Sokszor idegesít párom kislánya és ez csak rosszabb lesz, tudom ő nem tehet semmiről, de ez csak rosszabb lesz mit tanácsolnátok? Elég zavaros sajnos, Többi lent.
Szerintem téged nem a kislány idegesít, hanem a párod hozzáállása, csak ezt a kicsire vetíted ki.
Egyébként se legyünk már álszentek, a gyerekek igenis tudnak baromi idegesítőek lenni, a sajátunk is.
Bizonyára a kérdezőnek is több türelme, lelkesedése lenne továbbra is a kislányhoz, ha az apuka felszedné a seggén a ráncot és apaként viselkedne, nevelné, gondozná a saját gyerekét. Itt nem a fürdetésről van szó, mert az csak egy pici része a napnak...Az egész napos melóról, a folyamatos gyerekezésről van szó!
Érdekes hozzáállás, amikor gondozni kell, akkor a kérdező legyen anyuka, amikor nevelni szeretne, ő csak mostoha, és egy lelketlen szemét, mert rá mert szólni a gyerekre, hogy pakoljon el maga után.
Tényleg ideje lenne megejteni a "nagy beszélgetést", mert az összeköltözéssel, a baba érkezésével vagy egy család lesztek (tennivalókkal, kötelességekkel, jogokkal), vagy elválnak az útjaitok.
A kicsi lány viselkedése is érthető, hiszen a gyerekek ahhoz fordulnak, akik foglalkoznak vele. Mivel mástól nem kap figyelmet, te vagy az élete középpontja. Ezt a köztes "bébiszitteres" állapotot ideje lenne beszüntetni, vagy az anyja leszel a gyereknek (annak minden szépségével és nyűgével együtt) vagy felejtsétek el egymást. Apuka pedig igenis foglalkozzon a gyerekével, mind a mostanival, mind a születendővel!
Tudod ki hiszi el, hogy vedekezes mellett lettél terhes, 2013 ban?
Senki. Ezt ne is mondd senkinek mert nem fogjak hinni
Plusz h bevallottad h mar vagytal gyerekre
Akarattal maradtal terhes es kivel szurtal ki?
Magaddal , úgy ám
#31:
" Es hogy egyik valaszolónak irjak, miert kene szidni a kislany anyjat, miböl vinne ez elöre a csaladot?"
Az valóban sokkal inkább elôre viszi a családot, ha folyamatosan azt az egyetlen embert szapulod, aki törôdik is a gyerekkel, nem pedig csak megcsinálta.
Egyébként tévedsz. Úgy adod elô, mintha a kérdezô felelôssége lenne a kislány nevelése, sorsa. Pedig az a szüleié lenne. Nem csak az apáé, hanem a vér szerinti anyáé is.
A kérdezô az egyetlen olyan szereplô a történetben, aki kötelezettségektôl mentesen csak azért foglalkozik a gyerekkel, mert esetleg tényleg fontos neki. Sokkal inkább anyaként viselkedik, mint a vér szerinti anya. És ha besokall, és lelép, abban sincs semmi elítélendô. Nem az ô döntése volt, hogy ez a kislány megszülessen.
Ô mégis mellette van. Most kicsit elege lett. Abszolút érthetô.
Úgyhogy bölcsebb lennél, ha hallgatnál...
Szerintem a párod azért is szeretné a babát, mert akkor még nehezebben lépnél ki a kapcsolatból és akkor még könnyebb lenne az Ő élete. Te a kicsivel otthon leszel akkor már mért ne foglalkoznál a naggyal is. Ő meg majd nyugodtan tudja tovább élni az életét. Szerintem nem jó embert választottál a gyereked apjának, hiszen ezek után sem fog neked segíteni. Ott van a kislánya akinek nagy szüksége lenne rá, hiszen az anyukája nem kíváncsi rá és nem hogy megesne a szíve rajta és foglalkozna vele amennyit csak tud, hanem még Ő is tojik rá. Nekem ilyen embertől tuti nem kéne gyerek mert nem tenném ki annak a gyerekemet, hogy az apját nem érdekli. Az hogy ígérget? Hát persze mert most kell hogy megfogjon téged. Majd még akár teperni is fog majd ha meg a baba meglesz akkor tojik mindenre.
Az sem egy jó pont, hogy még nem éltetek együtt. Lakva ismerszik meg az ember. Azt már tudod, hogy a lányával hogy bánik. Na de mi van a szürke hétköznapokon. Rád vajon majd mennyi ideje lenne?
Sok sikert neked és remélem jól döntesz.
Szerintem ne várj semmi jót.
Én a helyedben otthagynám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!