Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két ennyire különböző ember...

Két ennyire különböző ember tényleg élhet boldogan együtt?

Figyelt kérdés

Nyáron kaptunk egy új területi vezetőt a cégnél, ahol dolgozom. Az a tipikusan tökéletes férfi, 25 éves, amatőr boxoló, 2 diplomás, tehát gyönyörű és értelmes férfi, minden nő a cégnél oda meg vissza van érte. Ő meg állandóan csak a tökéletes kis barátnőjéről áradozik, tényleg azt hittük hogy a csaj maga a szépség és tökéletesség amilyen a főnökünk is... Tegnap volt egy céges buli ahová végre eljött a Főnök a barátnőjével is, hát maga volt a csalódás... A csaj csúnya, tiszta heges az arca a tini pattanások miatt, szemüveges, meg valami rémes favágókra emlékeztető flanel tunika volt rajta, állitólag művész a csaj, de buta is, szóval tipikusan az a csaj akit közép suliban mindenki szekál, mert kilóg a sorból. De úgy közeledtek egymáshoz mint ha csak most kerültek volna össze, pedig évek óta együtt is élnek.

Szerintetek ilyen van? Egy diplomás, okos, tökéletes testű férfi lehet boldog egy buta, csúnya, művész kislány mellett?

2013. nov. 10. 10:18
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
98%

Bármennyire próbálod befeketíteni a lányt, egyre szimpatikusabb a leírásod alapján :D

Te meg egy irigy, hisztis, ostoba, öntelt kis p*csa vagy, valószínűleg a lány kis lábujjának a körméig sem érsz fel.

Osztom minden előttem író véleményét, ez a lány biztos, hogy nem buta. És ami egy kapcsolatban igen is fontos, az az ÉRZELMI INTELLIGENCIA, na már most e tekintetben szerintem egy molylepke szintjén állsz kb.

2013. nov. 10. 11:40
 22/35 anonim ***** válasza:
98%
Ne fájjon neked más boldogsága. Inkább dolgozz a sajátodén. Ha ilyen irigy leszel mindenkire, aki jobb nálad, sosem leszel ám boldog és elégedett.
2013. nov. 10. 11:41
 23/35 anonim ***** válasza:
96%

Azért, mert esetleg nem ilyen minden nap shoppingoljunk, meg műköröm meg smink csaj, még igenis, hogy lehet értékes ember. (Ezzel nem azt mondom, hogy aki sminkel meg műkörme van az nem az, mert közöttük is szép számmal akad olyan, aki egyszerre szép is és okos is).

Te nem tudhatod, hogy a főnököd mit lát benne, nemcsak a külsőn van a hangsúly, sőt.. Az számít, hogy milyen ember. Bónusz: most találkoztatok először, nyilván nem fogja magát annyira elengedni, mintha már régi barátok lennétek.

Ha festészetről meg Dalíról lehet vele beszélgetni, akkor meg igenis tájékozódott, érdeklődő, egyáltalán nem buta egyén, nekem a leírásod alapján szimpatikus. (Ha meg kiállítása lesz, akkor nem is tehetségtelen.)

Nem foglak szapulni, csak annyit tennék még hozzá, hogy pont az ilyen megjegyzések bomlasztják a közösséget, meg az ilyen nem ismerem, de miatt szekálják a csöndesebb, visszahúzódó embereket.. Először meg kéne ismerni, aztán véleményt alkotni.

2013. nov. 10. 12:14
 24/35 anonim ***** válasza:
98%
Én azt nem értem, hogy hogy alkalmazhat bárki is egy ilyen emberileg kifogásolható munkaerőt, mint a kérdező.
2013. nov. 10. 12:51
 25/35 A kérdező kommentje:
Nem kell támadni a véleményemet írtam le és igen is, egyáltalán nem értem, pláne nem tartom igazságosnak hogy vannak akiknek mindenért meg kell küzdeni, hogy nap mint nap szépek legyenek, edző terembe járnak, tanulnak, diplomások és mégse... Meg vannak ilyen tanulatlan buta, libák, akik semmi értelmeset nem csinálnak egész életükbe csak rajzolgatnak és mégis az ölükbe hullik minden....
2013. nov. 10. 13:53
 26/35 anonim ***** válasza:
96%

Úúú én barátkoznék ezzel a nővel, mert nagyon szimpatikus még a mocskolódásod ellenére is :)

Rossz lehet irigykedni rá, de hátha egyszer te is boldog leszel. Csak egy kicsit okosabbnak, kedvesebbnek, és toleránsabbnak kell lenned.

