Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszer fent, egyszer lent a...

Egyszer fent, egyszer lent a vőlegényemmel. Nálunk most a lent. Ti ilyenkor hogyan kerültök ismét fel? Ugye nem rontottunk el mindent?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt, 1 éve élünk együtt, fél éve vagyunk jegyesek. A miénk gimiben induló szerelem, aztán volt távkapcsolat, volt állandó találkozás, majd összeköltözés. Barátaink, ismerőseink szerint mi vagyunk a "tökéletes pár" és én is így gondoltam (és talán még most is azt gondolom, persze csak nagyvonalakban). Tudom, hogy mindenhol vannak konfliktusok, ahol nincs ott hazudnak, de mi mindig röhögve túlléptünk mindenen, mindent őszintén megbeszéltünk, mindig ott voltunk őszintén a másiknak, és komolyan is gondoljuk az "igen"-t. Az összeköltözés simán ment, és imádunk együtt élni, szinte nincsenek is surlódásaink. Vagyis mostanig.

Néhány hete minden baj a páromnak, hogy néz ki a konyha (pl. mosogatás után a borogatón hagyom az edényeket)...Feszt rendezi a házat, állandóan kommentálja a rendetlenséget. Ma még azt is mondta, hogy jó ha nem vagyok otthon, mert akkor legalább rend van :( Pedig nem vagyok az a rendetlen fajta, de a ház van értem és nem fordítva, meló után, főzés-mosogatás után engedtessék meg, ha épp nem pakolok el...Úgy érzem ezek csak olyan belém kötések, tavaly sem voltam másabb és megvoltunk. Átbeszéltük a dolgokat, elmondtam neki, hogy hiányzik a régi életünk, és hogy úgy érzem mostanában nem egy úton haladunk...Mindig ölelés a vége, és őszintén, mert tényleg szeretjük egymást, de ma megint elölről kezdődött egy hasonló cirkusz és már nem is tudom, én nem akarok így élni...

2013. nov. 5. 22:03
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Nem az a típus aki parancsolgat.Most kezdte a kommentálást.

A rend és tisztaságmániával eddig is tisztában voltam, de az elmúlt egy évben sem tartottam nagyobb rendet, s akkor semmi baj nem volt. :(

Most nincs itthon 2 napig, úgyhogy a beszélgetésünk még hátra van...

2013. nov. 6. 11:23
 22/30 anonim ***** válasza:
Ha mindenkit megcafolsz es minden perfekt akkor minek irsz
2013. nov. 6. 12:47
 23/30 anonim ***** válasza:

"Nem az a típus aki parancsolgat.Most kezdte a kommentálást. "

ÉPPEN ERRÖL VAN SZÓ!!!!

Amióta eljegyzett, azóta te vagy az "assszony", ö meg az "urad" lett.

2013. nov. 6. 13:39
 24/30 A kérdező kommentje:

22! Csak próbálok válaszolni, nem értem mi bajod. Ha nem tetszik, nem kell válaszolni.

Nem ilyen asszony, uramazós fajta.

Na de megint cáfoltam :)

Csak kibogozzuk, lehet nem is vészes annyira, mint ahogyan tegnap láttam, ma sikerült egy keveset beszélnünk...

2013. nov. 6. 14:18
 25/30 anonim ***** válasza:
59%

próbálod menteni saját magad előtt is a szitut:)

nem vagy őszinte magadhoz drága.tökéletesen igaza van egy korábbi válaszolónak.csak azt fogadod el,amit hallani akarsz, sok értelme tulképp nincs a kérdésednek.PONT tegnap beszélgettetek kicsit..:) szupi.hanyadjára ? :)....és bizony holnapután is ugyanott leszel :)

na mindegy,ilyen elvakultnak hiába nyitogatja az ember a szemét.zsák a foltját.ilyenkor örülök,hogy mennyire sz>r kapcsolatok vannak,mert akik nem képesek tisztán látni,és saját magukért tenni,lépni,azok meg is érdemlik,hogy egy ilyen kapcsolat csapolja az energiáikat.gyengébbek kedvéért,nem azt mondom,hogy szakítani kell,de álljál már a sarkadra,és legalább neked legyen már pötsöd,ha már neki nincs.hihetetlen,milyen naív és alárendelt vagy.nem beszélgetni kell 2637373737-edjére,nem tudom feltűnt e..........mert ez megy kb mittudomén mióta.változás? nincs. na,akkor hova beszélgetsz már...tipikus buta nő.elnézést.

több gondolatom nincs/nem lesz a témával kapcsolatban.üdv.

2013. nov. 6. 14:48
 26/30 anonim ***** válasza:
Valószínüleg már un téged. 6 év nagy idő, főleg ha olyan fiatalon kezdődött, ahogy leírtad. A barátom is pontosan így volt a ex-nőjével, mindig ilyen kis piszlicsáré dolgokba kötött bele, de nem azért mert tényleg gondja volt, csak már nem tudta kinn vezesse le ezt a nagy unalmat plussz elégedetlen volt, mert izgalmasabb életet akart. Fiatal még, ismer téged mint a rossz pénzt és unja az közös életeteket. Nem lepődnék meg, ha az első lehetőségnél kiszállna. Barátom akkor szállt ki, amikor megismert engem, pedig én aztán semmit sem akartam tőle. És nem arról van szó, hogy te vagy ő a hibás ebben a történetben. Egyszerűen csak felnőttetek.
2013. nov. 6. 15:12
 27/30 anonim ***** válasza:
Az ilyenek ezt akarjak hallani, az ilyen kerdezök, akik igazaból semmin nem akarnak valtoztatni: ne törödj, minden szep es jo, a parod faradt, te ra se rants, tangozz tovabb, söt szülj 3 gyereket, mert akkor biztos meg jobban összecsiszolodtok, ugorj fejest es menj mint a gözös tovabb!
2013. nov. 6. 16:56
 28/30 A kérdező kommentje:

25 nem értem milyen franc bajod van, és miért kell lehordani, megbántani valakit. Nyilván azért írtam ki a kérdést, mert bántott a helyzet, véleményt, álláspontot , élettörténetet, bátorítást vártam, nem pedig bántást. Ha Neked ennyi telik, akkor ne irogass ide, mert az embereknek nincs szükségük bántásra, kritikára, negatívumra, főként olyan módon, ahogyan azt írod.

Azt írtad vegyem észre, hogy sok ideje nincs változás, hát őszintén szólva nem kezdődtek túl rég ezek a dolgok, talán néhány hete. Ez még nem egy emberöltő és nem jelenti a változás lehetetlenségét. Köszönöm, hogy nincs több romboló értékű kritikád.

2013. nov. 6. 22:09
 29/30 A kérdező kommentje:
Ja persze, mert ha valami elromlik azt Ti nem megjavítjátok, hanem kidobjátok, az első nézeteltérésnél. Részemről én is befejeztem, mert pont erre nincs szükségem. sziasztok
2013. nov. 6. 22:11
 30/30 anonim ***** válasza:

Hat a 25 ös tenyleg nyers es igazsagtalan, ahogy ö megmondja a tuttit

Vagy 15 eves vagy tapasztalatlan es pénzes es fogalma sincs mikor ilyen könnyen itelkezik es azt mondja : "aki nem mer lepni az meg is erdemli a rossz kapcsolatot"

Ej de könnyen beszelsz!

Remeljuk a sors nem tanit meg empatiara

2013. nov. 6. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!