Szerintetek mikor a legcélravezetőbb feltenni a "Mit kapok, ha minden vizsgám 5ös lesz? " kérdést a szülőknek?
hmm
mind a két gyerekem szintén 5-ös tanuló
de még egyszer sem kaptam egy nagy ölelésnél és dicsérő szónál többet a kitűnő biziért
na jó egy cukrászda ..
de pc-t csak mert jól tanulsz ......
mint írtam nem a szüleidnek tanulsz hanem saját magadnak ....
szal szerintem akkor már te is törleszthetnél a szüleid felé mert hát kapsz enni, meleg van télen, van ruhád,
szóval te mit is adsz a minden napi dolgokért a szüleidnek ???
ha ŐK megkérdik h mit szeretnél akkor mond el de TE ne kérd!!!
24, közoktatáshoz értőként hadd mondjam, hogy ilyen nincs. HA az iskola pedprogramja tartalmazza is, hogy kíváncsiságból felméri a tudást nyolcadik végén, az csak egy érdemjegy lehet, nem teheti (és egyetlen iskola sem teszi) ettől függővé a tanév teljesítését.
Szóval szép, hogy a kérdezőt támogatnád, de ilyen Magyarországon jelenleg nincs.
"Anya, kaphatok új számítógépet ha mindenből 5-ös leszek?"
Így kérdezd meg. Hogy mikor? Mit tudom én? Ma este fél 7kor.
Hahhahahaha :D
Tényleg nagyon nagy dolog minden tantárgyból 4,5 felett lenni. Tehát ez azt jelenti, hogy kitűnőre vagy lezárva.
Érdekes módon ez nekem, és még sok embernek sikerült.
Általánosban szart se tanultam, szóval ez tényleg nem egy nagy dolog szerintem...
#34. 1. Megint egy 'ha nem tanul, büntetés, ha tanul, semmi'... 2. Eddig is így voltam vele
#35. Ilyen Hülye írományt még nem láttam, és most szépen fogalmaztam. Nem pontoztam le senkit, csak a 'tanulj meg olvasni'-t, meg most téged. Mindenkinek valamennyire igaza. Azért nem írok állandóan mert nincs időm, csak kb. 20:30 - 21:30.
#37, anyádat.
38, ok!
#39, ügyes(ek) vagy(tok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!