Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tépjem ki magamból...

Hogyan tépjem ki magamból gyökerestül ezt a szerelmet?

Figyelt kérdés

párommal 4 éve vagyunk együt,van egy egy éves babánk. a kapcsolatunk eléggé megromlott már a terhesség alatt több ok miatt is. azóta hol jobb,hol rosszabb, de alapvetően elég sok a probléma, amiket próbálunk megoldani, de nem megy könnyen. 2 hónapja kezdtem el dolgozni, ugyanott mint ő. és van valaki...egy férfi,akivel olyan összhang van köztünk,hogy az már ilyesztő. kérdések,mélyebb beszélgetések nélkül is tökéletesen ért. olyan felszabadultnak érzem magam mellette,mint régen,végre megint izgalmas,érdekes,szép nőnek érzem magam mellette. pár napja egyre többször kapom magam azon,hogy rá gondolok,és olyankor összeszorul a gyomrom. most ráadásul egy közös projekten dolgozunk,így sokat vagyunk együtt. érzem,hogy ő is így van velem, dehát ismeri a párom, a gyerekünk,biztosan nem fog lépni. én meg nem akarom feladni a harcot a családunkért....tudom,hogy itt, mellette a helyem,de nem tudok elmenni emellett a dolog mellett. nem sikerül elfelejteni.

mit csináljak? 26 éves nő

#szerelem #kapcsolat #szerető #szakítás válás
2013. nov. 8. 20:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
12%

Miert vagyok en buta anyuka? Mert nem türök egy ferfinek, mint ahogy anyukad?

Azert mert mas kapcakent akar elni , en meg peldakep vagyok a gyerekemnek, h turni nem szabad

2013. nov. 8. 23:07
 12/34 anonim ***** válasza:
65%

Akkor tenyleg a sajat eletedet irtad le... :D Te megkeseredtel az elfuseralt eleted miatt.

Honnan veszed a batorsagot, h olyat irj, mint fentebb???

Q.rva nagy peldakep lehetsz, mondhatom...

Ne oszd az eszt Kiscsillag, mert neked nincs mibol!

2013. nov. 8. 23:15
 13/34 anonim ***** válasza:
48%

Most mi van? Bántod a kérdezőt, hogy esetleg kilép a házasságából gyerekkel (ahogy te tetted, mert a rossz embernek szültél), aztán szidod az anyámat, hogy nem lép ki a házasságából?

Privátban bezzeg mersz trágár lenni.

2013. nov. 8. 23:16
 14/34 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem te álomvilágban élsz. A pasinak tetszettél, szivesen megrakott volna, főleg mert kimutattad, hogy kapható vagy, de miután rájött, hogy nálatok otthon komoly bajok vannak, szóval nemcsak pár kellemes órát tölthetne veled, ami után te hazakotródsz a családodhoz, hanem megkapna téged koloncnak más gyerekével együtt, hát inkább a szexet sem kéri tőled, ezért nem lép. De te gondold csak nyugodtan azt, hogy kifogtad az utolsó lovagot :DD

"mélyebb beszélgetések nélkül is tökéletesen ért. "

Azt meg nem csodálom... egyszerű vagy, mint egy faék.

2013. nov. 9. 00:15
 15/34 anonim ***** válasza:
66%

Te jó ég, hogy itt mennyi rosszindulatú ember van...szegény kérdező feltett egy kérdést, mert magánéleti válságban van, ti meg osztjátok az észt neki, meg fikázzátok...szégyelljétek magatokat!

Azt is megnézném, a Quo Vadis-t mennyien olvastátok el ebből a remek társaságból, ha már könyveknél tartunk...

2013. nov. 9. 08:47
 16/34 anonim ***** válasza:
7%
Hozzáteszem egy ez könyv, nem egy női magazin ajándék körömlakkal...
2013. nov. 9. 08:48
 17/34 anonim ***** válasza:

Ha valóban ki akarod gyökerestül tépni a munkatársad iránt táplált érzéseket, akkor:

Először is, válts munkahelyet azonnal!

