Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Két ennyire különböző ember...

Két ennyire különböző ember tényleg élhet boldogan együtt?

Figyelt kérdés

Nyáron kaptunk egy új területi vezetőt a cégnél, ahol dolgozom. Az a tipikusan tökéletes férfi, 25 éves, amatőr boxoló, 2 diplomás, tehát gyönyörű és értelmes férfi, minden nő a cégnél oda meg vissza van érte. Ő meg állandóan csak a tökéletes kis barátnőjéről áradozik, tényleg azt hittük hogy a csaj maga a szépség és tökéletesség amilyen a főnökünk is... Tegnap volt egy céges buli ahová végre eljött a Főnök a barátnőjével is, hát maga volt a csalódás... A csaj csúnya, tiszta heges az arca a tini pattanások miatt, szemüveges, meg valami rémes favágókra emlékeztető flanel tunika volt rajta, állitólag művész a csaj, de buta is, szóval tipikusan az a csaj akit közép suliban mindenki szekál, mert kilóg a sorból. De úgy közeledtek egymáshoz mint ha csak most kerültek volna össze, pedig évek óta együtt is élnek.

Szerintetek ilyen van? Egy diplomás, okos, tökéletes testű férfi lehet boldog egy buta, csúnya, művész kislány mellett?

2013. nov. 10. 10:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Folyt. köv. :

"A csaj valami eszméletlenül buta, Dalín és a festészeten kívül nem is lehet vele másról beszélni vagyis igen csupa fiús témákról."

Ez a nő nem eszméletlenül buta, hanem eszméletlenül más alkat, mint te. Nagyon valószínűnek tartom, hogy aki a festészetről és Daliról, valamint a fiús témákról nő létére képes beszélni, az nem eszméletlenül buta, hanem éppen fordítva.

2013. nov. 10. 10:53
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

"Dalin és a festészeten kívül nem is lehet vele másról beszélni vagyis igen csupa fiús témákról."

Azért ha FESTÉSZETRÖL meg "fiús" témákról lehet vele beszélgetni, akkor garantáltan NEM buta. Legfeljebb nem hülye nö tipus, akinek a smink/ruha/szórakozás a fö témája.

Ha TE nem tudsz VELE beszélgetni, akkor a hiba nem BENNE, hanem BENNED van.

A kérdésre: ha két ÉRTELMES emberröl an szó, akkor TERMÉSZETESEN lehetnek boldogok egymással, föként, mert semmiféle JELENTÖS különbség nincs köztük.

2013. nov. 10. 10:54
 13/35 anonim ***** válasza:
97%

Irigykedünk, irigykedünk? :D

Én simán el tudom képzelni, hogy ebben a csajba annyi plussz van és anynira jó lélek, hogy kenterbe veri az összes csinos-szép-okos-felszínes libát. Nem biztos, hogy buta, az is lehet hogy csak zavarban volt vagy nem érezte jól magát idegenek között. Más megközelítésből, lehet hogy a tökéletes boxoló férfink sem volt mindig tökéletes, lehet gimiben/egyetemen ő volt az a kis nyomi, dagadt srác, akit mindenki szekál, de láss csodát, ez a lány így is elfogadta. Aztán a csávó kikupálódott, elkezdett a csinos-szép hú de felszínes nőknek tetszeni, de rájött hogy hoppáá eddig senkinek sem kellettem csak ennek a lánynak, most hogy jól is nézek ki már mindenkinek. Ééérdekes..Sok ilyet láttam már. Nem tudhatod, hogy mi van a háttében. Ne ítélkezz emberek felett a kinézetük miatt. Az emberek megöregszenek, és mindenkinek egyformán lógó, ráncos bőre lesz, akkor meg mit érsz azzal, hogy hogy néztél ki fiatalon.

2013. nov. 10. 10:55
 14/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy! Csak nem értem az egészet. Tudtommal a főnökömnek nincs hátszele, csak tényleg keményen dolgozik és folyamatosan képzi magát. Egy nagyon aranyos, segítőkész, jó fej pasi. Ez a csaj meg megjelenik először előadja magát hogy ő mégis mennyire szerény meg visszafogott, meg kapaszkodik ott a főnökbe, mintha valaki elrabolná vagy hozzá nyúlna egyáltalán és hogy ő mennyire szeret falat mászni, meg decemberben nyílik a kiállítása amit Dalí inspirálta... Szóval végig csak magát fényezte, de tök állszenten, csak a srácok nem vették észre, persze mert milyen vagány, szerény kis csaj. Na persze....
2013. nov. 10. 11:06
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Ejj de rosszindulatú vagy. De áruld el, téged miért zavar ő ennyire? Neked nincs ennyire helyes, tökéletes pasid, annak ellenére, hogy a te meglátásod szerint jobb vagy nála? Vagy tényleg, mi okból foglalkozol vele ennyit?
2013. nov. 10. 11:16
 16/35 A kérdező kommentje:
Meg főnök is állandóan áradozik róla l, hogy milyen tökéletes, mert odafigyel főnök étrendjére, meg kenyeret süt, mindennap frissen főz, sütit süt, természetesen mindent egészségesen, tökéletesen, meg hoy mindig milyen vidám és kiegyensúlyozott és soha semmiért nem veszekszik vagy hisztizik... Hát nekem is lenne időm minden ilyenre ha valaki eltartana és csak festegetnék otthon ha lenne kedvem én se lennék hisztis meg stresszes....
2013. nov. 10. 11:20
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, neked az az egyetlen problémád, hogy nem te vagy a főnök nője... xd A leírtak alapján tök normális nő lehet,de mindegy, mert ha épp ő lenne a szépségkirálynő, akkor is oltanátok, hiszen mindannyian odavagytok a főnökért. Szegény csajt azért sajnálom, én is visszahúzódó és mogorva lennék, ha ilyen rosszindulatú, féltékeny házisárkányok közé kerülnék..
2013. nov. 10. 11:21
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Nem véletlen az sem, hogy nem az illető nő írta ki ezt a kérdést, hanem te. Ebből is látszik, hogy klasszisokkal értelemben és észben feletted áll.
2013. nov. 10. 11:35
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
A 17-nél is egy hatalmas pont van:DD
2013. nov. 10. 11:36
 20/35 anonim ***** válasza:
98%
"Az a tipikusan tökéletes férfi, 25 éves, amatőr boxoló, 2 diplomás, tehát gyönyörű és értelmes férfi," Ez a mondat meg a te IQ-dat dicséri. Nekem négy diplomám van, akkor én meg aztán nagyon gyönyörű vagyok, nő létemre. Buta, féltékeny és ellenszenves vagy, kérdező!
2013. nov. 10. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!