Ti bele esztek egymás kajájába? Csak szerintem undorító? Vqgy én dramatizálom túl?
voltam anyám testverejeknel, nem tudom milyen rokonaim az ő családja de van a férje, és két gyereke.
És engem megdöbbentett ami ott megy. Meg volt főzve a kaja, hogy esznek, és kivették a hűtből, és jött a férje és elkezdett onnan a labasbol enni pár falatot hidegen, maud szedte tanyerra hogy mikroba teszi. És utána megkérdezte nem kéreke. Hát ezt látva nem lettem éhes... Utána bele ivott a tejbe, majd vissza rakta a hutobe.
Most nem a baciktol felek, nem leprasak de akkor is szerintrm ez sok! Mert az, hogy megeszik amit meghagyott a gyerek, az oké sokszor látok ilyet. De hogy bele esznek isznak a dolgokba, amiből kínálják a vendéget...
Nekem a szüleim mindig azt mondták ne egyek bele olyanba, amiből más is enne... Na ez pont az volt.
Másnál ez hogy megy? Más se tartja ezt helyesnek, vagy én dramatizálom túl?
Nekem az a döbbenetes elsősorban, mikor ilyet ír valaki: "testverejeknel"...
Egyébként természetesen nem, nem eszünk bele semmibe így.
17.
Itt is sok az értelmi fogyatékos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!