Miért veszekednek a nők a wc ülőkén?

Otthon rá kell ülni a paliknak is. Nem fröcsög, nem csöpög, nem kell hajtogatni.
Persze ez nem divat, ahogy megtörölni sem, hadd csöpögjön, amerre csak tud! :D
Nekem ez már egy intelligencia szint-mérő...
25N

Csillagom, 16 éves vagy. Majd ha felnősz, és egy háztartásban élsz egy palival, megérted.
1. Tudod, eleve a férfiak vizelete büdösebb. Lehet ezen vitatkozni, lehet arra fogni, hogy ki mit eszik, iszik stb. De ez tény.
2. Míg mi nők/lányok pisilünk 10-15 centiről, nincs hová fröcskölnie. Tehát ha pisilsz 30-40-50-80 centiről, akkor az mindenhová fröcskölni fog, de csak a fele marad a wc-ben az tuti. És ilyenkor szokott az az undorító dolog előfordulni, hogy a wc melletti sötétszínű kis kukán apró kis cseppecskék vannak, amiktől minden normális ember hányni tudna (szerintem).
Nekem van egy lakótársam, aki olyan szinten szerencsétlen, hogy arra szavak nincsenek. Mindegy, szerintem egyetlen férfiassága ami megmaradt az évek során, az az, hogy állva pisikél. Nos, én utána nem vagyok hajlandó elmenni wc-re, mert undorító úgy ahogy van.
Tehát akkor kérdem én, aki nem tud kulturáltan állni pipilni, az miért nem ül le?
És egyébként a wc deszkát is azért hajtják le a normálisabb emberek, mert higiénikusabb. És nehogymá' nekünk kelljen még ezt is, b@.szki... De majd ha elmész hajnalban pisilni, és a hideg zománctól beleesel a büdiba, anyázni fogsz rendesen, és te is azt fogod követelni, hogy igenis hajtsa le.

En nem veszekszem miatta, de azert van rajta a teteje, hogy le legyen fedve. Ez kb olyan mint a szekrenyajto. Ugyanolyan konnyu bezarni, mint kinyitni, ha a wc feddlet es deszkat fel tudja valaki hajtani, akkor ne legyen mar lusta lehsjtani a vegzett.
Nalunk speciel pont a szekrenyajtok zarasa nem volt egyertelmu sokaig. Nem veszekedtem, de szoltam erte rendszeresen.

Szerencsére a férjem van annyira kulturált, hogy a fedőt IS lehajtja. Hiszen azért van rajta, így mindenkinek fel és le kell hajtani használat után, nincsenek csészéből kiszálló bacik és szagok stb ;)
Sőt, szerencsére itthon a férjem is ráül, ugyanis ő elég kényes a tisztaságra, amikor pedig albérletbe lakott pár hímneművel, mindig takaríthatta a többiek után a wc-t és környékét, mert egyszerűen lehetetlen pontosan beletalálni állva, csöpög mindenhova, a többiek pedig lusták voltak maguk után feltörölni... Szerencsére ő nem állva pisilésben méri a férfiasságát :D
Tessék mindenkinek lehajtani a fedőt is, hisz arra van, és megszűnik a probléma! ;)

Én ezt egyszer már levezettem, megteszem újra.
Ki használja a wc-t? A nő és a férfi. Mire használja? Pisire és kakira.
A nő ülve pisil - deszka lehajtva.
A nő ülve kakil - deszka lehajtva.
A férfi állva pisil - deszka felhajtva. (Bár ülve is lehet.)
A férfi ülve kakil - deszka lehajtva.
Tehát ha úgy nézzük, 75%-ban ülve használjuk, ez a többség, ezért lehajtjuk.
Mellesleg nem is szép látvány, ha nincs rajta a deszka. A deszkás állapot a "default".

már egy másik kérdésben is leírtam, ismétlem önmagam.
nos, mi vagyunk olyan jóban a párommal hogy amikor megkértem, h itthon ülve pisiljen, akkor az első beszélgetés után természetesnek vette, és azóta is így tesz.
elmagyaráztam neki h ezzel megkönnyíti a dolgomat, és nem lesz merő húgy és húgyszag az egész fürdő. lévén, h egyben van a zuhanyzóval és mosdóval.
persze ha férfi vendég jön, akkor nem kérek tőle ilyet, úgy pisil ahogy jónak látja.

Mindig lehajtom a wc ülőkét és a fedelét is.
De! Hogy a francba lehet valaki olyan szerncsétlen nyomorult, hogy a porcelánra ül, ha előtte nem hajtották le az ülőkét????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!