Mennyi idő után mutattátok be a szülőknek a párotokat? És ti mennyi idő után ismerétek meg a szülőket?
Mi már nem élünk a szülőkkel, de a megismerkedésünk idején még igen (pontosabban én a szüleimmel, párom édesanyja pedig vele, mivel eszetlen hitelfelvételek miatt elvesztette a lakását, a páromhoz költözött, a mai napig támogatjuk, mert vonják a nyugdíját... de mindegy)
Márciusban találkoztunk először (neten ismerkedtünk meg), onnantól kezdve együtt vagyunk, mostmár 7 éve. Én júliusban mutattam be, az anyját pedig már a második randinkon megismertem, mert felugrottunk hozzájuk. Apja már meghalt akkor.
Tehát én 2 hét múlva ismertem meg, ő pedig 3 hónap múlva :)
Az első párom szüleit 4 hónap után ismertem meg, következő héten én is bemutattam. A következőt nem ismerték, 5 hónapig voltunk együtt. (nem egy városban voltunk ezek alatt a kapcsolataim alatt, mert máshol tanultam).
A páromat hamarabb ismerték mint én, apukám mutatott be neki:)
Mikor összejöttünk rá 2 hétre ismertem meg a szüleit, tesóját. Ő az én szüleimet 3 hét után.
Akkor még a szülőkkel laktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!