Meg szoktátok otthon tartani a születésnapokat vagy a névnapokat?
Figyelt kérdés
vagy kinél hogy működik az ilyen családon belüli szülinap vagy névnap?:)2009. nov. 16. 14:20
1/9 anonim válasza:
Igen. Kap az illető ajándékot, szülinapkor tortát, névnapkor virágot. Összegyűlik a család, közös ebéd és ennyi.
2/9 anonim válasza:
Megtartjuk mindenkinek. 24 éves vagyok, és nekem is összegyűlik a család, van torta, ajándék.
3/9 anonim válasza:
a sajátomat nem mindig de a lányomnak mindig csináltam bulit ,főleg a 18.-kat Limuzin ,big party stb az volt a csucs :-)
4/9 anonim válasza:
A legközelebbi rokonaim születésnapját és névnapját közösen ünnepeljük, a távolabbiakat esetleg csak szóban köszöntjük fel.
Az én szülinapom volt most a legközelebb, nálunk tartottuk, férj, gyerek, szüleim, tesóm. Volt ebéd, sütik, torta, ajándékok. Nekem így teljes, ezt szeretném továbbvinni.
5/9 anonim válasza:
Megtartjuk, de nem nagy szám. Van ajándék meg süti és kész. Nem jön össze az egész rokonság, csak a legeslegközelebbi 4-5 ember. Mondjuk nekem annyira nem lételemem h meg legyen tartva a sajátom, nem is kérek olyantól ill. nem várom el hogy olyan vegyen nekem ajándékot(ez Karácsonyra is jellemző) akinek nincs jövedelme, pl. még iskolába járó közeli rokonom.
6/9 anonim válasza:
Náunk nincs ilyen. Akikkel rendesen ünnepelek azok a barátok és bulizunk egy jót! itthon annyi, hogy megkapom az ajándékot és felköszöntenek.
7/9 anonim válasza:
14.43 vagyok. Az lemaradt, hogy szóban persze megköszöntünk mindenkit, de nekem jobban számít az, hogy vkit megköszöntsenek szóban, mint az, hogy ajándékot vegyenek..
8/9 anonim válasza:
Megtartjuk, gyerekeknek mindenképp egész családdal, nekünk felnőtteknek szerényebben de ha nem is tudunk személyesen menni mert messze laknak a szülők, mindig telefonálunk.
9/9 anonim válasza:
névnapot nem szoktuk megtartani. max egy boldog névnapot, de semmi egyebet.
szülinapokat is inkább a csak a gyerekeknek. szüleim már nem foglalkoznak vele(nekik már nem öröm az idő múlása). én most 20 vagyok és úgy vagyok vele, hogy van hogy nem érünk rá, ráadásul utálom a tortákat. általában a párommal egymást megköszöntjük, de ajándékozni nem szoktunk, azt csak a gyerekeknek. nálunk valahogy nem szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!