Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok a 20 év korkülönbség?

Sok a 20 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

Természetesen úgy gondolom, hogy a férfi az idősebb.

Gyerekvállalás szempontjából, házasság szempontjából, nem túl sok ez egy kicsit?

2009. nov. 15. 21:17
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:

És akkor dobjam el következő kb. 30 évemet,amit Vele tölthetnék, azért a 5-10ért, amit esetleg Nélküle töltenék?:O

Szerintem ne a halálra alapozzunk:S

2009. nov. 15. 21:39
 12/52 anonim válasza:
70%

Attól függ.

12, 32=pedofil

22, 42=beteg dolog

32, 52=okésabb

42, 62=háát érdekes

52, 72=itt valaki a pénzre hajt

ettől följebb=itt is vki a pénzre hajt

2009. nov. 15. 21:39
 13/52 anonim ***** válasza:
69%
ha szereted akkor nem sok! Úgyis az a lényeg amit TE és Ő éreztek, nem az amit a környezet!! Nekem volt baráti társaságomban ennyi korkülönbséggel pár, először mikor megismerkedtünk a lányának néztem a barátnőjét, ők meg szakadtak a röhögéstől, nem először fordult lő velük de nem nagyon érdekelte őket, szerették egymást :-D (a lány nézett ki sokkal fiatalabbnak nem a pasi öregnek )
2009. nov. 15. 21:41
 14/52 anonim ***** válasza:
81%
szerintem a 22, 42 sokkal inkább okésabb mint a 32,52....én 23 vagyok és ismerek olyan 42 éves pasit aki igen jól néz ki! :-D
2009. nov. 15. 21:43
 15/52 anonim ***** válasza:
73%

Kicsit sok.Nem azért,mert özvegy maradhatsz.De több párt is ismertem,akiknél a gond akkor kezdődött,mikor az asszony 50-60 éves volt és férj pedig 70-80.Betegeskedett,ápolni kellett,rigolyás lett stb.Az asszony még szertett volna szórakozni,társaságba járni,de a férj már nem akart vagy nem tudott.És a gyerekek is öreg tatának nézték az apjukat.

Ezzel szembe kell néznie annak,aki sokkal idősebb párt választ magának.Ettől még élhetnek együtt szépen 15-20 évet is.

2009. nov. 15. 21:47
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyám hároméves koromban egy csúnya válás után ismerkedett meg egy nála 25 évvel idődebb emberrel, és élete nagy szerelme volt. Azóta sem volt olyan boldog, mint abban az öt évben, míg együtt éltek. Már éppen összeházasodtak volna, mikor a vőlegény 52 évesen szívrohamban meghalt. Van ez így... Anyám azóta sem képes úgy szeretni bárkit, mint a vőlegényét...
2009. nov. 15. 21:47
 17/52 A kérdező kommentje:

20 felett vagyok, pénzről szó sincs. Egyikünk sincs anyagilag eleresztve.

Baj, hogy félek attól , mit mond a környezet? Ez valamiféle bizonytalanságot jelent a részemről? Teljesen közös életre rendezkedtünk be.

2009. nov. 15. 21:48
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
A környezettel ne törődj,gondolj mindent nyugodtan végig,és azután dönts az eszed és a szíved szerint.Nem az embereknek élünk,hanem magunknak.
2009. nov. 15. 21:49
 19/52 anonim ***** válasza:
100%

Az a két embertől függ.

A párom és köztem 19 év a különbség. 4 gyereket neveltünk fel, imádjuk egymást. Boldogok vagyunk. Én semmi pénzért nem cserélném el fiatalabbra. Akkor sem, ha ezzel vállalom, hogy az életem utolsó részét nélküle kell leélnem. Mindent megérnek az együtt töltött és még töltendő boldok évek.

Soha nem nézték az apámnak. Látják rajtunk hogy egy pár vagyunk, egymáshoz tartozunk. Nem kaptunk negatív visszajelzéseket, de ha kapnánk sem érdekelne. Ő a másik flelem, és én az övé.

2009. nov. 15. 21:53
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy félsz a véleményektől természetes. Az emberek többsége meg akar felelni a környezetének, elég kevesen vannak akik valóban "lesz...rják" mit gondol a család, barát stb. Szerintem ez nem bizonytalanság. Viszont tönkreteheti az egészet ha túl sokat adsz mások véleményére (szerintem) Hajrá! Legyetek boldogok!!:-)
2009. nov. 15. 21:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!