El akar jegyezni, mielőtt kimegy külföldre. De miért?
Egyrészt mondhatsz neki nemet,
másrészt nem muszáj azt a gyűrűt hordani,
harmadrészt vissza is lehet adni
Én valószínűleg azt mondanám neki, hogy "nem akarok még jegygyűrűt, de ha te ragaszkodsz hozzá, hogy gyűrűt adsz nekem, akkor adjad, de ne várd tőlem, hogy hordjam, mert nem fogom hordani".
Ez a katonaság nagyon jó példa!
Itt nem arról a konkrét dologról van szó, hogy hordom a gyűrűt vagy nem. Hanem, hogy ő értsen meg. Fiatal vagyok ehhez.
Nem tudom, hétvégente hazajönne (de lehet, hogy nem).
Szia!
Nalunk szokas gyűrűt adni, na nem jegygyűrűt, hanem foglalót-pici követ tartalmazót. Ez még közelsem eljegyzés, nem kötelezi semmire sem a két felet, mégis mutat valamit. Te még úgy érzed nem akarsz komolyan elköteleződni, ő meg biztosítani akar téged az érzéseiről. A foglalóval még van idő gondolkodni, s amiért ő külföldre megy nem kell komolyan lekösd magad. Még ő is tud várni pár évet, s akkor te is fogod tudni, hogy ő e az igazi-habár ezt egy nő tudja.
ű
szeintem ,hogy tudd ,hogy szeret téged.:)
ne halaszd el a lehetöséget.:)
sok sikert!
Én pontosan ugyanígy jártam 19 éves koromban, csak az én barátom nem külföldre, hanem Bp-re jött el tanulni.
Nem fogadtam el a gyűrűt. Utólag rájöttem, hogy nem voltam bele szerelmes, egy percig se. Végül 28 évesen találtam meg az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!