Anyum egyszerűenn elviselhetetlen. Mindent kitalál, pánikol. (lennt). Mit tegyek? :S
Figyelt kérdés
Mindig minden baja van... Itthon van mindig, van ideje kitalálni ahülyeségeit.. 15 éves lány vagyok.. ma reggel épp azt találta ki, hogy terhes vagyok, mivel éjjelre tampont tettem fel (amit ő ellenez -___-) és reggel odajöttt.. és igy levette rolam a takarot és igy rámnéz: nincs rajtam bugyi? (pizsin átláccik) mondom nincs.. rámnéz: megint parázni kell hogy terhesvagy? jolvanjolvan ezt még meegbánod.. és kiment.. előbb bementem a konyhába, rámnéz: "menj aztán borotváld le mindened te abba úgyis ojan jó vagy" néztem rá hogy mivan.. Az a baja, hogy 2 naponta szőrtelenitem magam és "ott" is.. (fojton ráámnyit, onnnan tudja)... és ő ezen teljesen ki van akadva.. DE MIÉRT? alapnba nem egy maradi ember, ő is szörteleniti magátt (bár ritkábban sokkal..) a másik a tesom..van 1 öcséém, folyton bas.zpgat már bocsánat.. én is s ő is betegek vagyunk most.. bejön a szobámba és itt ugrál, rángatózik, hiperaktív.. tudja h iszonyatosan idegesít.. és anyám is tudja.. de ha én odacsapok, kiküdöm akkor "kislányom idegesvagy? jo akkor a héten nem mehetsz sehova".. és ennyire utál? mért teszi? ezek hülye mindennapi példák de iszonyat sza.r. h ien..:S mit tegyek?2009. nov. 17. 12:05
21/28 A kérdező kommentje:
gonosz vagy:S ha nem is segítség akkor legalább egy kis lelki támogatás jol jön:S és ezt hál istennek sokan me is tették. kívánnám neked h lenne egy olyan anyád... remélem te sose leszel szülő:S
2009. nov. 17. 20:59
22/28 anonim válasza:
Remélem,Te meg megtudod majd,milyen érzés elveszíteni azt,aki x évig gondoskodott rólad,és felnevelt.Akkor majd jobban megbecsülöd,hogy van egy édesanyád,akármilyen is,de akkor is az anyád marad!lehet,hogy van millió problémája,és Rád vetíti ki.Egyébként én leszek szülő,mert szeretnék az lenni,és tudom,hogy ha egyszer gyerekem lesz,mindent meg fogok adni neki.Csak felidegesít sokszor,amilyen stílusban beszélnek egyesek a szüleikről.Majd megtudod,milyen anyukád bőrében lenni,ha ő már nem lesz,és te is anya leszel!Lehet,hogy nyers vagyok és bunkó,de gondolkodj el,és majd rájössz,hogy igaz,amit írtam!
23/28 anonim válasza:
Ne érts félre,nem anyukád halálát kívántam,csak azt akartam írni,hogy majd akkor jössz rá,ki ő Neked,ha már nem lesz.Nem akartam amúgy gonosz lenni.
24/28 A kérdező kommentje:
köszi a választ.. sajnálom hogy elveszítetted az édesanyád.. csak tudod.. mind1.. nehzé szitu.. mert tényleg a csláom, az anyum, de ő sokszor bánt.:S rosszat akar nekem...:\
2009. nov. 17. 22:48
25/28 anonim válasza:
20:08 -- pfff te is egy igazi szerencsétlen lehetsz. remélem nincs gyereked és soha nem is lesz
26/28 anonim válasza:
Probalj meg tobbet segiteni anyukadnak szerintem..es ha nem ellensegkent kezelitek egymast akar jo kapcsolatototok is lehet!Mondd meg neki,hogy szeretned, ha lehetne baratod, es neha eljonne, ami nem akakdalyozna a tanulasban.Es mondd el neki,hogy teged ez lelkileg nagyon kikeszit amit o csinal sokszor,es hogy attol felsz nem tudsz majd teljesiteni rendesen az iskolaban,ha ez nem oldodik meg minnel hamarabb,ennyi ,beszed a kulcsa az egesznek, csak nem egy szemetkent kell ranezned,es ennyi.Tampont azert nem vesz,mert kicsinek tart meg hozza 1-2 ev mulva vesz.de azis lehet h azert mert sokkal dragabb,mint a betet es nem elunk egy jo vilagot mostpersze ezt csak az erti aki a nagyvilagban van ,mint en es nincs sok mindenki akire szamithassak,holott elegge beteg is vagyok!!kulfoldon elek.Ilyenkor gondolj arra neked milyen jo,majd meglatnad mas milyen helyzetben van ,es rajonnel,hogy a te gondod egy nagy semmi az igazi kemeny vilagban elokhoz kepest!!!!pusza 21/L
27/28 anonim válasza:
Senki sem halhatatlan. Ilyen alapon mindenkire mindent rá kell hagyni.
28/28 anonim válasza:
jaj te szegény :S én is most leszek 16, am sztem anyukád beteg, az enyém is ilyen, nekem azt se engedi h pasizzak, nem h pasizzak, még a barátnőimnél se enged el, nekem is azt mondja h kislány vagyok, a szőrtelenítéssel én is így vagyok, jah és az én anyám is állandóan rámnyit, én sose mehetek sehova, ha egy 10 perccel később mentem haza a suliból akk már hol voltam, szal megértem a helyzeted :SS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!