Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha fel akarnak jelenteni, a...

Ha fel akarnak jelenteni, a lány szülei hogy meg rontottam a lányt, és el akarják vinni nő gyogyászhoz, de ha a lány azt mondja a rendőrségen hogy ő is akarta és nem voltam 18 még akkor szerintettek le csukhatnak?

Figyelt kérdés
és kérlek ne negativ komenteket hogy ilyen fiatal olyan fiatal meg hogy hagyam a faszba a lány. olyant léci akki tud nekem ebbe a kérdésbe tanácsot addni!
2013. nov. 5. 10:26
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
95%

#42, az a baj, hogy az új Btk-val kapcsolatban még nem alakult ki bírói gyakorlat, úgyhogy nehezen bejósolható, hogy mit kezd a bíróság azzal, hogy itt egy folytatólagos kapcsolatról van szó, aminek a kezdete törvényes.

Régebben, amíg ez az egész a "megrontás" c. magánvádas történet lett volna, ilyenkor a bíróság rendszerint a próbára bocsájtás vagy ma pár hónap felfüggesztett büntetés eszközével élt, akkor viszont az egész dolog törvénytelen volt. De kölcsönös beleegyezésen alapuló kapcsolati szexért soha nem szabtak ki komoly letöltendőket, ha a fiatalabb fél több volt 12 évesnél... az az alattit meg nyilván erőszakként szankcionálták.

Egyébként valszeg lesz több ilyen ügy is előbb-utóbb, és akkor születik erre egy LB (újabban Kúria) jogegységi döntés, hogy hogyan kell elbírálni az olyan eseteket, ahol a folyamatos párkapcsolati szexkapcsolat törvényes volt, majd az idősebb fél korhatár-átlépésével pár hónapra törvénytelenné vált, hogy aztán adott esetben a fiatalabbik fél 14. évének betöltésével újra törvényessé váljon.

A józan ész egyébként nyilván azt kívánná, hogy ilyen esetben a köztes időszak se legyen büntethető mert nincs társadalmi veszélyessége, de ugye meg kell várni, amíg erről határozat, paragrafus, akármi van...

(addig a bíró persze dönthet úgy, hogy érdemben nem bünteti, mert nincs társadalmi veszélyessége, max kiszab egy próbára bocsájtást vagy egy megrovás-félét)

2013. nov. 5. 12:47
 42/47 anonim ***** válasza:
23%

Ha te még nem voltál 18, ő meg már elmúlt 14, akkor nem lesz semmi. Ez még a régi törvények szerint sem büntetendő.

Amúgy meg a nőgyógyász nem fogja tudni megállapítani, hogy szűz-e még, hiszen arra az egyetlen bizonyíték a szűzhártya, ami még ezer dologtól átszakadhatott (sport, tampon, stb).

2013. nov. 5. 16:02
 43/47 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki a korhatárokkal van elfoglalva, kérdem én, ki tudja bizonyítani, hogy a Kérdező tényleg hetyeget a lánnyal???
2013. nov. 5. 19:52
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te???Minden hónapban kiírsz vele kapcsolatos kérdést!!Nem unod még??Hagyd már őt békén végre!!
2013. nov. 5. 22:57
 45/47 anonim ***** válasza:
86%
Uram isten 12 éves lányom van... kérdező én levágnám a farkadat és feldugnám a s.gg.dbe, magadon élvezkedj, ne egy gyereken..
2013. nov. 6. 07:44
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett veled kérdező?
2017. ápr. 23. 21:49
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
No?
2017. ápr. 24. 07:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!