Egy haverom Roma származású és mindig az utcán kinevetik mert kopasz! Egy Romának lehet kopasz haja? Egyébként magyar gyerek vagyok!
Figyelt kérdés
Őszinte és megértő embereknek válom a válaszát...2009. ápr. 17. 16:30
1/7 anonim válasza:
Miért ne lehetne kopasz a feje? Az csak valamiféle kiváltságosoknak járna, hogy ne legyen hajuk? Szerintem az, hogy kinek milyen és mennyi haj van a fején, nem függ a bőrszínétől.
2/7 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy kopasz haj. De olyan van, hogy valaki legávatja a haját, és?
Amúgy a Roma az egy város. Amire te gondolsz, az csak roma.
3/7 anonim válasza:
Normális embernek (akár tini, akár felnőtt) eszébe sem jutna nevetni, mert nics is benne semmi nevetnivaló. A kopaszság nem nációfüggő...
4/7 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy a cigányoknak levághatatlan hajuk van.
5/7 anonim válasza:
Fasza gyerek lehetsz, Magyar létedre CIGÁNYOKKAL haverkodsz ???!!!!
Ennyi erővel lehetne kopasz a nyaka is. Úgy szívesebben nézném!
Őszinte voltam, és Megértő
6/7 anonim válasza:
jah meg ahogy elnézem rasszista is....:D
amugy
nem full mindegy hogy kinek milyen haja van???
a kinaiaknál is aza divat hogy szőkék legyenek, szerintem az a gáz... és az hogy kopasz és véletlenül pont roma származásu... mivan abba???
lehet hogy ezér a megjegyzésér még összevernek a skinheadek de hogy öszintelegyek lszrom.:D
7/7 anonim válasza:
Mi olyan vicces egy kopasz cigányon, ezt nem értem. Lehet, hogy máson nevetnek. Egyébként ha az illető becsületes ember, akkor tekintheted magyarnak. És akkor ennek a kérdésnek nincs értelme (egyébként sem). Ha nem becsületes magyar, akkor meg ne barátkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!