Most akkor megbánthattam ezzel? :S
Tegnap párom beállitott 3 nemtulszép bugyival...(huszonévesen nem hordok mamabugyit,3éve együttvagyunk,még csak tangát láthatott rajtam,imádja is őket elvileg)
Mint kiderült,anyukája vette...nekem:S .Ugy gondoltam,inkább most mondom,hogy köszönöm,de nem,inkább cserélje be (betudja) magának,vagy a kisfiának,ilyet csak magamnak szeretek venni,azt is anyától,mert anyámnak ruhásboltja van...
és ha most elfogadtam volna,tudom,hogy huzná az orrát párom,hogy sosincs rajtam...mert mintha neki tetszene az ilyen stilusu...
Egyátalán nem értem a barátodat, hogy miért nem tud megérteni téged, miért nem áll a te pártodra, ha még titokban is. Ajándékot visszaadni durva illetlenség! Hány ilyen lesz még az életetekben, hogy olyan ajándékot kaptok, amire abszolút nincs szükségetek, vagy már van 3 belőle, vagy ha rajtatok múlt volna még hozzásporoltatok volna egy keveset, és egy másikat vettetek volna meg.
Ez a bugyi dolog annyira nevetséges probléma! A barátodnak meg komolykomplexusai lehetnek...
lehet, hogy kicsit megbántódott, de ne foglalkozz vele. ennyi idősen már tudnia kéne, hogy a ruhaajándékozás egy másik generációnak tabu. főleg fehérnemű. atyaisten!! :DD hogy juthatott ilyesmi eszébe. ez modortalanság is.
szerintem jól tetted, hogy visszautasítottad. gondolj bele, ha meg elfogadod, de azt mondod, hogy örülök a kedvességnek, de nem az én stílusom, nem ilyeneket hordok, akkor meg az lett volna a baja, hogyha nem tetszik, minek fogadod el.
mondd meg neki, hogy máskor ne ajándékozzon neked semmilyen ruhaneműt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!