Szerintetek mikor a legcélravezetőbb feltenni a "Mit kapok, ha minden vizsgám 5ös lesz? " kérdést a szülőknek?
tévedésben vagy
egy gyereket nem ajándékkal és büntetéssel kell tanulásra sarkalni :-)
nekem spec eszembe se jutott megbüntetni mert becsúszott egy rossz jegy
bőven elég volt leülni és megbeszélni vele h akkor most mi is volt ?
megértette és hamarosan ki is javította :-)
#41, jó'van, reménykedni szabad, és tudom mire megyek egy ötössel. Kösz hogy itt voltál!
#42, a hülye irományok írásában király vagy! Na ebben mindenkinél jobb vagy! ennyit rólad
Egyáltalán nem vagyok követelőző. Feltettem egy komolytalan kis kérdést, és erre minden mást kapok válaszok formájában. Mondjuk, azzal, aki csak a véleményét írta le rendesen, nem provokatívan, azzal semmi bajom nincs. Vége
14 évesen úgy beszélsz itt felnőtt emberekkel, ahogy ők nem mernének egymással, szóval de, igen, nagy arcod van. NAgyon neveletlen vagy, és buta, ezért mondtam, hogy az ötöseid semmit nem számítanak, mert a személyiséged miatt lesz még problémád bőven.
Anyukádék helyében pedig nemhogy nem vennék neked semmit ajándékba, de még szégyellném is magam, hogy ilyen 14 éves gyerekem van, aki ennyire nem tisztel másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!