Mit tegyek, hogy ne a félelem mögé bújjak az életben?
Jó, akkor állj a talpadra, már 24 éves vagy, nem gyerek, ne nyavalyogj! Ha lesz fiam, tuti én fogom megtanítani neki a férfias viselkedést.
Ja, és meg nem mondanád, hogy 26 éves nő vagyok, nagyon is nőies külsővel és belsővel.
Menekülj Istenhez, aki Jézus Krisztuson keresztül neked is névreszólóan elkészítette az örökre megoldott, boldog életet! Ez már itt a földi életben elkezdődik, és már itt kapsz békességet, boldogságot, bőséget, amit nem vehet el tőled senki, mert felülről kapod. Emberi ésszel felfoghatatlan, hogy elveszi minden félelmedet, és olyan jó dolog, hogy ha jönnek is félelmek az életben, van őket hova vinni: a Golgota keresztjéhez. Cserébe mindent megkapsz itt ebben az életben is már, amire szükséged van. Csak el kell hinni, ennyi az egész. Sokan csak röhögnek ezen, fintorognak, eszük ágában sincs elhinni, mert ostoba, gyerekes dolognak, mesének tartják. Hát igen, ezért is van annyi boldogtalan, kiégett, üres életű ember, akiknek Isten nélkül nem életük van, csak puszta létük.
Ez nem romantikus képzelgés, hanem ez tény. Valóság! Működik! Én is tapasztalom, 20 éves srác vagyok, egyetemre járok, és hát én is sok félelemmel találkozok, nehéz önállóan dönteni sokszor. De tudom, hogy az én Istenem, aki mindennél jobban szeret engem, mindenhez erőt ad nekem. Tapasztalom nap mint nap. És még sok-sok ember tapasztalja, akinek az életében nem üres semmi honol, hanem Jézussal van élő közössége.
Kívánom, hogy találd meg te is ezt az élő közösséget! Ez működő kapcsolat. Beszédes kapcsolat. És a biológiai halállal sem ér véget. Ha ez megvan, onnantól kezdve örökre meg van oldva az életed. Eltűnnek a félelmek, azaz ha jönnek is, tudsz hova menekülni velük, és Isten szemrehányás nélkül elveszi őket, és békességgel tölti be az életedet. Az ő békességével. Olyan békesség ez, amit senki más nem adhat. Nem mulandó, nem ideig-óráig való. Hanem örök békesség.
Legjobbakat!
Kedves Kérdező!
Én is ilyen vagyok mint te. Soha nem mertem önálló döntést hozni, mai napig anyámékkal lakom, se barátaim, se társam mert gyáva voltam mindig is egyedül lépni bármerre. Mostanság kezdem belátni a tévedésem és elindulni egy önálló irányba. Próbálom nem komolyan venni az életet, felfogni egy játszmaként és elfogadni azt a tényt, hogy benne van a kudarc lehetősége. Csak gondolj bele. Ha nem hozol döntéseket 100%, hogy elbuksz. Ha saját magad vezérled a sorsod, az esély 50-50% a sikerre és a kudarcra egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!