Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor megbánthattam...

Most akkor megbánthattam ezzel? :S

Figyelt kérdés

Tegnap párom beállitott 3 nemtulszép bugyival...(huszonévesen nem hordok mamabugyit,3éve együttvagyunk,még csak tangát láthatott rajtam,imádja is őket elvileg)

Mint kiderült,anyukája vette...nekem:S .Ugy gondoltam,inkább most mondom,hogy köszönöm,de nem,inkább cserélje be (betudja) magának,vagy a kisfiának,ilyet csak magamnak szeretek venni,azt is anyától,mert anyámnak ruhásboltja van...

és ha most elfogadtam volna,tudom,hogy huzná az orrát párom,hogy sosincs rajtam...mert mintha neki tetszene az ilyen stilusu...

2009. nov. 15. 07:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem a pasikból nem az empátia hiányzik. Egyszerűen így vannak összerakva. A párommal végtelenül szeretjük egymást már 20 éve. Amolyan sírig-pár vagyunk, a mai napig boldogok és szerelmesek.

Ettől függetlenül vígan hazajöhetnék zöld hajjal, vagy kopaszon...nem venné észre. Ahogyan azt sem, hogy milyen ruha van rajtam, milyen a stílusom, milyen cipőket viselek.

Még a méretemet sem tudja. Ha vásárol nekem valamit (mert szokott, szorgalmasan) és kérdezi az eladó hogy mi a méret, ennyit tud válaszolni :"Kicsike". Így tettem szert például 42-es papucsra, bár 37-es a lábam:)

Mentségére legyen mondva, főzés közben, szakadt farmerban és a tőle zsákmányolt XXL-es pólóban is úgy tud rám nézni és úgy ölel magához, mintha a világ legszebb nője izzadna a rántás felett. De tudja ezt akkor is, amikor a náthától vörös az orrom, nem látok ki a fejemből és mindenféle folydogál az orromból.

Hogy nem tudja az ízlésemet, a méretemet? Ki a fenét érdekel?

Szóval szerintem egy pasi esetében nem figyelmetlenség, nem a szeretet hiánya okozza az ilyen érdekes ajándékokat. Egyszerűen mások, más ragadja meg a figyelmüket, más a fontos számukra. Így kell elfogadni őket. Meg a mamát is velük, mert az jár a "csomag"-hoz. Kis humorérzék és megy könnyedén. Bár ehhez meg kell találni AZT a pasit. Az egyetlent:)

2009. nov. 15. 12:58
 22/32 A kérdező kommentje:

"Gondolom az a fajta "igen, igen, de én jobban tudom" anyós."

igen,ebben igazad van

nem szortirozásbol van,cimke rajta volt még,és nem is magának vehette,mert kb duplaméret hozzám képest...és nincs is a bővebb családban sem aki hasonloan kisméret mint én...

lehet felkellene hivni,hogy sorry,lehet bunkoság volt,és cseréljük be EGYÜTT.meg nemtudom...

2009. nov. 15. 13:09
 23/32 A kérdező kommentje:
ha páromtol kapok vmit,és nemtetzsik,az nemzavar,blokkot ugysem dobja ki,elkérem és becserélem mielőtt megsértődhetne (bár ő felsőn kivül mást nem is vesz,felső méretét meg eltéveszteni nehezen tudja,mert eladok nagyrésze hasonlo testalkatu mint én:)
2009. nov. 15. 13:11
 24/32 anonim ***** válasza:
26%
Gondolj arra, ha felfázik a veséd, lehet hogy sohasem lehet majd gyereked! Aggódik értetetetek!
2009. nov. 17. 10:29
 25/32 anonim ***** válasza:
32%

Ez durva! Bugyit venni a fiam baratnojenek??? Egyaltalan hogyan jutott ilyen az eszebe?

Nem te vagy az erzeketlen, hanem anyos "jelolted" nem valami muvelt no lehet. Mar megbocsass!

2009. nov. 17. 11:57
 26/32 anonim ***** válasza:
Alapból azt mondanám, fogadd el és dugd a szekrénybe.... Na de ha a párod figyelné, mikor van rajtad, akkor igenis állj a sarkadra, ne azért kelljen már olyan bugyit viselned, amit nem szeretsz, mert az anyukája vette.... Jó, anyukának nem kell megmondani, gondolom nem nézi meg, viseled-e, de a párodat állítsd le. Nekem is vásárolgatott anyósom különféle ruhákat, mert óccsó volt, aztán leste csak, hogy nem hordom. De már leállt szerencsére és nem vesz semmit, tudja, hogy fölösleges. A ruha az egyetlen, amit szeretek én megvenni magamnak nemcsak a méret miatt, de olyat vennék, ami tetszik, ami a stílusom. Hiába vesz szoknyát, ha én sportosan és nadrágba öltözködöm.....
2009. nov. 17. 15:00
 27/32 anonim ***** válasza:
26%
Szegény párod... gondolj már csak bele... az Ö anyjáról van szó.. most megsértetted öt is meg az anyját is
2009. nov. 17. 16:00
 28/32 A kérdező kommentje:

vesém nem fázik fel,harisnyát hordok már ilyenkor

megsértődött...én sem sértödök meg ha egész délutános főzőcske után képes inkább rendelni egy pizzát (pedig finomat fözök,nem kedvembenjárás miatt mondják,h finom)

nagyon anyás,hiába már nem tizenéves,igy is kelett kb 2 év,mire már nem lognak állandoan egymáson,eleinte képes volt 10 perccel azután is felhivni a mama,hogy eljött otthonrol...

2009. nov. 17. 17:37
 29/32 anonim ***** válasza:
Hát azért... bugyit venni,... elég intím, szerintem maximum a férj vehet, vagy azzal egyenrangú barát. Lehet, hogy saját magának szánta, csak kicsit vett véletlenül. De akkor mondja meg őszintén. Az a jó, ha mindenki őszinte, de valahogy kedvesen. Nem kell sem elfogadnod, sem hordanod, az én véleményem szerint, kedvesen kell a párod tudtára adni, az anyuka meg úgysem nézi meg, hogy rajtad van-e, neki esetleg egy "kegyes hazugsággal" azt lehet mondani, hogy nagyon szépek a bugyik, köszönöm.
2009. nov. 17. 21:41
 30/32 anonim ***** válasza:
39%

Nem értek egyet az előttem szólókkal. Én becsülöm az őszinteségedet, de a kivitelezéssel volt baj.

Ha nem a stílusod az ilyen bugyi (páromon én se látnék szívesen ilyet soha), akkor nem kell elfogadni, de nem a barátodnak kellett volna visszaadni, hanem annak, aki ajándékozta! Az anyuka volt az, aki meg akart lepni, kedveskedni akart. Hidd el, semmi harag nem lett volna, ha odaállsz elé és azt mondod nagyon köszönöd az ajándékot, igazán kedves, hogy gondolt rád, de nem szereted az ilyen bugyikat. Ezt még most is megteheted, biztosan enyhülni fog a harag. Valami kis ajándékot is adhatnál a szöveg mellé.

Barátod szempontjából is nézd! Ő volt a postás és mindkét felet szereti. Kit védjen meg ilyenkor, ki mellé álljon? Szóval egy bocsánat oda is kéne, hogy ilyen helyzetbe hoztad. Ez nem kerül semmibe és szét fog szeretgetni!

Coyote 25F

2009. nov. 18. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!