Kilenc éves fiam utálja a páromat. Mit tegyek?
Rendben, akkor ezt a nevelésimódszert vitasd meg a pároddal!
Viszont, azért a fiad ne kavarjon már be a te életedbe, mert világ életedbe egyedül maradsz és elüldözöl mindenkit a fiat miatt, aki 10év és majdnem le fog kakálni, mert jönnek a bulik csajozás haverok!
Na arra akartam kilyukadni hogy ne keresztezzétek egymást, amit anya meg enged apa is, és fordítva ha anya nem enged valamit apa se, és fordítva!
Egyensúlyról hallottatok már? Az, hogy minden nap a barátainál lóg a gyerek, az kicsit ciki. A többi szülővel szemben is, mert folyamatosan ők figyelnek a te gyerekedre. A másik fele, amit a párod akar, hogy sose menjen át az meg szintén túlzás. Ki kell alakítani egy normális rendszert, amiben a gyerek átmehet a barátaihoz, a barátait ti is visszahívjátok és olyan napok is kellenek, amikor otthon vagytok együtt.
A csokiban meg a válaszadóknak adok igazat. Páran elég alpárian fogalmaztak meg dolgokat, de attól még a mondanivalójuk igaz. Nem lehet minden egyes szép nézésre odaadni neki mindent amit akar, meg kell tanulnod igent és nemet is mondani.
Azért neveli a párod, mert egy háztartásban éltek. És ki akar egy elkényeztetett, hisztis gyerekkel együtt élni?
Egyébként nagyon jó ez a hozzáállás, így tutira egyedül maradsz a fiacskáddal.
Ismerős helyzet, én is egy olyan nőt választottam, aki egyedül nevelte a fiát kb 9 éves koráig, pontosabban a degenerált nagyszüleivel...merthogy a nagyszülők rendesen tönkretették a gyereket, szabályos verseny alakult ki a gyerek szeretetéért, és ki tud nagyobb ajándékot venni neki. Mára a gyerek már barátnőt szeretne, és csodálkozik, hogy ŐŐŐŐ, kosarat kap? Aki mindent eddig megkapott...
Hát nem tudom milyen párja lesz ennek a gyereknek később, de valószínű jobb, ha a poklot választja.
Elhiszem, hogy egy anyukának a gyereke a mindene, de szeretni okosan kell. Amúgy nagyon szimpatikusak az olyan nők, akik így szeretik a gyereküket, mert rengeteg érzelem, és szeretet van bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!