Sok a 20 év korkülönbség?
Természetesen úgy gondolom, hogy a férfi az idősebb.
Gyerekvállalás szempontjából, házasság szempontjából, nem túl sok ez egy kicsit?
És akkor dobjam el következő kb. 30 évemet,amit Vele tölthetnék, azért a 5-10ért, amit esetleg Nélküle töltenék?:O
Szerintem ne a halálra alapozzunk:S
Attól függ.
12, 32=pedofil
22, 42=beteg dolog
32, 52=okésabb
42, 62=háát érdekes
52, 72=itt valaki a pénzre hajt
ettől följebb=itt is vki a pénzre hajt
Kicsit sok.Nem azért,mert özvegy maradhatsz.De több párt is ismertem,akiknél a gond akkor kezdődött,mikor az asszony 50-60 éves volt és férj pedig 70-80.Betegeskedett,ápolni kellett,rigolyás lett stb.Az asszony még szertett volna szórakozni,társaságba járni,de a férj már nem akart vagy nem tudott.És a gyerekek is öreg tatának nézték az apjukat.
Ezzel szembe kell néznie annak,aki sokkal idősebb párt választ magának.Ettől még élhetnek együtt szépen 15-20 évet is.
20 felett vagyok, pénzről szó sincs. Egyikünk sincs anyagilag eleresztve.
Baj, hogy félek attól , mit mond a környezet? Ez valamiféle bizonytalanságot jelent a részemről? Teljesen közös életre rendezkedtünk be.
Az a két embertől függ.
A párom és köztem 19 év a különbség. 4 gyereket neveltünk fel, imádjuk egymást. Boldogok vagyunk. Én semmi pénzért nem cserélném el fiatalabbra. Akkor sem, ha ezzel vállalom, hogy az életem utolsó részét nélküle kell leélnem. Mindent megérnek az együtt töltött és még töltendő boldok évek.
Soha nem nézték az apámnak. Látják rajtunk hogy egy pár vagyunk, egymáshoz tartozunk. Nem kaptunk negatív visszajelzéseket, de ha kapnánk sem érdekelne. Ő a másik flelem, és én az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!