Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszer fent, egyszer lent a...

Egyszer fent, egyszer lent a vőlegényemmel. Nálunk most a lent. Ti ilyenkor hogyan kerültök ismét fel? Ugye nem rontottunk el mindent?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt, 1 éve élünk együtt, fél éve vagyunk jegyesek. A miénk gimiben induló szerelem, aztán volt távkapcsolat, volt állandó találkozás, majd összeköltözés. Barátaink, ismerőseink szerint mi vagyunk a "tökéletes pár" és én is így gondoltam (és talán még most is azt gondolom, persze csak nagyvonalakban). Tudom, hogy mindenhol vannak konfliktusok, ahol nincs ott hazudnak, de mi mindig röhögve túlléptünk mindenen, mindent őszintén megbeszéltünk, mindig ott voltunk őszintén a másiknak, és komolyan is gondoljuk az "igen"-t. Az összeköltözés simán ment, és imádunk együtt élni, szinte nincsenek is surlódásaink. Vagyis mostanig.

Néhány hete minden baj a páromnak, hogy néz ki a konyha (pl. mosogatás után a borogatón hagyom az edényeket)...Feszt rendezi a házat, állandóan kommentálja a rendetlenséget. Ma még azt is mondta, hogy jó ha nem vagyok otthon, mert akkor legalább rend van :( Pedig nem vagyok az a rendetlen fajta, de a ház van értem és nem fordítva, meló után, főzés-mosogatás után engedtessék meg, ha épp nem pakolok el...Úgy érzem ezek csak olyan belém kötések, tavaly sem voltam másabb és megvoltunk. Átbeszéltük a dolgokat, elmondtam neki, hogy hiányzik a régi életünk, és hogy úgy érzem mostanában nem egy úton haladunk...Mindig ölelés a vége, és őszintén, mert tényleg szeretjük egymást, de ma megint elölről kezdődött egy hasonló cirkusz és már nem is tudom, én nem akarok így élni...

2013. nov. 5. 22:03
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Ötös, hatos: Mi sem vagyunk már szerelmes kis tinik a párommal, nem lángolunk, viszont szerelmesek vagyunk. Nem köddel, hanem szeretettel, tisztelettel, odaadással, stabilan. Reálisan látjuk egymás hibáit, és így imádjuk a másikat. Ez a szerelem, nem a cukormáz.

Sajnos az viszont igaz, hogy ezeket sokan összekeverik, lehet a te párod is így van ezzel. Ilyen úton indulj el, talán így már meg fogjátok tudni beszélni.

2013. nov. 5. 22:37
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem tart kifele, legalábbis nagyon remélem. Néhány hónapja volt az eljegyzésünk és láttam, hogy komolyan gondolja, úgy igazán.

Ismerem is elég jól, éppen ezért nem értek már semmit...

2013. nov. 5. 22:39
 13/30 A kérdező kommentje:
11! Mi sosem csöpögtünk a szerelemtől, értem miről beszélsz. A párom is mindig úgy szeretett, ahogyan azt leírtad és én is őt. Köd nélkül, tisztelettel, boldogan, szívből.
2013. nov. 5. 22:40
 14/30 DukePool válasza:
Vegyél mosogatógépet :) a másik lehet hogy van valakije, fél valamitől ettől ideges és kötözködik, egyébként én a demokrácia híve vagyok, ha a nő is dolgozik és a pasi is szerintem simán megoszthatják a házimunkát is. Mi lesz akkor amikor jön a gyerek, és 3 óránként eszik, bömböl, még magadra sem jut idő, örülsz ha pihenhetsz, és picit magad rendbe teszed... akkor majd beront a pasid hogy miért nincs lepakolva a szárító? Én nem mondom azt hogy rossz irányba tartotok, de azt viszont állítom hogy nem a legkönnyebb úton. Egyébként a sex, és egyéb más dolgok rendben vannak? :)
2013. nov. 5. 22:56
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tart kifele, legalábbis nagyon remélem."

