Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El akar jegyezni, mielőtt...

El akar jegyezni, mielőtt kimegy külföldre. De miért?

Figyelt kérdés
Kb 1 évesek leszünk mikor kimegy. Mit akar azzal elérni, hogy gyűrűt húz az ujjamra? Még csak 19 vagyok.
2009. nov. 14. 09:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Hát szerintem értse meg, hogy fiatal vagy. Basszus... (nem a középkorban élünk, hogy 15 évesen a lánynak akarata ellenére férjhez kelljen mennie...)

Másrészről viszont szereted? Mert ez a korkülönbség elég parásnak tűnik, főleg, ha egyetemeznél még, ő meg jövőre babát szeretne :S

Egyébként ha hétvégente hazajönne, akkor igazán nem tudom, mit akar eljegyezni, ha egy évre kimenne, akkor még sz összetartozás szép gesztusának is felfoghatnád, de így inkább azzal mutassa ki, hogy szeret, hogy a hétvégéken mindig szán rád időt. Sokkal modernebb megoldás :)

2009. nov. 14. 11:45
 22/25 anonim válasza:
92%
Szerintem meg amilyen agyas vagy, örülj, hogy kellesz egyáltalán valakinek! Mit problémázol ennyire rajta, ha ilyen határozottan tudod, mit akarsz? Akkor miért érdekel pár anonim ember véleménye egy fórumon?
2009. nov. 14. 12:12
 23/25 A kérdező kommentje:
Szeretem, ez nem kérdéses.
2009. nov. 14. 12:23
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg örülhetnél neki,ha el szeretne jegyezni! Ez miatt "vacakolni"...
2009. nov. 14. 16:29
 25/25 anonim ***** válasza:

Es milyen lenne az eljegyzes? Felhuzzatok a gyurut egy vacsora kereteben kettesben? Ez semmi de semmi komolyat nem jelent, ettol te meg, az eljegyzes utan kb. 1 hettel mar irhatsz is neki akar, hogy vege a kapcsolatnak, mert te igy latod jonak. Ennyi. Ezt nem tudja a baratod?

Ha nem akarod az eljegyzest, mondd meg neki. Ha megis beallit majd egy gyuruvel, huzd fel, de azt tudd, hogy ez semmit se jelent! Az o reszerol persze azt, hogy szeret teged, de ezen kivul semmit.

2009. nov. 14. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!