Soha ne találkozz vele többet! Ne írj, ne hívd, ne keresd és ne válaszolj neki! SOHA!

Másodszor pedig minden erőddel, érzéseddel, gondolatoddal csak a férjedre, a gyerekedre, a családotokra koncentrálj!!

Ha így teszel...el fogod felejteni.

2013. nov. 9. 09:06
 18/34 anonim ***** válasza:
39%

Nem hiszem el,hogy nem tudtok normális választ adni,hogy lehettek ennyire rosszindulatúak..Remèlem,hogy ti sem fogtok szebb választ kapni,ha kiírtok egy kèrdèst!

Tisztelet a kivètelnek.

Kèrdezö,kerüld a fickot..Ha igazán nem èrdekel tèged,akkor mindenkèpp kerülöd.

2013. nov. 9. 10:32
 19/34 A kérdező kommentje:

Hú, mennyi álbölcselkedő okostojás van ezen az oldalon. A hideg ráz tőletek! "megkapna koloncnak, úgyhogy inkább a szex sem kell" - és még én vagyok végtelenül egyszerű... Csak sajnálni tudlak. Meg a többi, értelmes választ adni nem tudó, csupán más gondjait kikacagó, kárörvendő idiótát! Hogy felmegyek gyorsan a Wikipediára megnézni, miről szól az Anna Karenina? Persze... ha már itt tartunk, nem a legpopulárisabb, minden kicsit is olvasott ember számára ismert könyvcímmel kellene dobálózni. Ha már a férfi-nő kapcsolatok mélységét tárgyaló orosz irodalmi interpretációknál tartunk, Tolsztoj terjengős elbeszélései messze elmaradnak Gogoltól, de akár Dosztojevszkij Szelíd teremtését vagy Csehov Arkagyina-Trigorin jelenetét is ajánlanám azoknak, akik sablonos irodalmi példákkal próbálják helyettesíteni önálló gondolataikat. De nem fogok félművelt senkiházikkal irodalomról vitzázni a gyakorikerdeseken, azért mert elírtam egy szót. Nyugodtan tartsatok ostobának, műveletlennek és egyszerűnek. Pont a ti véleményetekre nem vagyok kíváncsi, valahogy nem befolyásolja az önértékelésemet ismeretlenek rosszindulatú véleménye.

A normális válaszokat köszönöm azoknak, akik segíteni jönnek fel erre az oldalra. A többieknek nincs jobb dolguk, mint péntek este minden kérdésre oda nemillő válaszokat "firkálni", függetlenül attól, hogy kompetensek-e a témában avagy sem.

Sajnos elkerülni nem tudom, mivel mondtam, hogy együtt kell dolgoznunk. Munkahelyet pedig nem tudok váltani... Próbálom minél inkább CSAK a kötelező találkozásokra szorítani az együttléteket és eltűnni, ahogy vége a megbeszélésnek.

Egyik válaszoló kérdezte, hogy mik voltak a problémák. Párom nagyon nehezen állt át arra, hogy megváltozik az életünk a baba megszületésével. Bepánikolt, hogy vége annak az életének, amit eddig élt. Sokat járt ki otthonról, folyamatosan csak problémázott, hogy milyen nehéz minden, ezért rengeteget veszekedtünk. Most kicsit észhez tért, csak sajnos sokminden nem olyan már mint régen...eléggé eltávolodtunk egymástól. Amióta megszületett a gyerek, pl. nem voltunk együtt.

2013. nov. 9. 10:56
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

az lenne a legjobb, ha az energiáidat nem a pasira koncentrálnád, hanem a kapcsolatotokra, a párodra és a kicsire.

nekem is volt egy kicsit hasonló problémám egy kollégámmal, igaz nekünk még nincs gyerekünk. tudatosítottam magamban, h ez csak egy fellángolás, a legtöbb férfi azért legyeskedik egy nő körül mert szexet akar, még akkor is, ha ez néha nagy szerelemnek tűnik, és nagy az összhang.

erősítsd meg magadban az erkölcsi gátat, a családod legyen az első, és ne a tetszelgés a kollégának.

2013. nov. 9. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!