Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor megbánthattam...

Most akkor megbánthattam ezzel? :S

Figyelt kérdés

Tegnap párom beállitott 3 nemtulszép bugyival...(huszonévesen nem hordok mamabugyit,3éve együttvagyunk,még csak tangát láthatott rajtam,imádja is őket elvileg)

Mint kiderült,anyukája vette...nekem:S .Ugy gondoltam,inkább most mondom,hogy köszönöm,de nem,inkább cserélje be (betudja) magának,vagy a kisfiának,ilyet csak magamnak szeretek venni,azt is anyától,mert anyámnak ruhásboltja van...

és ha most elfogadtam volna,tudom,hogy huzná az orrát párom,hogy sosincs rajtam...mert mintha neki tetszene az ilyen stilusu...

2009. nov. 15. 07:07
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Egyátalán nem értem a barátodat, hogy miért nem tud megérteni téged, miért nem áll a te pártodra, ha még titokban is. Ajándékot visszaadni durva illetlenség! Hány ilyen lesz még az életetekben, hogy olyan ajándékot kaptok, amire abszolút nincs szükségetek, vagy már van 3 belőle, vagy ha rajtatok múlt volna még hozzásporoltatok volna egy keveset, és egy másikat vettetek volna meg.

Ez a bugyi dolog annyira nevetséges probléma! A barátodnak meg komolykomplexusai lehetnek...

2009. nov. 18. 09:23
 32/32 anonim ***** válasza:

lehet, hogy kicsit megbántódott, de ne foglalkozz vele. ennyi idősen már tudnia kéne, hogy a ruhaajándékozás egy másik generációnak tabu. főleg fehérnemű. atyaisten!! :DD hogy juthatott ilyesmi eszébe. ez modortalanság is.

szerintem jól tetted, hogy visszautasítottad. gondolj bele, ha meg elfogadod, de azt mondod, hogy örülök a kedvességnek, de nem az én stílusom, nem ilyeneket hordok, akkor meg az lett volna a baja, hogyha nem tetszik, minek fogadod el.

mondd meg neki, hogy máskor ne ajándékozzon neked semmilyen ruhaneműt.

2009. nov. 18. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!