Tipikus női gondolkodás.Annyira vicces,mikor nők nyilatkoznak a párjuk nevében.Hány olyan eset van,mikor a nő holtbiztos abban,hogy a párja szereti,aztán meg....a valóság mást mutat.Nem azt mondom,hogy nem szeret,ne érts félre,csak teljesen biztosak sosem lehetünk a másikban mégha annak tűnik is.Azt,hogy MENNYIRE szeret valaki,azt csak az adott személy tudja megmondani,vagy olykor az sem.

"Ismerem is elég jól, éppen ezért nem értek már semmit..."

Ezek szerint mégsem ismered olyan jól.

mondani bármit lehet...aztán utána meg ott a nagy semmi...és ez tökéletesen kivehető azokból a sorokból,amiket kérdésként kiírtál...

A párod egy lusta Miss Pitsa férfi kiadásban,és mérlegelned kell,hogy ezzel együtt tudsz e élni,vagy sem.Mert,mint írtad,megvan a puszi nyuszi,ölelés,szeretlek,imádlak,csak amikor kellene valami kézzelfogható is,akkor nesze semmi fogd meg jól.

A pasi változni nem fog.

2013. nov. 5. 23:23
 16/30 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy kifelé tart a kapcsolatból,legalább is nem tudatosa. De 6 év után elmúlt már a szerelem, a lángolás. Jó esetben marad helyette a szeretet, a tisztelet, amivel hosszú távon igenis lehet együtt élni, lehet rá alapozni, hosszú távon. De ehhez olyan partner kell, aki ezt átlátja, és a helyén tudja kezelni. Én úgy látom, a párod nem ilyen.

De egyet tudjatok, minden szerelem erre a sorsra jut, a nagy lángolás alábbhagy. Ezért kár mást keresni. próbáljátok megbeszélni!

2013. nov. 6. 04:36
 17/30 A kérdező kommentje:

16! Én is így gondolom, mert egyébként nagyon jó együtt, ő alegjobb barátom, a társam, vele mindent megoszthatok és ő is így van vele egyébként a nem veszekedős pillanatokon kívül...

Amúgy besegít, a takarítás az Ő reszortja, az enyém a főzés, mosás, egyéb házkörüli teendők.

2013. nov. 6. 07:52
 18/30 anonim ***** válasza:

Ha minden apróságba beleköt, akkor szerintem nem veled van baja, hanem úgy általában az egész világgal. Nincs valami extra stressz az életében? Projektzárás, beteg szülő, akármi. Mert akkor ott kell keresni a megoldást :)

Egyébként ha saját lakásban laktok, akkor tényleg érdemes beruházni egy mosogatógépre és még egy garnitúra étkészletre. Akkor még akkor is rend van, amikor még nincs is elmosogatva :)

2013. nov. 6. 07:56
 19/30 anonim ***** válasza:

"Néhány hónapja volt az eljegyzésünk"

Szerintem "bebiztosított" magának és most már úgy érzi, hogy ö a "családfö", a "férfi" és ettöl kezdve ö parancsol, neked meg az a dolgod, hogy "szót fogadj".

2013. nov. 6. 08:21
 20/30 anonim ***** válasza:

A masik meg, hogy az ilyen konyhatunder pasival az elet egy remalom!

Aki jarkal a nö utan a konyhaba es leskelödik h az mit hagyott szanaszet es pakolgat utana!

Egy ilyen emberrel hosszútávon egyre nehezebb lesz egyuttelni es egyre elégedetlenebb lesz , barmit teszel

Ezek ilyen biszex hajlamu pedanteria örültek.

Himnös egyedek

Szerintem is tulzas, hogy az edenyeket elpakold minden mosogatas utan , pedig nalam patika van de ez aberració

A tiszta elmosogatott edenyek nyugodtan maradhatnak masnapig a kagylon szaradni

Apam hazajött este , megvacsorazott es sose nezte a rendet, elvolt e mosogatva stb

Anyai nagyapám meg vasarnaponkent odarakta a gyerekeit fesulgetni a szönyeg rojtjait , nadragszijjal csapdosva öket

Házirémek lakjanak egyedul

Mi lesz ha gyereketek lesz es nem lesz idö a takaritasra mindennap?

2013. nov. 6. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!