Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ezzel mire fogja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezzel mire fogja vinni ez a lány?

Figyelt kérdés
Nos, van egy iskolatársam. Nem vagyunk rosszban, néha beszélgetünk, ő elég sokat mesél magáról. Szóval őt sok pasi megcsalja, kidobja, és ez nem általánosítás, ez tényleg így van, ebben az évben 8 barátja volt, és ebből 6 megcsalta... Ő meg persze szomorú volt, de nem sokáig, ugyanis 2 héten belül mindig talált magának egy új barátot, aki 1 hónap után megcsalta. Múltkor mesélte, hogy átment egy haverjához, és úgy szívatta meg, hogy elkezdte csókolgatni, meg vetkőztetni, és mikor a srác már rá volt hangolódva a témára, a csaj lelépett. Mikor elmesélte, döbbenten kérdeztem meg, hogy de hát, neked nincs barátod? Erre az volt a válasz, hogy: "de", és nevetett. Annyira ledöbbentem a viselkedésén! :( A másik meg az, hogy most a barátnője ott van nála, és állandó jelleggel olyan félreérthető "leszbis" képeket oszt meg, amin ő van a barátnőjével ilyen képaláírásokkal, hogy "én ugy sz*pom a f*dat h hohohoho és te úgy nyalod a p*mat h lálálálá" Szerintetek? 17 éves... 19/f
2013. júl. 7. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
egészségére! ne a te bajod..
2013. júl. 7. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
nem*
2013. júl. 7. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
nem sokra
2013. júl. 7. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
tipikus r*banc
 5/9 anonim ***** válasza:
Te jó ég....erre nem tudok mit mondani...én is 17 éves vagyok és eddig úgy gondoltam, hogy ez ilyen korban már nem "divat" ...egyébként meg azt kapsz, amit adsz. :)
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy rbanc. De az csak egy dalidézet.
2013. júl. 7. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sokra fogja vinni, legalábbis bizonyos értelemben. Azt tapasztaltam, hogy az ilyen emberek sokszor mázlistábbak, mint azok, akik tesznek is önmagukért valamit. Megértelek, hogy taszít a csaj viselkedése, de ne foglalkozz vele, annyi minden van az életben, ami fontosabb, az időnk meg olyan kevés. A legenyhébb jelző, amit a csajra tudnék mondani, az az, hogy gyerekes, bár nem hinném, hogy nagyon megrázná az, hogy ennyien megcsalják. Pont "arra" jó, többre nem, a srácok meg ki is használják ezt a lehetőséget. Mondjuk gáz lesz, hogy idővel milyen hírneve lesz a csajnak, de ez az ő magánügye, és nem hinném, hogy ha gondjai lesznek, akkor majd túl sok emberre fog tudni támaszkodni. De megérdemli, ő keresi magának ezt az egészet. Változtatni nem nagyon tudsz rajta, ezért a legjobb, ha nem foglalkozol vele, illetve csak felszínes marad köztetek a kontaktus.
2013. júl. 7. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
17 éves hülyegyerek, de még lehet esélye megváltozni.
2013. júl. 7. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:

A képaláírásból ítélve nagy Tirpa rajongó lehet a csaj......

http://www.youtube.com/watch?v=pr4YI7wSotE

2013. júl. 7. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!