Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleszerettem a legjobb fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dóri V kérdése:

Beleszerettem a legjobb fiu baratomba, nem merem elmondani mit erzek! Hogyan mondjam el neki? Többi lent.

Figyelt kérdés
Beleszerettem a legjobb fiu baratomba, de tudok minden piszkos ugyerol. Azt mondta h alakuloban van neki most egy kapcsolata es hogy ha lesz baratnoje akkor feladja az osszes ugyet. Es meg aznap este megcsokolt. Akkor most ram celzott? Vagy el merjem neki mondani hogy mit erzek?
2013. márc. 16. 00:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem írd meg neki és tűnj el az életéből. Gondolom nem hiányzik, hogy csak egy áldozata legyél a sok közül. Elég balga egy manus lehet amelyik nem veszi észre, hogy odavagy érte. Ha látja meg minek hülyít?... Fura egy fazon!
2013. márc. 16. 00:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Te ha szereted ot akkro azt teszed ami neki a legjobb. Vagyis felajanlod az erzelmeidet CSAK ha o is erez irantad valamit. Ha nem akkor tessek visszafogni magad es elengedni a fellangolast mert meg idonap elott megdug es kidob. Az meg a baratsagotokba kerulne vagy tan nagyin megsertene teged mert nem azt kaptal amit adtal.
2013. márc. 16. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!