2013. nov. 10. 13:59
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Jessszusom te lány. Szörnyen szánalmas amit művelsz. Mégegyszer mondom, de féltékenykedj már enynire másokra, és ne hasonlítgasd össze a saját életedet másével. Te erről a nőről semmit sem tudsz, nem tudom hogy milyen élete volt, csak egyszer láttad, és máris egy rakat teóriát találtál ki róla csupán rosszindulatból. Tudod, akik azért dolgoznak magukon és azért tanulnak, hogy másoknak megfeleljenek, nem pedig azért, hogy magukat tegyék boldoggá és jól érezzék magukat a bőrükben, azoknak valóban nem nem hullik semmi sem az ölükbe, mert irigyek mint a fene és folyton más életében kutakodnak. Tudod, a rosszindulat és ezek a negatív gondolatok nagyon kiülnek ám az emebr arcára, kisugárzására. Az ilyen emebreket messze elkerülik... Ahelyett, hogy más boldogságát pocskondiázod, a sajátoddal kezdj valamit. Mindenki a saját kertjét gazolja, ne a szomszédét... Hány éves vagy, hogy ennyire megvagy keseredve?
2013. nov. 10. 14:22
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

"Meg vannak ilyen tanulatlan buta, libák, akik semmi értelmeset nem csinálnak egész életükbe csak rajzolgatnak "

Csak úgy csöpög belöled az irigység!!!

Ha ennyire irigyled, akkor kezdj el te is "csak rajzolgatni", legyél olyan kiváló háziasszony, mint ez a lány, legyél olyan okos, mint ö, akivel egy FÉRFI IS el tud értelmesen beszélgetni, ez a lehetöség elötted is ott van.

Ja, hogy NEM tudsz rajzolni/festeni?!?!?

NEM tudsz kenyeret sütni meg egészségesen fözni?!?!?!

NEM tudsz ellátni egy háztartást ilyen szinten?!?!?!

NEM lehet veled értelmes dolgokról (müvészetek, sport, stb) beszélgetni?!?!?!

HOGY TE CSAK a külsöddel törödsz, meg csajos témákról tudsz megszólalni?!?!?!

EZ NEM a lány hibája!!!!

2013. nov. 10. 14:40
 29/35 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Kérdező!

Szerintem az utolsó hozzászólásodban benne van a válasz a miértre. A csaj nem görcsöl azon, hogy addig fittnesszkedjen, amíg tökéletes lesz az alakja, gondolom nem járja munka után a butikokat, hogy csini csajos rucikban feszenghessen. Elfogadja magát pattanásosan, szemüvegesen, és ez a lelki nyugalom nyilván ad egyfajta kisugárzást. Van ideje a fontosabb dolgokra, és egyébként is, a nem tudhatod, hogy a párjának mi a fontos. Valami biztos nagyon megfogta benne. Lehet, hogy ő már túl van azon, hogy a külsőségekben, meg a diplomák számában határozza meg a boldogságot.

Amit a csajból láttatok egy buli alakalmával, az szerintem nem ad igazi képet róla. Első alakalommal mindenki visszahúzódó, a saját társaságában lehet, hogy ő is szeret a középpontban lenni. A pattanásról ne beszéljünk, én most terhes vagyok, és még a hátam közepén is van, de majd elmúlik. Nem vagyok igénytelen, de mit tudok csinálni vele, kicsit túlműködik a hormonrendszerem. De azért a férjem nagyon szeret.

2013. nov. 10. 14:57
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
hát kerdezo az a ferfi nem lesz a tied:D
2013. nov. 10. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!