Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti bele esztek egymás kajájába...

Ti bele esztek egymás kajájába? Csak szerintem undorító? Vqgy én dramatizálom túl?

Figyelt kérdés

voltam anyám testverejeknel, nem tudom milyen rokonaim az ő családja de van a férje, és két gyereke.

És engem megdöbbentett ami ott megy. Meg volt főzve a kaja, hogy esznek, és kivették a hűtből, és jött a férje és elkezdett onnan a labasbol enni pár falatot hidegen, maud szedte tanyerra hogy mikroba teszi. És utána megkérdezte nem kéreke. Hát ezt látva nem lettem éhes... Utána bele ivott a tejbe, majd vissza rakta a hutobe.

Most nem a baciktol felek, nem leprasak de akkor is szerintrm ez sok! Mert az, hogy megeszik amit meghagyott a gyerek, az oké sokszor látok ilyet. De hogy bele esznek isznak a dolgokba, amiből kínálják a vendéget...

Nekem a szüleim mindig azt mondták ne egyek bele olyanba, amiből más is enne... Na ez pont az volt.

Másnál ez hogy megy? Más se tartja ezt helyesnek, vagy én dramatizálom túl?

2013. nov. 3. 20:11
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
67%

Nekem az a döbbenetes elsősorban, mikor ilyet ír valaki: "testverejeknel"...

Egyébként természetesen nem, nem eszünk bele semmibe így.

2013. nov. 3. 20:39
 12/39 anonim ***** válasza:
98%
Én simán megeszem vagy megiszom azt, amit a feleségem vagy a gyerekek meghagytak, ugyanabból a pohárból vagy tányérból, ugyanazzal az evőeszközzel. Nem lesz tőle semmi bajom, én ebben semmi undorítót se találok. Persze ha vendégek vannak vagy mi vagyunk vendégségben, akkor nem csinálom ezt, de ha csak magunk vagyunk, akkor minden további nélkül. Néha a hűtőben lévő edényekbe is beleeszek, ha már tudom, hogy senki más nem fog már enni belőle. Nem dől össze ettől a világ.
2013. nov. 3. 20:40
 13/39 A kérdező kommentje:
Látom a kérdés másodlagos de a helyesírás nagyon megy...
2013. nov. 3. 20:50
 14/39 anonim ***** válasza:
59%
Veled ellentétben másoknak megy, igen...
2013. nov. 3. 20:51
 15/39 anonim ***** válasza:
60%
Ezt én is utálom. Főleg azt, ha a tányéromba esznek bele. Na, attól ki vagyok.
2013. nov. 3. 20:54
 16/39 anonim ***** válasza:
12%
Ez nekem most nagyon fura.. Jól nevelt, értelmes, intelligens emberekből álló családból származom.. Legalábbis eddig azt hittem.. Ha anyukám főz sokat főz, ha nem esszük meg, visszarakjuk a hűtőbe a maradékot és utána, abból szed mindenki magának amennyi jól esik..Hha vendég jön, általában külön főz, de van úgy, hogy annyi étel van otthon (pl ünnepek), hogy a vendégeket is abból kínáljuk, nyilván nem abból a tányérból, amiből mi ettünk, azzal az evőeszközzel, de ugyanabból a tálból szednek ők is, amiből előtte mi szedtünk magunknak.. Üvegből nem iszunk, mindenki pohárból iszik, de ha jön 4 vendég, nem fogok külön 4 doboz innivalót venni.. Nem érzem bunkóságnak, hogy abból az üvegből öntök magamnak, amiből utána a vendéget kínálom meg.. Vagy nem értem a kérdést vagy nem tudom..
2013. nov. 3. 21:01
 17/39 anonim ***** válasza:
92%
Kedves utolsó válaszoló: a kérdező azt kifogásolja, hogy az apuka közvetlenül ivott a tejből, szájjal, nem töltötte ki pohárba és úgy kínálta meg a vendéget
2013. nov. 3. 21:03
 18/39 anonim ***** válasza:
61%
17: viccelsz, vagy tényleg nem érted a kérdést? Nem hiszem el...
2013. nov. 3. 21:05
 19/39 anonim ***** válasza:
54%
17-es válaszoló, az értelmező-képességeddel van a baj, vagy olvasni nem tudsz? :D
2013. nov. 3. 21:25
 20/39 anonim ***** válasza:
35%

17.

Itt is sok az értelmi fogyatékos...

2013. nov. 3. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!