Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az amit megtanultatok az...

Mi az amit megtanultatok az élettől/életben?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is lécci.:) Köszi a válaszokat!
2009. nov. 16. 16:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
77%
Azt hogy: nem lehet bízni az emberekben,mert kb. senki se törődik a másikkal,csak az számít, hogy neki jó legyen,persze vannak rendes emberek is, de nagyon kevés van belőlük.Azt is látom nap mint nap, hogy az emberek mennyire hiszékenyek és befolyásolhatók.Szinte olyanok mint a birkák, akik a pásztor után mennek.Azt is megtanultam, hogy az emberek általába csak a saját kárukon tanulnak, vagy még azon se, és néha tényleg jó lenne az okosabbra hallgatniuk.Végül pedig azt, hogy a legtöbben nem ismerik a valódi értékeket és nem képesek meglátni azt, mert nem tudnak/mernek önállóan gondolkodni.(én is ilyen voltam régebben)
2009. nov. 16. 17:03
 12/36 anonim ***** válasza:
58%
A nő akkor szexel, amikor akar, a férfi meg akkor, amikor hagyják.
2009. nov. 16. 17:06
 13/36 anonim ***** válasza:
95%

Azt, hogy bármit elvehetnek tőled, de az emlékeket, a tudást nem....

"Készülj fel a legrosszabbra, de várd a legjobbat"... Milyen igaz...

2009. nov. 16. 17:11
 14/36 anonim ***** válasza:
98%

Hogy nagyon irigyek az emberek,nem tudják elviselni ha a másiknak kicsit is jobb vagy könnyebb,nemhogy a saját dolgával törődne.Ez rengeteg energiát és időt vesz el az életből feleslegesen.Megtanultam,hogy akármilyen jónak hisszük a másik életét,mindenkinek megvan a saját baja,saját foltja és lehet,hogy inkább ő irigyel minket.

21 l

2009. nov. 16. 17:21
 15/36 anonim ***** válasza:
85%
Csak magamban bízhatok,csak magamra számíthatok.....
2009. nov. 16. 17:21
 16/36 anonim ***** válasza:
97%

Azt hogy az emberek elfogultak, nem tudnak elvonatkoztatni a saját problémájuktól, mindent ezen a szűrőn keresztül néznek, ettől korlátoltak lesznek.

A józanság luxus, a luxus luxusa jó esetben.

2009. nov. 16. 17:22
 17/36 anonim ***** válasza:
82%
Én 34 éves nő vagyok sok mindenen keresztül mentem. De a legfontosabbat megtanultam csak magamon segíthetek és magamban bízhatok! 4 éve egyedül nekiálltam egy lakás vásárlásának ami az enyém és nem kell senkivel osztozkodni rajta....
2009. nov. 17. 19:51
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
A nagyobbnak sincs mindég igaza. Ha képes vagy fejlődni, képes vagy beilleszkedni. 31/f
2009. nov. 24. 19:39
 19/36 anonim ***** válasza:

32 éves nő. Az ember még a saját családjában sem bizhat. Inkább rokon. Nem a férjemről beszélek, mert ő többet tett értem mint bárki más.

Fontos hogy bizz a megérzéseidben és ösztöneidben. Ha valaki elsőre se szimpi később se lesz az még ha rád is erőltetik hogy fogadd el.

Az anyagi javakat a sirba úgyse viheted, de kellemessé teheti az ittlétedet.

Az emberek irigyek, kárörvedők, ha észreveszed hogy ismerősöd ilyen , kerüld el, törödj azzal akit szeretsz. Legyél azzal akit szeretsz, mert hidd el mikor ott van a vég te sajnálod hogy nem töltöttél elég időt a szeretteiddel. Ne sirj a multon, úgyse lehet visszacsinálni.

Ha valakire haragszol nem kell azért megbocsátani, mert más a saját érdekében azt kéri.

Kerüld aki azt mondja "Bizhatsz bennem". Járj nyitott szemmel, keresd a a valódi értéket az emberekben.

Felnőtt korban az emberek már érdekből barátkoznak.

2009. nov. 24. 20:59
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy ÉLJ A MÁBAN ! Felesleges illuziokat kergetni hogy ha majd ez meg az lesz ,akkor lesz majd jó és akkor jön a boldogság.
2009. nov. 24. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!