Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El akar jegyezni, mielőtt...

El akar jegyezni, mielőtt kimegy külföldre. De miért?

Figyelt kérdés
Kb 1 évesek leszünk mikor kimegy. Mit akar azzal elérni, hogy gyűrűt húz az ujjamra? Még csak 19 vagyok.
2009. nov. 14. 09:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt mondhatsz neki nemet,

másrészt nem muszáj azt a gyűrűt hordani,

harmadrészt vissza is lehet adni

Én valószínűleg azt mondanám neki, hogy "nem akarok még jegygyűrűt, de ha te ragaszkodsz hozzá, hogy gyűrűt adsz nekem, akkor adjad, de ne várd tőlem, hogy hordjam, mert nem fogom hordani".

Ez a katonaság nagyon jó példa!

2009. nov. 14. 10:34
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi időre utazik ki?
2009. nov. 14. 10:35
 13/25 A kérdező kommentje:

Itt nem arról a konkrét dologról van szó, hogy hordom a gyűrűt vagy nem. Hanem, hogy ő értsen meg. Fiatal vagyok ehhez.

Nem tudom, hétvégente hazajönne (de lehet, hogy nem).

2009. nov. 14. 10:36
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha úgy érzed még nem jött el az ideje, nem kell erőltetni!Mert annak nincsen értelme.Lehet, hogy ő már abban az életszakaszban van, mikor hamarosan családot szeretne alapítani, ennek első jele, hogy eljegyzett,vagyis szeretne eljegyezni mert ezek szerint el tudna maga mellett képzelni hosszú távon :).Ez egy részről jó, de más részről viszont nem, mert ha te ehhez túl fiatalnak érzed magad és még vannak dolgok, amiket nem értél el az életben, és szeretnél, akkor az életetek kétfelé megy.Vagy szakítotok,vagy egyikőtöknek alá kell rendelnie a saját akaratát a másikénak, ami feszültségekhez vezet és szintén szakításhoz vezethet.Nem azt mondom, hogy most vége mindennek,mert nem, ha tudtok alkalmazkodni egymáshoz.
2009. nov. 14. 10:41
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Abban a kijelentésben, hogy nem fogod hordani, benne van az, hogy nem tulajdonítasz neki jelentéstartalmat.
2009. nov. 14. 10:43
 16/25 A kérdező kommentje:
Persze, csak kérdés, hogy ki legyen az, aki "visszalép" és hagyja, hogy a másik akarata érvényesüljön.
2009. nov. 14. 10:47
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nalunk szokas gyűrűt adni, na nem jegygyűrűt, hanem foglalót-pici követ tartalmazót. Ez még közelsem eljegyzés, nem kötelezi semmire sem a két felet, mégis mutat valamit. Te még úgy érzed nem akarsz komolyan elköteleződni, ő meg biztosítani akar téged az érzéseiről. A foglalóval még van idő gondolkodni, s amiért ő külföldre megy nem kell komolyan lekösd magad. Még ő is tud várni pár évet, s akkor te is fogod tudni, hogy ő e az igazi-habár ezt egy nő tudja.

ű

2009. nov. 14. 10:48
 18/25 anonim válasza:

szeintem ,hogy tudd ,hogy szeret téged.:)

ne halaszd el a lehetöséget.:)

sok sikert!

2009. nov. 14. 11:23
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Én pontosan ugyanígy jártam 19 éves koromban, csak az én barátom nem külföldre, hanem Bp-re jött el tanulni.

Nem fogadtam el a gyűrűt. Utólag rájöttem, hogy nem voltam bele szerelmes, egy percig se. Végül 28 évesen találtam meg az igazit.

2009. nov. 14. 11:36
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem szeretem annyira az ékszereket. Ez a foglaló-gyűrű meg úgy hangzik, mintha egy mozijegy lennék, amit le lehet foglalni.. :D
2009. nov. 14. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!