Ha az egyik fél intenzívebben éli meg a kapcsolatot/a szerelmet?
Ha nem tudja kielégíteni a legalapvetőbb igényeidet, akkor rosszkor, rossz helyen, rossz emberbe ...
Most még nagyon látszik rajtad, hogy benne vagy a nagy szerelembe, a rózsaszín köbe ... De idővel ez elmúlik, akkor jön rá az ember, hogy mennyi időt elvesztett egy olyan kapcsolatban, amibe nem is igazán tudtam magát beleélni. Ezt én is megtapasztaltam már, sajnos ... Azóta nem engedek ennek. Ha bizonyos dolgokban nem is kapom meg azt, amire vágyom, akkor megpróbálok egy bizonyos változtatást elérni azzal, hogy közlöm a párommal, hogy milyen igényeim vannak felé. Ha meg is próbálja, de ő nem az a típus, akkor sajnos veszett ügy ...
35 éves vagyok. Volt elég tapasztalatom férfiakkal, és voltam én is ilyen helyzetben. Utólag mindig kiderült hogy már akkor kellett volna szakítanom, mikor ezt megéreztem, és tudatosult bennem, hogy a másik nem szeret igazán, mindegy hogy mi miatt. Lényeg a lényeg, az a férfi aki valóban szeret, azon érzed, és nincs hiányérzeted. Akinél meg van hiányérzet, az nem szeret eléggé. Ahogy meg is mondta, nem adna fel érted semmit. Ha együtt akarsz vele lenned, neked kell megalkudnod és esetleg lemondanod dolgokról, mert ő úgy lesz vele, hogy hát ha nem hát nem, nem baj, akkor legfeljebb szakítunk. És azt hiszem erre nem lehet egy életet alapozni. vagyis kár, mert utána úgyis válás lesz a vége.
Szóval azt ajánlom, akármennyire is fáj, most hagyd ott. Egy ideig fájni fog, de pár hónap és vége. Ha meg netán mégis ráébred, hogy kellesz neki, akkor legalább előrébb vagy.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!