Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Első osztályos a lányom,...

Első osztályos a lányom, kiváló tanuló, jó gyerek, egy bukott roma fiú állandóan bántja, tanárok tehetetlenek, ezért az élettársam tegnap nyakon legyintette a fiút. Mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
Élettársamat kitiltották az iskolából, és még a roma hívott rendőrt, azt közölték aljas indokból elköv. Könnyü testi sértés lesz a vád, nyoma nincs. A lányom fél, a romák fenyegetőznek, nem tudom milyen büntetést kap egy legyintésért. én meg tehetetlen vagyok, mert még jobban fog merni verekedni a fiú, hiszen őket védik mindenütt. Sos. Mit tudtok erről? Mire számíthatunk?
2009. nov. 14. 14:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%

Namármost nemcsak ezek jelentgethetnek fel Titeket,hanem Ti is azokat a szemeteket! A rasszizmus nem egyirányú dololg,visszafelé is játszák.... Ki kezdte a megaláztatást,bántalmazást ? A purgyé ! Hát én gyorsan szaladnék feljelenteni előttük,hisz a lányod bántalmazásának több tanúja is van!A nyaklevesnek mennyi is ? Látlelet ? Fogjátok meg a dolgot jogi oldaláról,ha már ezek a tetvek is mindíg a törvényekkel jönnek elő !!!

Kitartást. Üdv!

2009. nov. 14. 15:05
 22/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok jó tanácsot,együttérzést,mindenkinek,hiszen mindenkitől csak hasznos,okos tapasztalatokat,segítséget kaptam.Ezek szerint fogok cselekedni,majd megírom mi a fejlemény.Sajnos ez már nem Magyarország hanem Romaland...elkeserítő.Rendőrök is csak pártolják a kisebbségnek nevezett többséget,köszönjük a kormánynak,viszont nem hagyom annyiban,feljelentést fogunk tenni.Szebb napokat nektek,üdv.
2009. nov. 14. 16:13
 23/26 anonim ***** válasza:
90%
Részvétem, nekem is volt incidensem az egyik roma gyerekkel mikor a lányom első osztályos volt. Minden szülőtársam próbált lebeszélni arról, hogy a kiskölyköt elkapjam, mivel az apuka akkor is a börtönben volt - tehát kemény család. Én megmondtam, hogy saját magamat köpném szemben, ha a gyerekemet nem védeném meg. Sajnos ameddig ilyen impotens a rendőrségünk, addig csak az önbíráskodás marad. Miért a törvény tisztelő gárdát üldözik? Nekünk pedig kuss..., no nem ..... menjenek a törvényen kívüliek......!!!!!!!!!!!
2009. nov. 14. 21:12
 24/26 anonim válasza:
72%

Szia!

Hát sajnos a romákról jót mondani én se tudok,neked.

Ezen az oldalon,nemtudom ismered e te is utánna nézhetsz hogy milyenek [link] itt leírják az igazságot.

Ha nem oldódik meg az ügyed akkor célszerűbb ha a kislányodat kiveszed abból a suliból,hogy ne bántsák,mert az neki se lenne jó,meg neked se.Szomorú és elkeserítő hogy ez mehet az országban,és senki semmit nemtesz.Mert a magyaroknál nincs összetartás.

Kívánom hogy oldódjon meg az ügyetek szerencsésen.

2009. nov. 15. 02:32
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az együttérzést,én is anyatigris vagyok,jó hogy segget nem nyalok a sok romának....a rendőrök is a seggüket nyalják.Én is szimpatizálok a Jobbikkal,ha tehetném mindet.....szóval értitek.Nem lehet kiírni mert uszító lázító,büntethető,KÖSZÖNET A SOK KÖCSÖG BALOSNAK.
2009. nov. 15. 18:01
 26/26 anonim ***** válasza:
49%
Csak azt nem értem, hogy első osztályba hogyan lehet bukott roma gyerek, amikor elsőben senkit sem buktatnak meg? Ki érti ezt?
2013. szept. 6. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!