyukájával,bár azóta kibékült,de nema kar haza menni,de haza tudna menni, ha akarna.
Nem tudom mi lesz, elvileg együtt megyünk haza.Nem tudom mi lesz otthon(már ha haza jön).Ritkán veszekszünk,de ha igen akkor mindig csak ide jutunk ki, hogy én miért nem bízok benne és hogy mindenről be kell számolni.Ami csak abból áll, hogy mindenre rákérdezek, mert érdekel.Nem tudom már mi van.Ideges vagyok és félek.Eddig ő a legaranyosabb velem,de tudom, hogy naív vagyok és könnyű átverni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!