Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok normális dolog,...

Mit gondoltok normális dolog, hogy minden nagyobb veszekedés után a párom elköltözik és egy-két hét múlva mintha mi sem történt volna hazajön? Én vagyok a nő.

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 08:19
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kapcsolatok tartósabbak lennének, ha veszekedések után egy ideig külön átgondolhatnák a párok a dolgokat. Még akkor is, ha a társadalmunkban nem normális dolog a különélés.
2013. nov. 11. 09:36
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs hova mennie, akkor hol volt két hétig?

Ne is haragudj, de nálad a hiba.

Már az első elköltözésre is számon kértem volna, hogy hol járt, kinél lakott, mit csinált?

Átjáróház a te életed?

Azt tehetnek veled, amit akarnak?

Az első kis konfliktusra megoldás helyett kiszállunk, aztán, ha úgy érezzük, elült a vihar, akkor vissza?

Hány életed van neked, hogy így hagyod elpazarolni?

2013. nov. 11. 09:42
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

"minden nagyobb veszekedés után a párom elköltözik"

Attól függ, hogy mit vágsz a fejéhez. Közlöd vele, hogy az a te lakásod, és ha nem tetszik, fel is út, le is út? Vagy csak elmegy duzzogni, mint egy kisgyerek, semmiségek miatt?

"Elmegy a szomszéd városba a haverjához és együtt vannak az utcán."

Nincs munkája, jövedelme, hogy legalább egy saját albérlete legyen? Szó szerint hajléktalan?

2013. nov. 11. 09:58
 34/45 A kérdező kommentje:
Elég csúnyán össze szoktunk veszni, vagyis inkább én mondom a magamét ő meg hallgat azután fogja a cuccát és elmegy. Olyankor mindig azt mondja, hogy minek lakjon velem ha nem szeretem...
2013. nov. 11. 10:03
 35/45 anonim ***** válasza:
86%
Kérdésedre válaszolva: Nem, egyáltalán nem normális. Az, hogy tűröd-e, hogy ilyen pofátlanul kihasználjon, az a Te dolgod.
2013. nov. 11. 10:07
 36/45 anonim ***** válasza:
86%

szeretem is és ő is engem különben nem jönne vissza hozzám

nem, te szereted, ő meg hülyének néz, és pontosan tudja, aztt tesz, amit akar, mert te visszafogadod. NEm sajnállak, csak magadnak köszönheted a helyzetet. Igazából még drukkolok is neki, mert kevés emberből lehet ilyen hülyét csinálni, mint ő teszi veled.

2013. nov. 11. 10:46
 37/45 anonim ***** válasza:
92%

"vagyis inkább én mondom a magamét ő meg hallgat azután fogja a cuccát és elmegy. "

Igen, ez a legbölcsebb, amit egy civódó nővel szemben tenni lehet. Fékezd magad, urald az érzéseidet- ne mard el mellőled az embereket.

2013. nov. 11. 10:51
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörűen csinálja. Úgy rángat, mint egy bábut.
2013. nov. 11. 10:58
 39/45 anonim ***** válasza:
50%

Azért egy kapcsolatban ilyeneket hangoztatni, hogy vagy ugy viselkedsz ahogy mondom , vagy kidoblak a házamból, az ok?

Az egyenlötlen kapcsolat, ahol az egyik kiszolgáltatottá válik.

Nem tudom hogy lehetnek ilyen kegyetlenek a válaszolók!

Le vagyok döbbenve

" cirkuszt, kenyeret!"

2013. nov. 11. 11:05
 40/45 anonim ***** válasza:
50%

Nem normális, de ezt te is tudod. Mint ahogy az sem normális, hogy rendszeresen leüvöltöd a fejét ahelyett, hogy értelmes ember módjára kommunikálnátok.

De ha neked megfelel egy ilyen rettenetes kapcsolat, akkor hajrá! Mindenki úgy teszi tönkre a saját életét, ahogyan akarja.

2013. nov. 11. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!