Hogyan mondjam el? Nem merem.
Sziasztok! Ma kaptam egy 3-ast irodalomból. Azt mondták a szüleim hogy ha még egy 4-esnél rosszabb jegyet kapok akkor amíg ki nem javítom elveszik a telefonom, nem ülhetek géphez. Volt már rá példa nagyon haragudtak rám.. Rossz volt ezt látni nagyon égett a bőr a képemről. De. Viszont szerdán lefelelünk a Toldiból, és addig tartogassam? Vagy mit kezdjek? Segítsetek kérlek!!
12/f
Ó..hallod,akkor ez még rosszabb helyzet,mert így még egy hármast kéne elmondanod.
De ismerős a helyzet,miszerint,tanulsz,meg megpróbálsz mindent beleadni,erre kapsz egy rossz jegyet. :/
Mondanám,hogy ezt is próbáld kijavítani.
Csak ha esetleg kiderül.hogy egyik 3-t se mondtad el rögtön,az nem olyan jó.Legfeljebb ha ki tudod javítani.De,akkor is picit fura lesz szerintem a kettő együtt.
Utolsó vagyok.
Egyébként akár bioszból is jelentkezhetsz javítani.
Sőt,szerintem 2x is megpróbálhatnál,és akkor annyival több jó jegyed lenne.Mondjuk vagy kétszeri feleléssel,vagy valami kiselőadással.
Ha nincs is holnap bioszod,akár holnap is megkérdezheted a tanárt,hogy javíthatsz-e következő órán.Meg,elmondhatod neki,hogy nagyon szeretnéd kijavítani,meg jobban akarsz tanulni,jobb jegyeket ,ilyesmik,és felelnél akár kétszer is,vagy tartasz kiselőadást.Persze azt is hozzáteheted,hogy megtettél érte mindent,de nem sikerült.
Sok szerencsét!! :))
Ha lenne valami bajod,máskor is írhatsz nekem privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!