Anyum egyszerűenn elviselhetetlen. Mindent kitalál, pánikol. (lennt). Mit tegyek? :S
Semmit. Tipikus tinédzserproblémák, mindenki átesik rajta. Te is kibírod :)
Csak pár saját példa: nekem ennyi idősen egyáltalán nem engedte, hogy szőrtelenítsek, úgy volt külön szobám, hogy beköltöztem a gardróbba a ruhák közé, szereztem egy tévét, amit nagymamámék kiselejteztek, mert nagyobbat vettek, két hét múlva kivitette a szobámból (pedig megszakadtam, mire sikerült becipelni), hogy homályos a kép és ne nézzem, beállította a konyhába és folyamatosan azt nézi, lomtárat akart csinálni a szobámból, mikor nem hagytam, akkor kitalálta, hogy drága lenne kifűteni, ezért inkább aludjak a nappaliban. A rokonok előtt a barátomat per "a srác, akivel kavar" módon jellemezte (akkor már egy éve együtt éltünk).
Túléltem, ma már csak nevetek ezeken a dolgokon :) Hidd el, 4-6 év múlva te is így leszel vele, addig meg alkalmazd a tízig számolok, mielőtt megszólalok-módszert.
Fel a fejjel :)
12:19 vagyok, amúgy azért csinálja, mert nehéz ám egy anyának feldolgozni azt, hogy felnő a kicsi lánya... pláne ha te vagy a legidősebb. Próbálj meg empatikus lenni vele, úgy van esély arra, hogy "normálisan" kezeljen, ha folyton csak odacsapsz, akkor egy idő után úgy is fog kezelni, hogy hisztis tinédzser, akivel nem lehet beszélni, és ha idáig eljutsz, akkor már nehéz visszafordítani.
21/L
1. beteg
2. apukáddal nincsenek jóban, illetve nagyon egyedül érzi magát, nincs mellette egy TÁRS
3. beszélgessetek többet, szervezz anya-lánya programot (nekem bejött)
Nyugi..nekem is ijen!
Mindenért kiabál.Ma például azért..reggel,mert nem jól csomagoltam be az elleőrző könyvem,meg,hogy néznek ki a könyveim.
Aztán jön a papolással,hogy ő annyi mindent megtesz értem. Jó most megtesz egy dolgot átmehetek félévkor másik iskolába.
Olyanokat beszél,hogy a sírba viszem minden mozdulatommal,meg hogy megérdemelném,hogy néha odacsapjon.
Multkor olyat mondott nem lesz belölem semmi csak táncosnő a testemből fogok élni,meg majd jó korán felcsináltatom magam (nem akartam neki mondani,hogy nem követem el azt a hibát,hoghy 17évesen teherbe esek, mint ő)
Sírba viszi apámat is, kezdem érteni miért ivott apám régebben. Egy hisztérika az anyám. Beszélgetni nem lehet vele, mert mindjárt veszekszik.
Most példéul el tiltott két legjobb haveromtól(L). Nem is ismeri őket,de azért nem enged velük lennem, mert az egyik anyja le van százalékolva és nem birja a nőt, mert nem dolgozik a másiktól azért, mert kocsija van és nehogy baleset legyen.
Mondtam neki nem érdekel ezvan.. majd mama elenged hétvégén bulizni velük, mert majd mamánál alszok.
Nem birom már elviselni anyámat. Megy mindjárt dolgozni 15perc mulva..délutános engem meg kiirt az orvos egész hétre.
Szitén 15éves lány.
szia!
Anyukád honnan veszi, hogy izgulni kell , mert terhes vagy? sokat pasizol? Nekem ez egy kicsit kúsza. Egy tampon miatt ezt csinálja? Nanemááá. Most két eset van: vagy egy ingerszegény nő az anyád vagy Te szórakoztatsz minket ezzel a kérdéssel. mondjuk azt se értem, hogy 2 naponta minek ott lent szőrteleníteni. A pasiknak csinálod? Na, meg az öcsi... mondjuk ha azt látná, hogy nem szőrtelenítesz, hanem tanulsz , vagy olvasol, lehet hogy lenne előtte "példa"....
Ne foglalkozz vele...
1. Nem bírj felfogni, hogy márnem vagy ötéves kisbaba
2. Ennyi ideje van? Miért nem dolgozik? A ház ragyog kívül belül? (én tuti egy ilyennél odavágnám neki hogy miért nem csinál valamit?)
3. Lehet hogy csak egy jó kis szex kellene neki, apukád?
4. Vegyél a fürdőszobaajtóra és a szobád ajtajára zárat és zárd be ha alszol , fürdesz...nehogy már banyek rádnyitogasson ha fürdesz vagy ilyesmi...
Anyám soha nem tett ilyeneket, ki is akadtam volna rajta rendesen az tuti...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!