Anyum egyszerűenn elviselhetetlen. Mindent kitalál, pánikol. (lennt). Mit tegyek? :S
Szerintem minden anyában benne van egyfajta "félsz",főleg a lányok terén...Mint mondtad,az anyukád 17 évesen esett teherbe,tehát előfordulhat,hogy csak nem akarja,hogy te is beleess ebbe a hibába,hiszen ő már csak tudja,hogy mivel jár az,ha valaki gyerek fejjel terhes lesz.
Egyébként néha az én anyukám is kiakaszt,csak ő inkább a túlzott aggódásával...Ez csak egy példa:Ha mondjuk elmegyek valahova hétvégén,akkor addig nem alszik,míg haza nem érek és óránként csörget...pedig már 21 éves vagyok.Persze vannak szülök,akik kicsit depressziósak pl. a munkahelyi dolgok miatt..nálunk ez jelenti a legnagyobb gondot,meg hogy az én szüleim nincsenek túl jóban,nehezen viselik el egymás rossz tulajdonságait.Ilyenkor egymás háta mögött nekünk mondják el a másikat mindennek,ami szerintem nem egy jó döntés.Hiába vagyok 21 éves,az öcsém pedig 18,rosszul érint minket.Sokszor rajtunk tölti ki az anyukám a dühét,és olyanokért kiabál velünk,ami nem jogos.
Ritka az olyan,ahol teljes összhangban van a család.Nálunk nem lehet megbeszélni a gondjainkat egymással,mert egyszerűen gátlásosak vagyunk egymás előtt,aminek nem kellene így lennie egy családban.Ez néha kisebb depresszióval jár nem csak a szüleinknél,hanem nálunk is.A testvéremmel én sem vagyok jóban,de talán azért,mert ő most van a serdülő korban,ilyenkor nehéz a fiúkkal szót érteni...Majd idővel talán jobb lesz,te is próbálj úgy viselkedni,hogy azzal ne provokáld ki az anyukád haragját,vagy próbálj vele beszélni....
Hogyha már kérdést írsz ki erről, akkor elég nagy lehet a baj :( Amúgy ez mindenkinek így van fiatalkorában. Nekem is, bár az én anyum normálisan viselkedik, csak néha problémázik. Sok szerencsét a megoldáshoz.
14/L
Köszönöm a sok választ! A testvrtem 12 éves.. kisfiú.. és hiperaktív szerintem.. most is ittvan, tudja h nagyon idegessít, modt is mondtm neki h mennyire szánalmas, és már rohan is anyuhoz.. és hiába mondom neki h ő cssztet, anya ezt tudja, látja, és heccből kicsesz velem:S Anyám szerint én "kislány" vagyok, kisgyerek és szerinte játszanom kéne a számíítogépemen meg gyerekekkel.. van pár ismerőse ahol 10 éves kisfiúk vannak és képes velük progikat szervezni.. és ha szemére hányom, akkor leordít, h mért képzelem felnőttnek magam... elvileg apám cégénél van, gyakorlatilag meg nem megy be, apa hazahozza az irodábol a papírmunkát.:S ha ezt a szemére hányom, elkezd ordítani h én nem kérhjete őt számon.. kitűnően tanulok egy nagyon nehéz gimiben:\ mellesleg.. az ajtókhjoz nincs kulcs, ezts e tudom megoldani.. van barátom, és azon akad ki, hogy nincs kinyitva az ajtóm, amikor a ittvan!!. ez azért szánalmas sztem,,, ilyekor sokszor direkt beküldi a kistesóm (h ne merjünk véletlen se semmti cisnálni)... vollt, h odatoltam az asztalt olyan ideges voltam, és megrepest az ajtóm ugy odavágta a tesom ahoy beakart jönni.. ő erre kifizettette velem (összes pénem elvette, amit a mamiktol kaptam:S) és 1 hétig nem mehettem sehova és ide se jöhettek...:S nem 100as.. apu tök keveset van itthon, neki elmondom, de ő semmit se tesz... néha rászol anyura, h nekem is lehet magánéletem és ennyi..
amugy a tampi terhesség összefüggés az ottvan: D h tudta h megvan 1napja és hogy mr el is mult v mi? mert még tampont se képes nekem venni csak betétet.. na szoval mind1.. nemtudom,h tudok e bármit is tennni.:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!