Mit gondoltok normális dolog, hogy minden nagyobb
veszekedés után a párom elköltözik és egy-két hét
múlva mintha mi sem történt volna hazajön? Én vagyok a
nő.
nemhogy örülnél neki, hogy elmegy... amikor az én exem találta ki, hogy akkor ő majd duzzogni fog, meg stb, neki sem volt hova mennie, és a francért sem bírtam kivágni a lakásomból... a te ingyenélő szerelmed meg rendszeresen "elköltözik", itt a remek alkalom!
2013. nov. 11. 09:14
22/45 anonim válasza:
nálad lakik, gondolom eteted, és ha napokig képes elhéderezni az utcán, gondolom, nem is dolgozik...
magyarul eltartod... de csináld csak, szüljél is neki vagy 3-4 gyereket, akkor lesz igazán kerek az idill! -_-
2013. nov. 11. 09:16
23/45 anonim válasza:
Megkérdezed, hogy mit gondolnak a kívülállók, elmondják, majd a véleményeket kikéred magadnak!? Nem értem... most akkor mit szeretnél tőlünk? Bizonyosságot, hogy helyesen cselekszel?
2013. nov. 11. 09:18
24/45 anonim válasza:
:))
Jópofa.
4: "Nincs hová mennie"
Hogy ne volna, hát hova megy el hetekre?
2013. nov. 11. 09:18
25/45 anonim válasza:
Mindegy vak vagy fölösleges veled beszèlni ha nem làtod a fàtól az erdőt ès mèg csak le sem ülsz àtgondolni.
Mellesleg nem tudom mi köze annak hogy anno elhagyot valakit miattad a kihasznàlàshoz....esetleg naívabbat keresett es megtalàlt teged...
2013. nov. 11. 09:19
26/45 anonim válasza:
23: Én ahogy olvastam, pont hogy a válaszolók kérik ki maguknak, hogy a Kérdező nem hajlandó az ő véleményük szerint élni.:D:D Azt kérdezte, mit gondolunk erről. Ti meg utasítgatjátok, hogy éljen a Ti véleményetek szerint.
2013. nov. 11. 09:22
27/45 anonim válasza:
Az én apám dettó ugyanezt csinálta anyámmal hosszú évekig. Eleinte csak a melléképületbe költözött ki egy időre, aztán már messzebb. Aztán odáig fajult a dolog, hogy egyszer megpróbálta megfojtani anyámat és akkor végre mi léptünk le, nem ő. El is váltak utána.
2013. nov. 11. 09:24
28/45 anonim válasza:
Tényleg ne haragudj, nem kötekedni akarok, de nem igazán értem, mi a célja, hogy feltetted ezt a kérdést? Így is, úgy is elfogadod ezt a helyzetet, tehát nincs alternatíva. Szóval tökmindegy, hogy normális, vagy nem az (egyébként nagyon nem az), nem fog semmi változni.
Ezt a helyzetet te teremtetted magadnak, nem is akarsz rajta változtatni, úgyhogy akkor ne panaszkodj miatta, hanem viseld.
2013. nov. 11. 09:30
29/45 anonim válasza:
Mi a francnak cívódsz-veszekedsz? Miért nem lehet békésen egymás mellett élni? Egyszer jó elmegy, mint az egyszeri ember, aki a házsártos nőtől lement újságért és 20 év múlva tért vissza.
Legyél szelídebb, engedékenyebb a kis dologban (rájöhetsz, sok mindennél, hogy mindegy kinek van igaza..)
2013. nov. 11. 09:32
30/45 anonim válasza:
Másnak egyértelmű,hogy a lakhatás miatt megy vissza a pasid.De ha te beéred ennyivel,legyen.De sem a párod,sem pedig a te viselkedésed nem tekinthető normálisnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!