Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogyan reagálnátok arra,...

Ti hogyan reagálnátok arra, ha a "párotok" azt mondaná a 4 éves (közös) gyermeketeknek, hogy a lakás, amiben laktok, az övé (mármint a gyereké), és te csak vendég vagy?

Figyelt kérdés
tény,hogy a páromé a lakás,de miért kell ezt nekem is mindig a képembe vágni és a gyerekbe is belenevelni???
2013. okt. 29. 23:08
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
28%
Ő lakása, ő pénze, azt tesz vele és azt mond amit akar.
2013. okt. 30. 00:07
 22/41 anonim ***** válasza:
79%
14-eske, elég ideje élek a párommal ilyen helyzetben, hogy elvileg az övé a lakás, ahhoz, hogy tudjam, hogy ő hogy viselkedik BÁRMILYEN helyzetben velem. Még akkor sem mondott ilyet, mikor a legnagyobb vita volt köztünk. Ne oktass ki olyanról, amiről neked nincs fogalmad. Köszi! :)
2013. okt. 30. 00:11
 23/41 anonim ***** válasza:
34%
22-eske, azt írtad, "annyi normális pasi rohangál a világban", erre megjegyeztem, gondolom, nem teszteled le mindet, hogy 15 év után is ugyanolyan normálisak, mint amilyennek kívülről megítéled őket. Erre azt mondod, egyet igen. És? A többiről akkor mi alapján állítod, hogy azok is normálisak?
2013. okt. 30. 00:14
 24/41 anonim ***** válasza:
90%
Nem mindről állítottam, de tényleg több normális férfit, családapát ismerek jól, akik már tíznél több éves házasságban, vagy élettársi kapcsolatban vannak, úgy állnak hozzá azokhoz a dolgokhoz, ami esetleg az ö tulajdonukban áll (bármilyen ingatlan, vagy kocsi), hogy az a párjuké is. Pl. soha nem hallom tőlük, hogy "a házam", hanem a "házunk". Tehát vannak ilyenek.
2013. okt. 30. 00:23
 25/41 anonim ***** válasza:
71%

24: Az ilyenek csak az említett szituban hangzanak el. Még a nagyon súlyos bántalmazások is titokban maradnak.

Amikor lefülelnek egy sorozatgyilkost, mit szoktak mondani az ismerősök? "Sose gondoltuk volna, olyan jó ember, olyan gyengéd apa volt..."

És ez nagyon, nagyon gyakori.

2013. okt. 30. 00:26
 26/41 anonim ***** válasza:
86%
A nagyapám például sose dobálta meg mások előtt a nagymamámat porcelánedényekkel, csak amikor kettesben voltak... engem nem vertek meg a szüleim soha, csak amikor otthon voltunk...
2013. okt. 30. 00:28
 27/41 anonim ***** válasza:
76%

Nem olvastam végig a 3 oldalnyi választ, de azt tudom mondani, rutinos GYK olvasóként és nőként, hogy miért nem ELŐTTE ismeri ki valaki a párját, mielőtt házasságon kívül szülne neki egy gyereket és függőségbe kerül!

Vannak normális férfiak is akik normális nőket keresnek.

Csak azt kérdezem, MIÉRT? 5 éve nem láttad, hogy milyen? Csak egy "társ" kellett? Bárki, aki éppen elérhető?

2013. okt. 30. 00:30
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
26. Igen, ez is elképzelhető. Mondjuk én lehet, hogy a saját családi életemből indulok ki, ezért gondolom, hogy sok normális férfi van. A szüleim, a nagyszüleim, sőt még a dédszüleim is szépen éltek egymással, szeretetben, tiszteletben. Nem mondom, hogy nem voltak veszekedések, de verekedés, vagy olyan, hogy "na, akkor ez az enyém, ez a tiéd" soha.
2013. okt. 30. 00:32
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis a 25-ös válaszra írtam az előbb, nem a 26-ra.
2013. okt. 30. 00:35
 30/41 anonim ***** válasza:
77%

A "párod" a gyerek nevére íratta a lakást? Ugye nem. Tehát nem a gyereké.

Én azt tenném, hogy gyerekestől elköltöznék, mert 1, tárnak nem tekinthető, 2, vendéglátásnak meg durva.

2013. okt. 30. 00:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!