Sok a 20 év korkülönbség?
Természetesen úgy gondolom, hogy a férfi az idősebb.
Gyerekvállalás szempontjából, házasság szempontjából, nem túl sok ez egy kicsit?
Nem igazán értem mért gondolják sokan alapból ha egy nő/férfi megözvegyül 50-60 évesen akkor az már egyedül is marad.
Nem 1 olyan ismerősöm van akik 60 évesen váltak vagy meghalt a párjuk és újra boldogok egy másik ember mellett....nagy baromság ez a hosszú özvegyélet duma!!
Azért ne csak magadra gondolj. (nem olvastam végig az összes választ, szóval nem tudom hány éves vagy) szal tegyük fel, h 24 vagy, a pasi meg 44. Eddig oké.... jövőre születik gyereketek, te 25,ő 45, még mindig oké. A gyerek 10 éves lesz, az anyja szép, fiatal, 35 éves, az apja meg annyi idős mint valakinek a nagyapja, 55. A gyerek 20 éves, te 45, az apa 65..... itt elkezd betegeskedni, mindenki aggódik, hogy jaj istenem mi lesz. 10 év múlva a gyerek 30, te 55, és épp a férjed temetésére készültök, öregségben/betegségben elhunyt. Képzeld el, milyen lesz annak a szegény gyereknek ilyen fiatalon elveszíteni az apját! Pláne ha lesz 5-10 évvel fiatalabb gyereketek is. Vagy mi lesz, ha már 65 évesen elviszi a betegség, és lehet, hogy a legfiatalabb gyerek még csak 10 lesz? Miken kell majd szegénynek végigmennie.?
Tudom, hogy off, de gondold végig.
Persze nem mondom, hogy 100százalék így lesz, de lehetséges!
De ha úgy döntesz, hogy mellette éled le az életed, akkor sok-sok boldogságot kívánok nektek! :)
sztem hülyeség, hogy egy 65 éves férfinak rögtön haldokolnia kelljen.
édesanyám most 47, a párja 65 éves, és olyan jól van, hogy sok 50évest lepipál :) sőőt, sokat 50körülinek nézik a pasit, mert annyira aktív, fiatalos, és széles látókörű.
köztük is van cirka 18év, de semmi gond nincs ebből. és egyik sem anyagi javak miatt van a másikkal, hanem mert nagyon jól megértik egymást, és persze szeretik is.
abba mondjuk tényleg vicces belegondolni, h anyukámon a pelenkát cserélték, amikor a fickó már érettségizett :)
gondoljatok bele, ha valami csoda folytán megmutatják a pasinak anyukámat a pólyában, h tessék, ő lesz a barátnőd 40 év múlva :))))
Szia én a 20 évet nem tartom soknak, köztünk több van, mint 20. 7 éve vagyunk együtt, két éve házasok, a kislányunk most hat hónapos. Elfogadta a környezet, azon meg, ha az apámnak nézik, nevetni szoktunk. Körülöttünk sorra mennek szét a párok, mi meg együtt vagyunk jóban-rosszban, ahogy mondani szokás. Mindig mondom, hogy olyanok leszünk mint a Korda-Balázs duó. A nő öregszik a pasi meg 20 éve ugyanúgy néz ki XD
Mondjuk én direkt élvezem, ha valaki nyíltan megbotránkozik az utcán lés megbámul minket. Olyankor visszabámulok, vagy direkt kérek egy puszit :-P Törődjön mindenki a saját ddolgával. Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!