Most akkor megbánthattam ezzel? :S
Tegnap párom beállitott 3 nemtulszép bugyival...(huszonévesen nem hordok mamabugyit,3éve együttvagyunk,még csak tangát láthatott rajtam,imádja is őket elvileg)
Mint kiderült,anyukája vette...nekem:S .Ugy gondoltam,inkább most mondom,hogy köszönöm,de nem,inkább cserélje be (betudja) magának,vagy a kisfiának,ilyet csak magamnak szeretek venni,azt is anyától,mert anyámnak ruhásboltja van...
és ha most elfogadtam volna,tudom,hogy huzná az orrát párom,hogy sosincs rajtam...mert mintha neki tetszene az ilyen stilusu...
ez nekem mamabugyi kategoria....
és azért nem fogadtam el,mert akkor meg azért hisztizne,hogy nem hordom...
(ok,tanga lehet nem takar semmit,de nekem akkoris az kényelmes,nemszeretem érezni,hogy van rajtam bármi,ezért nem veszem fel még a franciabugyit se)
A párod anyukája kedvességből gondolt rád, ajándékot vett neked. A barátod biztosan nagyon örült ennek, elhozta a mama ajándékát. Te pedig olyan eszelősen fontos dolog miatt hogy csak tangát hordasz, megbántottad a barátodat, az édesanyját, ráadásként olyan helyzetbe hoztad a barátodat hogy magyarázkodnia kell az édesanyjának.
Mert a mama meg fogja kérdezni, hogy mit szóltál, hogy tetszett az ajándéka. A barátod mit válaszolhat erre?
Én is kaptam már kacifántos dolgokat a páromtól. 5 számmal nagyobb gyűrűt, borzalmas papucsot, stílusomtól idegen pulcsit, embertelenül nagy fürdőköntöst.
Ezekben az ajándékokban a szerelmet, a törődést látom. Hordom, mert a páromtól kaptam, mert az ő gondoskodása ölel körül abban a köntösben, amiben úgy nézek ki, mint egy árvagyerek a rongyosbálban.
Azt gondolom, te fontosabb vagy önmagadnak mint amennyire fontos számodra a barátod. Másként örömmel fogadtad volna a bármennyire ronda bugyit is. Akkor is, ha csak nagyon ritkán, vagy soha nem hordod.
nem hasleszoritosat kaptam,csak valami hasonlot,csak nem találtam jobb linket hirtelen (egyébként vékony vagyok,170 centihez 50kilo:P)
és akkor most jobb lenne ha köv félév során hallgatnám,hogy sosincs rajtam? egy pólóval már eljátszottuk ugyanezt,akkor elfogadtam,még azért is megsértődött,meert csak pulcsi alá vettem fel...
szerintem azért vette,mert páromnak énis szoktam venni ruhát,de én tudom hogy mit vesz fel,mi a mérete
annyira kedveskedni akar,akkor hajtasson gyökeret annak a csodaszép virágnak amit mindig mondok neki,hogy kellene,mert imádom őket...
de végre valaki,aki érti
tudja mit hordok,voltunk már együtt vásárolni,látta mit vettem
illetve "sikerült" már bejönnie hozzánk a szobába,és polo-bugyiba alszok
párom meg tudja,mivel neki "mániája" a szép tangák,harisnyakötö,ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!