Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha fel akarnak jelenteni, a...

Ha fel akarnak jelenteni, a lány szülei hogy meg rontottam a lányt, és el akarják vinni nő gyogyászhoz, de ha a lány azt mondja a rendőrségen hogy ő is akarta és nem voltam 18 még akkor szerintettek le csukhatnak?

Figyelt kérdés
és kérlek ne negativ komenteket hogy ilyen fiatal olyan fiatal meg hogy hagyam a faszba a lány. olyant léci akki tud nekem ebbe a kérdésbe tanácsot addni!
2013. nov. 5. 10:26
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
84%

Oh, my God...

Kérdez, most őszintét, te kisebbségi (tehát cigány)vagy, ugye?

2013. nov. 5. 11:16
 32/47 anonim ***** válasza:
79%
A primitív fajtádnak semennyire sem kellene szaporodnia..! Csak nem "védett fajhoz" tartozol?
2013. nov. 5. 11:16
 33/47 anonim ***** válasza:
88%

Gondolom ez is te vagy:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Meg ezek is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__4..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__48..

Űbergáz vagy kisapám! Vegyél vissza a baromi nagy arcodból és hagyd már végre békén azt a szerencsétlen kislányt.

2013. nov. 5. 11:19
 34/47 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, természetesen semmi nem fog történni, akármikor is volt az az aktus, ha az aktus pillanatában Te nem voltál még 18 a lány meg felette volt a betöltött 12. életévnek.

Ugyanis úgy szól az általános szabály, hogy a tett elkövetésekor hatályos szabályt kell alkalmazni, KIVÉVE HA a hatályos törvény szerint az illető tett nem bűncselekmény, vagy enyhébb az elbírálása. Akkor az újat kell.

Olyant sehol nem lehet büntetni, ami az ítélethozatal pillanatában nem bűncselekmény, ennyi.

2013. nov. 5. 11:42
 35/47 anonim ***** válasza:
86%

És amúgy meggyógyult már a pattanás a kis p**csödön?

Készülj fel, mert a börtönben csupa olyan van, mint te. Akik a szűz seggeket szeretik. Kapsz majd rendesen kisfiam:)

2013. nov. 5. 11:45
 36/47 anonim ***** válasza:
86%

úgyhogy csipázom az ilyen #22-féle önjelölt jogásziokat, aki nem tud, de azért állít. Így kezdődik az új Btk drágáim:

A MAGYAR BÜNTETŐ JOGHATÓSÁG

Időbeli hatály

2. § (1) A bűncselekményt - a (2)-(3) bekezdésben foglalt kivételekkel - az elkövetése idején hatályban lévő büntető törvény szerint kell elbírálni.

(2) Ha a cselekmény elbírálásakor hatályban lévő új büntető törvény szerint a cselekmény már nem bűncselekmény, vagy enyhébben bírálandó el, akkor az új büntető törvényt kell alkalmazni.

(3) Az új büntető törvényt visszaható hatállyal kell alkalmazni a nemzetközi jog általánosan elismert szabályai alapján büntetendő cselekmény elbírálásakor, ha az az elkövetés idején a magyar büntető törvény szerint nem volt büntetendő.

Teccik látni a (2) pontot?

37/47 anonim ***** válasza:
83%

Én a helyedben a lány apjától félnék, nem a törvénytől. Legalábbis ha az én 13 éves lányommal csináltál volna valamit, akkor a legkisebb gondod a börtön lenne, sőt, oda menekülnél előlem.

A törvény szerint ha nem voltál még 18 és a lány beleegyezett, akkor nem történt semmi.

38/47 anonim ***** válasza:
81%

"A törvény szerint ha nem voltál még 18 és a lány beleegyezett, akkor nem történt semmi."

Ez csak akkor lenne igaz, ha most, hogy már betöltötte a 18-at már nem lenne köztük semmilyen kapcsolat, vagy ha a lány töltötte volna be azóta a 14-et,

de egyik se igaz.

Ez az állat még mindig szexuális kapcsolatot folytat a 13 évessel.

A törvény NEM csak a szűz 14 éven alatti kislányokat védi és NEM csak az első alkalmat bünteti.

Ha ez a f.kalap már a 20. lett volna azok sorában, akik felnőttként szexuális kapcsolatot folytattak ezzel a 14 éven alulival, akkor is lecsuknák.

2013. nov. 5. 12:19
 39/47 anonim válasza:
55%
Velem is történt már olyan, hogy discoban összejöttem egy fullos kis csajjjal hazamentünk megtörtént minden aminek meg kellett történnie aztán másnap derült ki, hogy mennyi idős is valójában. A mai lányok már nem úgy néznek ki és nem úgy viselkednek ahogy annak idején. Azóta elkérem a személyit :)
2013. nov. 5. 12:28
 40/47 anonim ***** válasza:
Most az áll fent, hogy addig a pár hónapig, amíg 17 voltál, kufircolhattál vele, de amint betöltötted a 18-at, nem. Ez így elég kellemetlen, szerintem jogász kéne, hogy megmondja, mi lehet ennek a kimenetele. De! Nőgyógyászati vizsgálattal nem tudják bebizonyítani azt, hogy ki és mikor vette el a barátnőd szüzességét. Viszont, ha ebből bármi lesz, ragaszkodjatok az igazsághoz, hogy még nem voltál 18, a barátnőd is akarta, és hogy szív szerelmetek örök.
2013. nov. 5. 12:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!