Tesóm otthagyta a gyerekeit az apjukkal?
Figyelt kérdés
Lelépett és senkinek nem szólt semmit,a gyerekek bőgnek,nem értik.Az apjuk ellátja őket tisztességesen.Én egy másik országban élek,mint ők.Van valami teendőm?Én nem tudok odaköltözni,sem magamhoz venni 3 gyereket.Nekem is van 2.Anyagilag jól állnak.Én már 3 éve nem találkoztam velük,csak telón,vagy neten beszélünk.Mit tehetek?2009. nov. 15. 16:58
1/5 anonim válasza:
Kérdésedben benne volt a válaszod. Agyagilag nem kell a segítség nekik, a gyerkőcöket magadhoz venni nem tudod.... Hová ment a tesód? Esetleg azért mégiscsak pénzt, csomagot lehet nekik küldeni.
2/5 anonim válasza:
Ha másik országban élnek, akkor nem sokat tehetsz. A tesóddal kellene beszélned, hogy miért tette. Hogy tudta otthagyni a gyerekeit? Az apjuk biztosan el tudja őket látni, de a gyerekeknek borzasztó lehet, hogy az anyjuk elhagyta őket.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem van lelkiismeret furdalásom,hogy ennyire tuskó a tesóm.Sajnálom a gyerekeket,és remélem,hogy felfogja őket hívni.Minden elérhetőséget megszüntetett,csak annyit üzent,hogy jó helyen van,éli az életét,miatta ne aggódjunk.Kösz:)Remélem nem génhiba:)
2009. nov. 15. 17:10
4/5 anonim válasza:
Igazándiból nem sokat tehetsz. De nem értem. Ha az apjuk tisztességesen ellátja őket, akkor neked miért kellene magadhoz venni a gyerekeket csak ez számomra nem világos Akkor kellene, ha az apjuk nem gondoskodna róluk. Ha ez a mód van, akkor anyagilag támogathatod őket, de a tesód miatt nem neked kell szégyenkezned, nem génhiba, te azért nem vagy olyan mint ő.
5/5 anonim válasza:
Éreztesd az apukával, hogy azért rád számíthat. Ha mással nem, akkor telefonon kiöntheti neked a bánatát. Ne szakadjon meg a kapcsolat a családdal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!