Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokszor idegesít párom kislány...

Sokszor idegesít párom kislánya és ez csak rosszabb lesz, tudom ő nem tehet semmiről, de ez csak rosszabb lesz mit tanácsolnátok? Elég zavaros sajnos, Többi lent.

Figyelt kérdés
Páromnak van egy 6 éves kislánya. Az anyja lassan 3 éve nem látogatja. Sokszor vagyok páromnál, elég jól kijövök a kislánnyal, nagyjából hallgat is rám de sokszor nincs hangulatom hozzá. Általában ha este ott vagyok mindig azt akarja, hogy én fürdessem le. Ha nincs kedvem hozzá egyszerűen csak nem megyek át. Alapjáraton nincs baj vele, de sok dolog viszont idegesít. Például reggel ha ott alszok nem hagy aludni, állandóan rohangál a lakásba, normál hangerőn nem tud beszélni szinte mindig ordibál. Az óvónő szerint logopédushoz és pszihológushoz is el kellene vinni, mert kicsit le van maradva a többiekhez képest. Mivel nagyon nem foglalkoznak vele ezért mindig amikor ott vagyok csak vele kell foglalkozzak. 2 percig nincs nyugtom tőle. 3 éve vagyunk együtt párommal, de ezt most kezdtem el jobban érezni. Azt hittem el fogom tudni fogadni őket, de párom sajnos tett róla hogy ne bízzak már benne...pont mikor ezek a dolgok jártak a fejembe, hogy mit is csináljak...teszteltem a múlt héten egy +-at...:S Holnap megyek dokihoz, de 1 hete késik úgyhogy tuti baba lesz a dologban. Örülök is meg nem is, nem tudom mi lenne a helyes út.
2013. nov. 3. 08:18
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
16%

ha családot akarsz akkor nincs olyan h az ö gyereke vagy a tied

csak közös gyerekek vannak!!!!!!

(hiába más az anya)

2013. nov. 3. 09:16
 12/60 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is:( Most azt mondja, hogy tudja változtatnia kell és szeretne is változtatni. Azt mondja szeretné a babát, szeretne egy családot. Szeretem amúgy nagyon csak annyi hazugságon kaptam már rajta, hogy nem tudok nagyon hinni már neki. Ez a baba dolog nagyon nem jókor jött, szerettünk volna de csak összeköltözés után tervezgettük. Mikor összejöttünk mondtam neki, hogy szeretnék 2 éven belül babát, már 3 éve vagyunk együtt, félek hogy ezt is csak miattam szeretné. Mert én szeretném, nem tudom mennyire érthető...:(És pont ezt nem szeretném, hogy foglalkozzak a két gyerekkel (ami nem feltétlen esne nehezemre) közbe ő meg elvan másokkal..nem tartom fairnek. De ha meg elvetetem nem tudnék a saját lelkiismeretemmel elszámolni...patt helyzet nem tudom mi legyen... :(
2013. nov. 3. 09:17
 13/60 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám hogy így kellene ítélkeznetek, a kérdés nem is erre irányult. Tanácsot kértem, hogy fogadjam el a helyzetet vagy mit csináljak. Nem bánok rosszul a kislánnyal, szeret engem én is őt. Nem erről van szó...foglalkozok is vele, hozom viszem mindenhova, többet foglalkozok vele mint a rokonai. De ha el is veszítene engem nem sérülne, mondom barátként néz rám nem anyaként. Egyébként is a gyerekek még nem úgy látják a világot mint mi... De nem rendelhetek mindent a lánya alá. Egon hangzik de magammal is foglalkoznom kell...
2013. nov. 3. 09:23
 14/60 anonim ***** válasza:
4%

A szemétség a dologban az, hogy MOST kezd zavarni a gyerek, ez a gerinctelenség! Mert akkor nem is kellett volna elkezdd ezt a kapcsolatot , ugy lett volna fair!

Ez olyan mint amikor valaki megszuli a gyerekét es 2 évesen árvaházba adja, mert hat nem gondolta volna, hogy ilyen nehez

Gerinctelenség amit mondsz es amit csinalsz, a pálfordulásaiddal

2013. nov. 3. 09:37
 15/60 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt mondja amit hallani akarsz. Ha akarna változtatni, már megtette volna. Neki ez nagyon kényelmes így, nem érdekli hogyan érzed magad, ha kiakadsz megnyugtat egy ígérettel. De nem fog változni.
2013. nov. 3. 09:40
 16/60 anonim ***** válasza:
100%

En szerintem te ennek a pasinak nem jössz be, hanem jobb hijan van veled . Sose leszel vele boldog aztan kenheted ezt akarkire, a kislanyara, a szomszedra, barkire

Langyos viz

2013. nov. 3. 09:42
 17/60 anonim ***** válasza:
19%

Szülj egyet te is, itt az ideje , hogy te is megjárd

A lelkiismereteddel majd hogy szamolsz el amikor majd a gyerekednek semmit nem tudsz megvenni? Ha az abortuszert aggodsz , ahhoz kepest, ami a szules utan következik, mind semmiség

2013. nov. 3. 09:44
 18/60 A kérdező kommentje:
Annyira szemetek vagytok...járnátok ti is így majd megtudnátok...semmi rosszat nem tettem. Talán páromnak kellett volna kicsit jobban megbecsülnie, hogy elfogadom és szeretem így gyerekkel is őket. Nem hiszem hogy sok nő ebbe belemenne, én belementem mert szerettem csak ő belém rugott párszor. A leírásomból pedig kiderül, hogy a teszt előtt éreztem már ezeket, nem a + teszt miatt érzem. Csak el kellene olvasni amit ír az ember és nem csak azt látni a leírásból amit ki akartok magatoknak olvasni. Az anyja aki 3 éve leszarja, elkölti a gyest, meg a családit és a gyerekének semmit nem ad azt igen meg kell vetni. De én foglalkozok vele erkölcsileg is, meg anyagilag is csak épp mostanában kicsit besokalltam...
2013. nov. 3. 10:09
 19/60 anonim ***** válasza:
80%

Szakits ezzel a ferfival es menj abortuszra, 2 ev mulva örulni fogsz a döntesednek

Ne maradj meg egy langyos kapcsolatban

Nekem is van egy gyerekem aki 6 eves , es biztosan tudom, hogy többet nem akarok , ugyhogy megertem a pasid

Jöhetne barki arany nemi szervvel, akkor se kene több

De hat ugyse hallgatsz meg

2013. nov. 3. 10:16
 20/60 A kérdező kommentje:
Az én párom pont azt mondja, hogy szeretné a babát. Most is beszéltem vele, mert nem bírom csak zokogok kb...azt mondja szeretne velem lenni, nem kell más neki és szeretné a babát...Olyan mintha megfordult volna az egész..Sokáig ő nem akarta, belefáradtam...most meg ő akarja az egészet...de én már így tényleg elég langyos kapcsolatnak élem meg...a hazugságaival csomó mindent kiölt belőlem ami miatt szerettem annyira...:( Lehet tényleg komolyan gondolja csak már nem hiszek úgy neki. Az abortuszra meg gondolni se tudok:S a tudat hogy egy kis lény fejlődik bennem és elvegyem az életét nem tudnám megtenni:(
2013. nov. 3. 10:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!